Η ώρα της χρυσής ευκαιρίας: Ο Ευθύμης στον Σασμό απειλεί ανοιχτά τον Μαθιό με την δολοφονία Στεφανή

Κατερίνα Μπούσιου
Η ώρα της χρυσής ευκαιρίας: Ο Ευθύμης στον Σασμό απειλεί ανοιχτά τον Μαθιό με την δολοφονία Στεφανή

Το #ΠυροβολήστεΕμένα προς συμπαράσταση για τον δημοφιλή Αντώνη του Σασμού έγινε το πιο αγαπημένο hasthtag στο Twitter λίγο πριν το συγκλονιστικό επεισόδιο με την δολοφονική απόπειρα. 

Το σημερινό επεισόδιο είναι ένα από τα πιο κομβικά επεισόδια της σειράς, γιατί μετά από αυτό ανοίγει ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο με αποκαλύψεις και την απόδοση ευθυνών στους ενόχους.

Την στιγμή που το χιουμοριστικό hashtag #ΠυροβολήστεΕμένα έγινε viral, με την αντίδραση σε όσα συμβαίνουν στον ρόλο του Δημήτρη Ήμελλου, θα έχουμε την αποκάλυψη του μεγάλου μυστικού του Μαθιού για την δολοφονία του Στεφανή. Το πιο ακατάλληλο πρόσωπο τον απειλεί πως θα τα αποκαλύψει όλα. Κάπως έτσι φτάνουμε στον επίλογο του Λάλου ή όχι ακόμη;

Όλοι αντιδρούν για τον Δημήτρη Ήμελλο

Ένα μεγάλο κύμα συμπαράστασης ξέσπασε για τον αγαπημένο πρωταγωνιστή Δημήτρη Ήμελλο και τον ρόλο του ως Αντώνης που από χθες στον Σασμό είναι το κεντρικό πρόσωπο λόγω του πυροβολισμού του την ημέρα του γάμου του.

Οι φανς της σειράς αντιδρούν και δεν θέλουν να δουν τον τηλεοπτικό τους ήρωα νεκρό και να αποχωρεί από τη σειρά. Αυτό, ως εξέλιξη παραμένει ακόμη ένα μυστήριο. Σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες, στα γυρίσματα που ήδη έχουν γίνει, ο αστυνόμος Φραγκιαδάκης ζει ακόμη. Τα μηνύματα ήταν άκρως χιουμοριστικά.

Ο Ευθύμης ως δολοφόνος του Αντώνη θα αργήσει να αποκαλυφθεί. Όλοι βέβαια τον υποψιάζονται λόγω και της χρονικής συγκυρίας με την αποφυλάκισή του. Κάποιοι καταλαβαίνουν μάλιστα ότι υπάρχει άνωθεν δύναμη που προστατεύει τον Δημήτρη Αλεξανδρή (υποδειγματικός στον ρόλο του).

Μέχρι όμως, ο Παύλος να το καταλάβει και να του ζητήσει τον λόγο και να αποφασίσει η Αιμιλία αν θα τον προστατεύει ακόμη, ο Ευθύμης ασχολείται με έναν άλλο...συνάδελφο δολοφόνο.

https://www.instagram.com/p/CpubBENK-SL

Καταφέρνει με κλοπή (και την βοήθεια του Βαγγέλη) να βρει το γράμμα του Τόλη στο οποίο ο Κώστας ανέφερε πως ο Μαθιός έχει σκοτώσει τον Στεφανή.

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Ο Ευθύμης έχει έναν κρυφό άσσο στο μανίκι του και θα τον χρησιμοποιήσει για να σωθεί στην υπόθεση του Αντώνη. Θα απειλήσει μάλιστα ευθέως τον Μαθιό πως τα ξέρει όλα και πως δεν μπορεί να κάνει τίποτε εναντίον του, τώρα που ξέρει πως έχει σκοτώσει τον Στεφανή.

https://www.instagram.com/p/CnB3vPQoqPq

Λύση δεν μπορεί να δώσει ούτε και η Καλλιόπη στο θέμα που έχει προκύψει. Αν μιλήσει ο Ευθύμης, οι Σταματάκηδες απλά καταστρέφονται.

Ποιος όμως θα βρεθεί ως ο από μηχανής Θεός, πριν όλα φτάσουν σε αδιέξοδο; Γιατί όπως καταλαβαίνεις, αν η σειρά τελικά συνεχίσει για τρίτη σεζόν, ο Μαθιός δεν θα αποκαλυφθεί μέχρι το καλοκαίρι.