«Πλάκα μας κάνετε;» Η Αργυρώ δεν ήταν η μόνη στον Σασμό που έμεινε άφωνη με την αμνησία του Σταύρου

Κατερίνα Μπούσιου
«Πλάκα μας κάνετε;» Η Αργυρώ δεν ήταν η μόνη στον Σασμό που έμεινε άφωνη με την αμνησία του Σταύρου

Στα χνάρια μίας μεξικάνικης σαπουνόπερας. Από το δράμα πήγαμε στην κωμωδία στον Σασμό, γιατί μόνο γέλια προκάλεσε στο Twitter η αμνησία του Σταύρου που μόλις ξύπνησε από το κώμα. 

Τα ωραιότερα επεισόδια του Σασμού τις τελευταίες μέρες συγκίνησαν τόσο πολύ τους τηλεθεατές, που φαίνεται πως έψαχναν μία διέξοδο προς το γέλιο.

Και χθες τους δόθηκε η αφορμή, με μία σκηνή που αποκαλύφθηκε με τον Σταύρο και θύμισε στο Twitter μεξικάνικη σαπουνόπερα, ενώ στην ουσία ήταν και μία κουραστική σεναριακή αστοχία. Τι θα συμβεί λοιπόν μόλις ο πρώην σύζυγος της Αργυρώς την συναντήσει και γιατί το κοινό ζητά ανταλλαγή με το να μείνει ο Αντώνης στη ζωή και να φύγει από την Κρήτη ο Σταύρος;

https://www.instagram.com/p/CpvVyKlqYXK

Βρε Σταύρο...

Χθες για μία ακόμη φορά περίσσεψε η συγκίνηση και οι πολύ ωραίες ερμηνείες στον Σασμό. Η Μαρία Πρωτόπαππα ως Μαρίνα ξέσπασε σε έναν ανομολόγητο θρήνο με την Αργυρώ να της συμπαραστέκεται δίνοντάς της κουράγιο πως δεν θα χάσει τον άντρα της ζωής της και θα τα καταφέρει να ζήσει.

Οι φανς ζητούσαν με αγωνία ένα πλάνο του Αντώνη στην εντατική και θα το δουν σήμερα με την Μαρίνα στο πλευρό του.

Σαν ηρωίδα αρχαίας τραγωδίας: Η Μαρία Πρωτόπαππα στον Σασμό «λύγισε» το κοινό και έκανε σπάνιο ρεκόρ

Κάποια στιγμή όμως το κοινό στο Twitter ζήτησε ανταλλαγή.

Να ζήσει και να μείνει φυσικά στην σειρά ο Αντώνης Φραγκιαδάκης που είναι ο αγαπημένος τους και να φύγει από την Κρήτη και τη ζωή της Αργυρώς, ο Σταύρος.

https://www.instagram.com/p/Cpxex15oWRH

Ειδικά όταν προβλήθηκαν τα πλάνα του προσεχούς επεισοδίου με τον Σταύρο να έχει αμνησία από ότι καταλάβαμε με τον τρόπο που μιλά με αγάπη στην Αργυρώ και της ζητά τον μικρό Πετρή, οι περισσότεροι ξέσπασαν. «Πλάκα μας κάνετε; Αυτό είναι πια μεξικάνικη σαπουνόπερα;». Εντάξει, ο ρόλος του Σταύρου έχει ξεχειλώσει. Αλλά τι φταίει και ο Γιώργος Χριστοδούλου που τον υποδύεται;

Τα βάσανα της Αργυρώς με τον «Δεν ξέρω ποιος είμαι και τι έγινε» Σταύρο, θα συνεχιστούν για λίγο καιρό ακόμη. Ίσα ίσα μέχρι να έρθει ο πατέρας του από τα Γιάννενα και να μαζέψει τα δύο του παλικάρια.

Μόνο που ο αδελφός του Σταύρου μπλέκει όλο και πιο βαθιά στις παρανομίες του Ευθύμη και κατευθύνεται one way ticket προς τη φυλακή.

Όσο για τον Αστέρη; Κάνει υπομονή για το χατήρι της αγαπημένης του. Η οποία ακόμη φοβάται να του πει την αλήθεια για τον γιο τους. Και όσο συνεχίζονται οι ερωτικές εξομολογήσεις του, τόσο μεγαλώνουν και οι τύψεις της.