Η Μαρκέλλα Γιαννάτου θα γίνει μαμά: Η σχέση με τον Λευτέρη Χαρίτο, το Big Brother και ο Ηρακλής

Κατερίνα Μπούσιου
Η Μαρκέλλα Γιαννάτου θα γίνει μαμά: Η σχέση με τον Λευτέρη Χαρίτο, το Big Brother και ο Ηρακλής
ndp photo

Η ηθοποιός ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της με μία φωτογραφία. Η αδυναμία της Μαρκέλλας Γιαννάτου στον γιο του συντρόφου της Λευτέρη Χαρίτου αλλά και η ενόχλησή της για τον τρόπο που προβλήθηκε η σχέση της στο παρελθόν. 

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου όπως κάθε γυναίκα που θα ήταν στην θέση της, ζει την ωραιότερη στιγμή της, αφού σε λιγότερο από τρεις μήνες θα γίνει για πρώτη φορά μαμά. Το αποκάλυψε η ίδια με μία φωτογραφία και δίχως κανένα σχόλιο, αλλά δείχνοντας όπως ήταν φυσικό πολύ χαρούμενη.

Ο ερχομός του παιδιού της έρχεται μετά από 14 χρόνια σχέσης με τον γνωστό σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτο ο οποίος έχει ήδη έναν γιο, τον Ηρακλή με τον οποίο η ηθοποιός έχει μία ιδιαίτερη σχέση αγάπης. Η ζωή της όπως την είχε αφηγηθεί και στο Queen.gr είναι γεμάτη με εκπλήξεις, συνειδητές επιλογές αλλά και πράγματα που δεν περιμένεις να ακούσεις για εκείνη, όπως την εποχή που έκανε στην Ιταλία την πτυχιακή της εργασία στο Big Brother.

https://www.instagram.com/p/CXUJRAnMd59

Μία ερωτευμένη Άγρια Μέλισσα

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της με ένα story της στο Instagram, παρευρισκόμενη σε πάρτι γενεθλίων και η εικόνα τα έλεγε όλα χωρίς κανένα σχόλιο.

giannatou_egkios.jpg

Σύμφωνα και με δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά» πριν από λίγες ημέρες, η ηθοποιός διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, ενώ κανείς εκτός από το στενό περιβάλλον εκείνης και του συντρόφου της Λευτέρη Χαρίτου, δεν γνώριζε το παραμικρό.

giannatou_xaritos.jpg

Γνωστή στο ευρύ κοινό έγινε η σχέση της Μαρκέλλας Γιαννάτου με τον σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτο, την εποχή που εκείνος έκανε επιτυχία με τις «Άγριες Μέλισσες» και ειδικά όταν εκείνη στην τρίτη και τελευταία σεζόν υποδύθηκε την Ζωή Μεγαρίτη, σύζυγο του συμμαθητή της και καλού της φίλου Αιμίλιου Χειλάκη.

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου πριν τις Άγριες Μέλισσες έρχεται στο Queen.gr! Μυστικά κι αποκαλύψεις της Ζωής

https://www.instagram.com/p/CYWHQclok1U

Όμως η σχέση Λευτέρη και Μαρκέλλας κρατά ήδη 14 χρόνια και είναι μία σχέση βαθιάς αγάπης και θαυμασμού.

Η ηθοποιός είχε μιλήσει στο Queen.gr για την περίοδο που η σχέση τους πήρε παραπάνω δημοσιότητα από όσο περίμενε και για τον λόγο που αυτό την είχε ενοχλήσει: «Ζούμε σε μια πατριαρχική κοινωνία. Μετά από 15 χρόνια σε αυτή την δουλειά άρχισα να διαβάζω ξαφνικά ότι είμαι η σύντροφος του Λευτέρη Χαρίτου. Καταλαβαίνεις ότι αυτά τα σχόλια δεν θα υπήρχαν στη αντίθετη περίπτωση. Δηλαδή αν εγώ ως γυναίκα ήμουν η σκηνοθέτης των Άγριων Μελισσών και ο Λευτέρης ήταν ηθοποιός. Τότε δύσκολα κάποιος θα ασχολούνταν και θα έγραφε πως εκείνος είναι ο σύντροφος της σκηνοθέτη. Δεν με ενοχλεί καθόλου να γράφουν για την σχέση μας, δεν με ενοχλεί καθόλου να μιλάει ο Λευτέρης για αυτή, δεν κρύβομαι, αλλά ο τρόπος που την προβάλουν είναι εκείνος που με ενοχλεί.

Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του και ο γνωστός σκηνοθέτης είχε μιλήσει για εκείνη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά: «Είμαστε πολύ καιρό μαζί και την αγαπάω πάρα πολύ. Η αγάπη δεν κρύβεται. Χαιρόμαστε που υπάρχει ο ένας στη ζωή του άλλου. Ο γιος μου και η καλή μου είναι δύο άνθρωποι που αγαπώ πολύ και τους έχω σε πολύ ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου».

Ο 15χρονος γιος του σκηνοθέτη Ηρακλής, έχει μία σχέση μεγάλης αγάπης με την σύντροφο του πατέρα του, καθώς εκείνη τον γνωρίζει από τα πρώτα χρόνια της ζωής του. Ένα μικρό δείγμα αυτής της αγάπης έχουμε δει και στις κοινές τους λήψεις, στα social media με φωτογράφο τον σκηνοθέτη.

https://www.instagram.com/p/B1RgAK-IWvH

Η Κερκυραικής καταγωγής ηθοποιός, εκτός από τις σπουδές της στην υποκριτική, έχει σπουδάσει στην Ιταλία στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Uniroma, στη Ρώμη και μάλιστα μας είχε εκπλήξει όταν μας είχε αποκαλύψει το θέμα της πτυχιακής της εργασίας: «H πτυχιακή μου αφορούσε συγκεκριμένα το Big Brother! Το ανέλυσα κοινωνικά και συγκριτικά στις χώρες της Ευρώπης και επικεντρώθηκα στην Ελλάδα και στην Ιταλία. Και μάλιστα ήταν το 2015, μια χρονιά που εδώ γινόταν χαμός με το Big Brother. Κάνοντας, λοιπόν, αυτή την ανάλυση ασχολήθηκα με πολλά πράγματα που είχαν κοινωνικές προεκτάσεις, όπως για παράδειγμα ότι εμείς προτιμούσαμε να έχουμε άντρα παρουσιαστή, δείχνοντας μια σοβαροφάνεια. Στην Ιταλία ήταν διαφορετικά τα πράγματα, προτιμούσαν όλων των ηλικιών τους παρουσιαστές, άντρες και γυναίκες, το αντιμετώπιζαν εντελώς διαφορετικά και πιο χαλαρά από ότι εμείς. Μη ξεχνάμε πως εκείνη την εποχή ακόμη και το Fame Story στα πλαίσια αυτής της σοβαροφάνειας το αποκαλούσαμε μουσική ακαδημία».