14 χρόνια ο Bruce Willis με τη σύζυγό του & η Emma κάνει τα πάντα για να του θυμίζει κάθε ανάμνηση

Τσακιρίδου Χριστίνα
14 χρόνια ο Bruce Willis με τη σύζυγό του & η Emma κάνει τα πάντα για να του θυμίζει κάθε ανάμνηση

Το βίντεο με τους γαμήλιους όρκους και η συγκινητική αφιέρωση στον 68χρονο ηθοποιό που έχει διαγνωσθεί με αφασία και μετωποκροταφική άνοια.

Η Emma Heming Willis κάνει ό,τι μπορεί για να κρατά ζωντανές τις αναμνήσεις με τον σύζυγό της, Bruce Willis o oποίος έχει διαγνωσθεί με αφασία και μετωποκροταφική άνοια.

Η υγεία του ηθοποιού έχει επιδεινωθεί αρκετά από τότε που έγινε γνωστή η ασθένειά του και πλέον έρχεται αντιμέτωπος με επιβράδυνση της κίνησης, δυσκαμψία, προβλήματα ισορροπίας και αλλαγές στη συμπεριφορά. Μετά την πρόσφατη δημόσια εμφάνιση του Willis στην Santa Barbara όπου οι φωτογράφοι έπεσαν κυριολεκτικά επάνω του, η σύζυγός του αναγκάστηκε να απευθύνει δραματική έκκληση προς τους παπαράτσι.

«Αυτό εδώ απευθύνεται στους φωτογράφους, που προσπαθούν να βγάλουν αυτά τα αποκλειστικά στιγμιότυπα του συζύγου μου: Απλά κρατήστε τον χώρο σας. Ξέρω ότι αυτή είναι η δουλειά σας, αλλά απλά κρατήστε τον χώρο σας», ζήτησε πρόσφατα η Emma Heming μέσω Instagram.

Bruce Willis και Emma Hemming γιόρτασαν 14 χρόνια έγγαμου βίου- Το συγκινητικό throwback video

Πριν λίγες ώρες το ερωτευμένο ζευγάρι γιόρτασε 14 χρόνια έγγαμου βίου κατά τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο κόρες, τη Mabel και την Evelyn. Η σύζυγος του ηθοποιού θέλησε να γιορτάσει την ξεχωριστή αυτή ημέρα δημοσιεύοντας στο Instagram ένα throwback βίντεο από την ανανέωση των γαμήλιων όρκων τους το 2019.

https://www.instagram.com/p/CqESEaBuKzu

«Στη 10η επέτειο του γάμου μας αποφασίσαμε να ανανεώσουμε τους όρκους μας στο ίδιο μέρος που είπαμε το “δέχομαι” το 2009. Είμαι τόσο χαρούμενη που το κάναμε», έγραψε η 44χρονη στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Οι παπαράτσι προσπαθούν να μιλήσουν στον Bruce Willis και η Emma Hemming τους προειδοποιεί

«Αδράξτε κάθε ευκαιρία για να ενωθείτε και να γιορτάσετε με την οικογένεια και τους φίλους σας. Αυτές είναι οι στιγμές και οι όμορφοι θύλακες αναμνήσεων που θα κρατήσετε για μια ζωή. Και εμείς μπορούμε να κρατήσουμε αυτές τις αναμνήσεις ασφαλείς και ζωντανές για εκείνους που μπορεί να μην είναι σε θέση να το κάνουν» πρόσθεσε η Heming ευχαριστώντας δημόσια την Demi Moore που βρισκόταν πίσω από την κάμερα.

Το συγκινητικό βίντεο δείχνει το μοντέλο να περπατά ξυπόλητο στον κήπο προς το αυτοσχέδιο ιερό, μαζί με τις κόρες του ζευγαριού. Οι κόρες του ηθοποιού και της Demi Moore (Rumer και Scout Willis), ήταν οι τραγουδίστριες της τελετής.

Η φετινή επέτειος γάμου αποτελεί μια γλυκόπικρη στιγμή για την Emma Heming, η οποία αναφέρθηκε στο πώς άλλαξε η σχέση του ζευγαριού μετά την ανακοίνωσης της ασθένειας του ηθοποιού.

https://www.instagram.com/p/CqDU7iGLD_8

«Σήμερα συμπληρώνονται 14 χρόνια γάμου με τον μεγαλύτερο έρωτα της ζωής μου. . Ξύπνησα με την καρδιά μου γεμάτη, αλλά αυτό στο οποίο επέστρεφε συνέχεια το μυαλό μου ήταν μια άλλη πράξη καλοσύνης που ήθελα να μοιραστώ χθες καθώς με ενέπνευσε. Παρεμπιπτόντως σε μια σχολική εκδήλωση για τα παιδιά μας, ανέφερα στον φίλο μου ότι η επέτειος μας ήταν αύριο. Αργότερα εκείνη την ημέρα έλαβα ένα μήνυμα από τη φίλη μου που έλεγε ότι μου άφησε κάτι στην πόρτα μου. Ήταν αυτό το γλυκό μπουκέτο λουλούδια (στη φωτογραφία) με ένα σημείωμα που έγραφε μεταξύ άλλων Happy Anniversary. Με έκανε να σκεφτώ πόσο δύσκολες μπορεί να είναι αυτοί οι τύποι «ειδικών περιστάσεων» για τους φροντιστές. Όταν συνήθως το άτομό μας αναγνώριζε το γεγονός, τώρα ο εγκέφαλός του που αλλάζει απλά δεν μπορεί. Και αυτό είναι. Οπότε το θέμα μου είναι αυτό. Εάν γνωρίζετε κάποιον που φροντίζει κάποιον άλλο, μην ρωτάτε τι μπορείτε να κάνετε, απλώς κάντε. Αυτή η τυχαία πράξη καλοσύνης θα μείνει ειλικρινά μαζί μου για πολύ καιρό», έγραψε το μοντέλο σε άλλη ανάρτησή της.

Η ανακοίνωση της ασθένειάς του

Η οικογένεια του Bruce Willis ανακοίνωσε πριν από 1 περίπου χρόνο, πως ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός βάζει τέλος στην καριέρα του για λόγους υγείας, κυρίως επειδή αντιμετωπίζει προβλήματα λόγου, λόγω της διάγνωσής του με αφασία. To τελευταίο διάστημα ο διάσημος ηθοποιός έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και ζει μια ήρεμη ζωή με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

https://www.instagram.com/p/CfAVrWMpXkE

«Ο πολυαγαπημένος μας Bruce αντιμετώπιζε ορισμένα προβλήματα υγείας και πρόσφατα διαγνώστηκε ότι πάσχει από αφασία, γεγονός που επηρεάζει τις γνωστικές ικανότητές του. Κατά συνέπεια και κατόπιν ώριμης σκέψης, ο Bruce εγκαταλείπει την καριέρα που τόσο αγαπούσε», έγραφε στην ανακοίνωσή της η οικογένεια.

Πηγή κεντρικής: emmahemingwillis