Από την Όλγα του Τατουάζ στην Αντιγόνη της Γης της ελιάς: Οι τηλεοπτικοί έρωτες του Ντάνου

Από την Όλγα του Τατουάζ στην Αντιγόνη της Γης της ελιάς: Οι τηλεοπτικοί έρωτες του Ντάνου

Ο Ντάνος - Γιώργος Αγγελόπουλος καταφθάνει σε μερικά επεισόδια από σήμερα ως μυστήριος επισκέπτης στη Γη της ελιάς. Δεν θα ασχοληθεί μόνο με τις κρυφές του έρευνες αλλά θα ερωτευτεί. Θα είναι η Αντιγόνη ή η Δήμητρα η γυναίκα που θα τον μαγέψει;  

Έχουν περάσει 6 χρόνια από την εποχή που γνωρίσαμε και τηλεοπτικά τον Γιώργο Αγγελόπουλο μετά το Survivor, στον πρώτο του ρόλο ως ηθοποιός στο «Τατουάζ» και τώρα ήρθε η ώρα για την δεύτερη του τηλεοπτική δουλειά ξανά σε παραγωγή του Ανδρέα Γεωργίου.

Ο ρόλος του είναι ιδιαίτερος και κινείται στο παρασκήνιο, αλλά στο προσκήνιο θα υπάρξει ένας έρωτας. Μπορεί να λειτουργήσει και ως πολύ ωραία κάλυψη, αλλά μπορεί να είναι και μία μόνιμη κατάσταση και για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Τι διαφορά όμως θα έχει αυτός ο τηλεοπτικός του έρωτας σε σχέση με όλους τους προηγούμενους; Αλήθεια θυμάσαι με ποια έδωσε το πρώτο του φιλί ο Ντάνος που έγινε και trend ως Πώς είναι να φιλάς τον Ντάνο;

https://www.instagram.com/p/CoMxYw1KiHO

Από την Ελεονώρα Αντωνιάδου στην Μελίνα Κόντη

Στην πρώτη του τηλεοπτική δουλειά στο Τατουάζ, ο Γιώργος Αγγελόπουλος ως Στέφανος Αναστασίου είχε δώσει και το πρώτο του φιλί με την Νικόλ που υποδυόταν η Ελεονώρα Αντωνιάδου. Τότε εκείνη είχε ερωτηθεί σε συνέντευξή της το «Πώς είναι να φιλάς τον Ντάνο;» και η ερώτηση αυτή είχε γίνει viral.

Η ίδια τότε είχε δηλώσει πως: «Στην αρχή γελάσαμε πολύ γιατί ήταν το πρώτο του τηλεοπτικό φιλί. Ρωτούσε πώς ακριβώς γίνεται όλο αυτό στην τηλεόραση για να είναι ενημερωμένος. Περπατήσαμε λοιπόν στις πέτρες, τα πόδια μας πονούσαν και το φιλί βγήκε αβίαστα. Ο Γιώργος ήταν πολύ προστατευτικός σας άνθρωπος και πρόσεχε να μη ρίξει το βάρο τους πάνω μου και στήριζε το σώμα του στον αέρα με τα δύο του χέρια», είχε πει στο περιοδικό Down Town.

Αργότερα η τηλεοπτική του σύζυγος στην ίδια σειρά ως Όλγα, Κατερίνα Γερονικολού είχε επίσης ερωτηθεί για αυτό, αλλά πλέον ο Ντάνος είχε αποκτήσει εμπειρία.

https://www.instagram.com/p/BxxlLhqJdX5

Η δεύτερη σεζόν της σειράς που γνώρισε μεγάλη επιτυχία, χαρακτηρίστηκε από το ειδύλλιο μεταξύ τους ως Στέφανος και Όλγα και μάλιστα ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε δεχθεί πολύ καλές κριτικές. Αν λάβουμε υπόψη μας ότι δεν έχει φοιτήσει και σε δραματική σχολή και προερχόταν και από ένα reality ήταν μεγάλος άθλος, η πρώτη του προσπάθεια.

Στη Γη της ελιάς θα τον δούμε στα επεισόδια που θα προβληθούν λίγο πριν το Πάσχα ως τον ξαφνικό επισκέπτη της Μάνης και ως γυμανστή στο επάγγελμα, Ορέστη Αντωνιάδη.

Όπως είπε ο Γιώργος στην συνέντευξή του στην Ελένη Μενεγάκη πριν από δύο μέρες: «Θα μπω με τον ρόλο του Ορέστη Αντωνιάδη και θα δώσω ένα επιπλέον ενδιαφέρον στην πλοκή. Δεν θα σου πω αν είναι καλός ή κακός. Θα είμαι ένας γυμναστής από το Περιστέρι. Θα επισκεφτώ τη Μάνη για τουρισμό, αλλά στην ουσία δεν είναι τουρισμός ο λόγος. Θα τον δούμε να πηγαίνει και στον τάφο του Κίμωνα. Οπότε μπορεί να ήταν και φίλος του. Με κάποιο τρόπο συνδέονται. Ίσως να έχει να κάνει με μία μυστική αποστολή που θα αλλάξει πολύ την πλοκή με τον θάνατο του Κίμωνα».

Δεν έχει μόνο εξιχνίαση μίας δολοφονίας ο ρόλος του. Θα έχει και έρωτα. Τα spoilers ενώ αρχικά μιλούσαν για έρωτά του με την αστυνομικό Δήμητρα που επίσης κάνει έρευνες για τον θάνατο του αγαπημένου της, τώρα έχουν βάλει και την Αντιγόνη στο κάδρο του φλερτ.

https://www.instagram.com/p/CpKyAXtM7Pt

Η Αντιγόνη ούτως ή άλλως είναι ελεύθερη μετά τον χωρισμό της με τον Άρη.

Ποια θα διεκδικήσει τελικά τον τίτλο ως το τρίτο τηλεοπτικό κορίτσι του Γιώργου Αγγελόπουλου; Λες και οι δύο;