Το «Ντόλτσε Βίτα» επιστρέφει μαζί με τα memes Σάσας και Ασπασίας - Το άγνωστο παρασκήνιο της σειράς

Κατερίνα Μπούσιου
Το «Ντόλτσε Βίτα» επιστρέφει μαζί με τα memes Σάσας και Ασπασίας - Το άγνωστο παρασκήνιο της σειράς

Το όχι και τόσο ευχάριστο παρασκήνιο της σειράς «Ντόλτσε Βίτα» όπως το είχε αποκαλύψει η Άννα Παναγιωτοπούλου αλλά και τα αξέχαστα memes που παραμένουν viral 28 χρόνια μετά. 

Παρά τις συνεχείς επαναλήψεις κατά το παρελθόν από το Mega, η σειρά «Ντόλτσε Βίτα» ποτέ δεν έχασε την δυναμική της, λόγω και των 3 εμβληματικών γυναικείων ρόλων με την Άννα Παναγιωτοπούλου, την Κατιάνα Μπαλανίκα και την Μαρία Καβογιάννη.

Από αυτό το Σάββατο επιστρέφει ξανά (και κάθε Σαββατοκύριακο στις 17.00) με νέα επεξεργασία εικόνας και οι τηλεθεατές ήδη το περιμένουν με αγωνία όπως γράφουν στα σχόλιά τους στο Twitter.

Άλλωστε αυτή η σειρά, κατάφερε να είναι πάντα παρούσα 28 χρόνια μετά την πρώτη της μετάδοση στα social media, αφού τα memes της χρησιμοποιούνται σε κάθε περίσταση ακόμη και για να σχολιαστούν άλλες εκπομπές. Ας θυμηθούμε μερικά και κυρίως ας θυμηθούμε και τις άγνωστες ιστορίες της σειράς όπως τις έχουν διηγηθεί η Άννα Παναγιωτοπούλου και η Μαρία Καβογιάννη.

aspasiadolcevita.JPG

«Σε πιστεύουμε γλυκιά μου μη χτυπιέσαι»

Η σειρά «Ντόλτσε Βίτα» των Αλέξανδρου Ρήγα και Λευτέρη Παπαπέτρου έπαιξε για δύο σεζόν από το 1995 έως το 1997 στο Mega και όσες φορές και αν παίξουν τα επεισόδια σε επανάληψη, πάντα δημιουργούν αίσθηση στο κοινό και κάνουν τηλεθέαση.

https://www.instagram.com/p/CoHIphEDeZ_

Το πρωτότυπο σενάριο με τον απαγορευμένο έρωτα της Χριστίνας Μαρκάτου (Άννα Παναγιωτοπούλου) και του Αντώνη Καλούδη (Θανάση Ευθυμιάδη ) αλλά και το υπέροχο κάστ με την συνδρομή της Κατιάνας Μπαλανίκα στον επικό ρόλο ως Σάσα Παπαδήμα, κολλητής Χριστίνας και της Μαρίας Καβογιάννη ως υπηρέτρια Ασπασία, δημιούργησαν μία all time classic τηλεοπτική σειρά.

Αυτή η σειρά «εκτίναξε» την καριέρα όλων των ηθοποιών στη συνέχεια λόγω της επιτυχίας της και μας άφησε κληρονομιά, ατάκες και memes που χρησιμοποιούνται ακόμη και σήμερα.

Μερικά και με λίγο spicy ορολογία από την Σάσα Παπαδήμα, αλλά και τα αφελή αλλά ουσιαστικά σχόλια της Μαρίας Καβογιάννη.

Σε αυτή τη σειρά η ηθοποιός όπως έχει δηλώσει σε συνέντευξή της στο «Πάμε Δανάη», ήταν έγκυος στην κόρη της Αντέλα και μαζί με τον σκηνοθέτη, προσπαθούσαν να κρύβουν τα πλάνα της, για αυτό και πολλές φορές είναι καθιστή η Μαρία Καβογιάννη.

Η μεταφυσική Μαρία Καβογιάννη επιστρέφει στη Tv μετά τον Maestro με Ρουμελιώτη και Μπαλανίκα

https://www.instagram.com/p/CffKeTZAFTI

Ένα λιγότερο χαριτωμένο παρασκήνιο για αυτή τη σειρά είχε αποκαλύψει η Άννα Παναγιωτοπούλου που ήταν και η κεντρική πρωταγωνίστρια.

https://www.instagram.com/p/Ck0a8AWMEiw

Σε μία συνέντευξη της στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΙ πριν από 4 χρόνια, η Άννα Παναγιωτοπούλου είχε μιλήσει για την όχι τόσο καλή σχέση της με τον Θανάση Ευθυμιάδη: «Mεταξύ μας δεν ήταν και πάρα πολύ καλή η σχέση με τον Θανάση Ευθυμιάδη. Ήταν λίγο καβαλημένος ο Θανάσης, ήταν και ωραιοπαθής. Είχε ένα μένσο που μπήκε, κάποιος τον έστειλε εκεί. Και μέσα από αυτό είχε μία έπαρση».

Σε μία στιγμή αυτοκριτικής του, ο ηθοποιός είχε παραδεχτεί πως στην νεότητά του υπήρξε πιο επιπόλαιος. Χθες ο Θανάσης είχε τα γενέθλιά του και γιόρτασε τα 56 του χρόνια και το post του το αφιέρωσε στην μητέρα του κάνοντας όμως και την δική του αυτοκριτική που μπορεί να έχει και σχέση με το παρελθόν: «Μανούλα, παρόλο που ζω σε έναν κόσμο όπου οι περισσότεροι βιάζονται και θέλουν να παίρνουν κι όχι να δίνουν, εμένα μου αρέσει να ακολουθώ το παράδειγμά σου. Αλλωστε, φεύγοντας από αυτό τον κόσμο το μόνο που μένει πίσω μας είναι οι καλές μας πράξεις».

https://www.instagram.com/p/CoUfEDUI-93

Σε αυτή τη σειρά όμως η Κατερίνα Ζιώγου υποδυόταν την κόρη της Μαρκάτου, Ντορίτα, αλλά δυστυχώς η ηθοποιός δεν βρίσκεται στη ζωή, μετά από πολύχρονη μάχη της με τον καρκίνο. Η Παναγιωτοπούλου είχε δηλώσει πως την αγαπούσε πάρα πολύ για τον χαρακτήρα της.