Εντάσεις και ήττα των Μπλε στο σημερινό κρίσιμο επεισόδιο του MasterChef και στόχος ο Νικήτας

Κατερίνα Μπούσιου
Εντάσεις και ήττα των Μπλε στο σημερινό κρίσιμο επεισόδιο του MasterChef και στόχος ο Νικήτας

Kάποιοι βάζουν στο στόχαστρο τον Νικήτα και τον Κωνσταντίνο μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος της ομαδικής δοκιμασίας από τους κριτές του MasterChef. 

Φωτιές άναψε η χθεσινή δοκιμασία καθώς οι παίκτες της Κόκκινης και της Μπλε ομάδας όχι μόνο μαγείρεψαν για τους άντρες του Πυροσβεστικού Σώματος αλλά από τις εντάσεις μεταξύ τους, παραλίγο να τινάξουν το επεισόδιο στον αέρα.

Όμως το ίδιο και χειρότερο κλίμα θα έχουμε σήμερα που θα ανακοινωθεί και το αποτέλεσμα από τους κριτές. Οι πληροφορίες μιλούν για ήττα των Μπλε και άνευ προηγουμένου ξέσπασμα μεταξύ τους για το ποιος έχει την ευθύνη. Κωνσταντίνος ως αρχηγός και ο Νικήτας μπαίνουν στο στόχαστρο με τον τελευταίο να διαγωνίζεται για την αποχώρησή του όχι σε τόσο καλή διάθεση.

https://www.instagram.com/p/CqJQI8uoLbe

Ο αχαρακτήριστος Αλέξανδρος και η μάχη με τον Πορφύρη

Από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις που έχουμε νιώσει φέτος βλέποντας το MasterChef είναι το ύφος, το ήθος και το απίστευτο λεξιλόγιο που χρησιμοποιούν μιλώντας για τους συμπαίκτες τους. Η Στέλλα και η Πωλίνα είναι δύο χαρακτηριστικά παραδείγματα και ο Αλέξανδρος είναι ένας ακόμη, μετά το χθεσινό επεισόδιο όπου έφτασε στα άκρα χαρακτηρίζοντας τον Γιώργο Πορφύρη της αντίπαλης ομάδας στην χθεσινή ομαδική δοκιμασία ως «γλίτσα», «τσόφλι» και «σίχαμα».

Χαιρόμαστε που ο Πορφύρης δεν τον ακολούθησε στην ίδια τακτική. Εκείνος, όπως και ο Βασάλος στο Survivor All Star, οχυρώνονται στα δύσκολα πίσω από το χιούμορ τους. Και καλά πράττουν.

Η Λία δεν κατάφερε να μπει ξανά στο MasterChef αλλά θυμήθηκε την πιο επική στιγμή με τη Μαργαρίτα

Οι κόκκινοι φάνηκε από χθες ότι έχουν το ατού. Προκλήθηκαν οι παλαιοί παίκτες να μοναμαχήσουν με τους νέους και όταν η ομάδα έχει Μπέλλο, Πορφύρη, Μπέη και Ηλία, πόσα πράγματα πια να πάνε λάθος;

https://www.instagram.com/p/CqJWzgNorIv

Αυτή η μεγάλη αποψινή ήττα των Μπλε θα φέρει όπως είναι φυσικό μεγάλη ταραχή στο στούντιο. Τα βέλη όλων πάνε στον αρχηγό τους τον Kωνσταντίνο Κόκοτα που τον όρισε ο Πορφύρης ως αντίπαλο και κάποιοι θεωρούν ότι είναι το υποχείριό του, αλλά και στον Νικήτα για το πιάτο που ετοίμασε.

Ετοιμαστείτε για νέο υβρεολόγιο και σπόντες και ελπίζουμε αυτό να σταματήσει εδώ. Είναι κουραστικό και θυμίζει Τάκη Καραγκούνια με Σπύρο Μαρτίκα. Και το MasterChef δεν υπήρξε ποτέ Survivor.

Κοινώς εκτός Πορφύρη, δεν έχουμε και έναν παίκτη με τον οποίο να ταυτιστούμε και να περνάμε καλά μαζί του. To Twitter χθες στα σχόλιά του είπε ένα ηχηρό «φτάνει» στους τοξικούς παίκτες.