Όχι δεν είναι αστείο: Μία βροχή παρασύρει το όπλο του Μαθιού στον Σασμό και 3 το διεκδικούν

Κατερίνα Μπούσιου
Όχι δεν είναι αστείο: Μία βροχή παρασύρει το όπλο του Μαθιού στον Σασμό και 3 το διεκδικούν

Πού θα το δώσει ο Μανόλης; Η νέα δραματική - κωμική σκηνή του Σασμού. Αυτό το όπλο με το οποίο σκότωσε τον Στεφανή ο Μαθιός, σαν χάρτινο καραβάκι το παρασύρει το ρυάκι και το βρίσκει τυχαία ο Μανόλης. Αλήθεια τώρα;

Ενώ είχαμε συγκινηθεί με το δράμα του Αντώνη στον Σασμό, θαυμάσαμε στη συνέχεια τη συγκλονιστική ερμηνεία της Μαρίας Πρωτόπαππα και είχαμε την ελπίδα ότι θα δούμε και άλλες τέτοιες ιστορίες στη σειρά, θα περάσουμε ένα διάστημα με ανάμεικτα συναισθήματα.

Βασικά ενώ μοιάζει αρχικά με κωμωδία στη συνέχεια θα εξελιχθεί σε δράμα όλα όσα περάσει ο Μαθιός μαζί με την Καλλιόπη. Τώρα κινδυνεύει σοβαρά να αποκαλυφθεί πως αυτός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή. Τόσος καιρός πέρασε και εκείνος έμεινε αλώβητος, αλλά τώρα όλα είναι αλλιώς. Το όπλο του φόνου ξεκινά μία περίεργη διαδρομή και θα έχει αρχικά (και τυχαία) έναν αποδέκτη. Αλλά μήπως δύο; Ή μήπως τρεις; Η όλη κατάσταση θυμίζει Mr Bean.

Βροχή και σήμερα ατέλειωτη βροχή

Λίγο τσιμέντο μόνο χρειαζόταν για να κλείσει η κρυψώνα του όπλου της δολοφονίας του Σασμού, αλλά ο Μαθιός - Δημήτρης Λάλος δεν κατάφερε να βρει χρόνο να το κάνει. Μία οι περιπέτειες του Τόλη, μία τα προβλήματα με τον Νικηφόρο, μία ο Φαρμάκης, πέρασε ο χρόνος.

Και κάπως έτσι ήρθε η καταιγίδα. Και μοιάζει να είναι πραγματική καταιγίδα στη ζωή του τηλεοπτικού ήρωα της σειράς. Καταιγίδα και για το κοινό θα μοιάζει αυτή.

Και άλλος θρήνος για την Μαρίνα στον Σασμό και οι φήμες λένε πως η γιαγιά Ειρήνη αυτοκτονεί

https://www.instagram.com/p/Cpe_8fZIbAU

Η βροχή που θα ξεσπάσει στο σπίτι στο βουνό που είναι και το όπλο - όπως λένε οι πληροφορίες - θα καταστρέψει τον φράχτη, θα παρασύρει το όπλο το ρυάκι και ξαφνικά μα εντελώς ξαφνικά εκεί που έχει παρασυρθεί θα το βρει, ο Μανόλης. Ναι, καλά κατάλαβες, ο Μανόλης, ο μόνος μάρτυρας του φόνου του Στεφανή.

https://www.instagram.com/p/CmoGZLCqev5

Μοιάζει με κωμωδία όλο αυτό.

Αλήθεια περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πώς έχουν σκηνοθετηθεί οι σκηνές και πώς έχει μεταφερθεί όλο αυτό, γιατί είναι τελείως Mr Bean κατάσταση.

Αυτό το όπλο όπως λένε τα spoilers θα το βρει μεν ο Μανόλης, θα θελήσει να το δώσει στην αστυνομία και ο Μαθιός με την Καλλιόπη θα κάνουν τα πάντα για να το πάρουν πίσω. Μάνα και γιος περνούν στιγμές μεγάλης αγωνίας και ο Αστέρης ρωτά διαρκώς τι τους συμβαίνει, αλλά απάντηση δεν παίρνει.

Tέλος στην αγωνία: Στον Σασμό ο Αντώνης επιστρέφει σπίτι του αλλά η Μαρίνα θα δώσει σκληρό αγώνα

Υπάρχει όμως και άλλος διεκδικητής του όπλου και είναι ο Φαρμάκης. Απορία μας προκαλεί πώς ακριβώς θα το μάθει, αλλά εκείνος όλα τα κατέχει.

https://www.instagram.com/p/CpShNAMo1GH

Τελικά μάλλον το όπλο θα επιστρέψει στον ιδιοκτήτη του. Αλλά εδώ υπάρχει και η πληφορορία πως μέχρι να κρυφτεί ξανά σε ασφαλές μέρος θα πέσει στα χέρια και της Βασιλικής.

Ε, αν πάει έτσι βγάλτε το στην πλατεία του χωριού αυτό το όπλο. Πολύ σασπένς πάντως για το τίποτε. Εκτός αν αυτό φέρει μία άλλη εξέλιξη στον ρόλο της Βασιλικής, γιατί μόνο έτσι θα είχε κάποιο νόημα. Γιατί εξέλιξη στον ρόλο του Μανόλη δεν ελπίζουμε, αφού ο Μαθιός και η Καλλιόπη ξέρουν ότι δεν θα τους προδώσει ποτέ για να μην κάνει κακό στον Νικηφόρο.

Πάντως ενδιαφέρον θα είχε - δίνω ιδέα - να το βρει το όπλο και ο Παύλος Βρουλάκης και μάλιστα να το κρατήσει. Εκεί θα βλέπαμε άμεσα σασμό μεταξύ των δύο οικογενειών.