MasterChef update: Ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος επιστρέφει για να κερδίσει τον τίτλο του νικητή

Κατερίνα Μπούσιου
MasterChef update: Ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος επιστρέφει για να κερδίσει τον τίτλο του νικητή

Αυτό και αν είναι έκπληξη! Ένας υπερταλαντούχος σεφ αλλά άτυχος παίκτης, επιστρέφει ξανά στην κουζίνα του MasterChef και αυτή τη φορά έχει καλύτερα ακονισμένα τα μαχαίρια του και δεν πρόκειται να κάνει λάθη. 

Ο κύκλος των επαφών των στελεχών της παραγωγής του MasterChef με παλαιότερους παίκτες έχει ολοκληρωθεί και έτσι θα μέχρι τα μέσα του επόμενου μήνα, θα δούμε και τους 10. Δεν καταφέρνουν όμως όλοι να μπουν στον μαγειρικό διαγωνισμό.

Στα απρόοπτα της φετινής σεζόν και μία πολύ ευχάριστη έκπληξη για πολλούς φανς του MasterChef είναι η είσοδος του Γρηγόρη Γιαννόπουλου από τον έκτο κύκλο, σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες. Ο παίκτης είχε αποχωρήσει πρόωρα, είχε κερδίσει μία δεύτερη ευκαιρία την οποία σκόπιμα είχε σαμποτάρει και αυτή τη φορά επιστρέφει για να τα κάνει όλα καλύτερα. Πιο σωστά και αποφεύγοντας τα λάθη. Με ποιον άλλο παίκτη θα κοντραριστεί;

https://www.instagram.com/p/Ccxfs-Tsl2L

Μία τρίτη και τυχερή ευκαιρία για τον Γρηγόρη

Όταν μπήκε στο MasterChef 6 ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος είχε δείξει από την αρχή το μεγάλο του ταλέντο. Δεν το είχαν πει μόνο οι κριτές αλλά και οι συμπαίκτες του. Όλα έμοιαζαν ρόδινα και πολλά υποσχόμενα για εκείνον μέχρι που άρχισε να γίνονται όλο και πιο έντονες οι διαφωνίες του με την Φανή Ζιώγα και αρνιόταν πεισματικά να λέει το όνομά της και την ανέφερε ως την κοπέλα με το «καρό πουκάμισο».

Αυτό είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στο Twitter και ο Γρηγόρης μετά από μία αγχωμένη δοκιμασία βγήκε εκτός διαγωνισμού. Όταν όμως βγήκε βρέθηκε μπροστά στον απόηχο των σχολίων και είχε σοκαριστεί.

Επέστρεψε λίγο καιρό αργότερα, βρέθηκε αντιμέτωπος με τον φίλο του Στέφανο Χίλα και σαμποτάρισε τη συμμετοχή του για να μη στερήσει από τον φίλο του την παραμονή: «Δεν πήρα κρέας γιατί δεν ήθελα να δυσκολέψω τον Στέφανο, επειδή είναι καλός φίλος. Σίγουρα αυτό το εκτίμησε ο Στέφανος. Έτσι κι αλλιώς εγώ δεν ήθελα να μπω ξανά στο σπίτι».

Τελικά αποδείχτηκε πως ο λόγος που είχε τσακωθεί με την Φανή και προκάλεσε όλο αυτόν τον πανικό ήταν ένα t shirt του το οποίο μπήκε κατά λάθος στο πλυντήριο εξαιτίας της και το «ρούχα μαζί που πλύθηκαν και έχουν γίνει ροζ» που έλεγε και η Αφροδίτη Μάνου στο τραγούδι της.

Τώρα ο Γρηγόρης ανανεωμένος και με επαγγελματικές επιτυχίες στο πλευρό του θα επιστρέψει για να πάρει τη ρεβάνς. Θα ξαναβρεί βέβαια εκεί τον καλό του φίλο Στέφανο, αφού όπως σε έχουμε ήδη ενημερώσει θα μπει και εκείνος στο παιχνίδι.

Κάνει comeback: Μία ακόμη ευκαιρία για τον Στέφανο Χίλα ο οποίος μπαίνει δυναμικά στο MasterChef

Η μάχη γίνεται υπόθεση αντρική για τη συνέχεια με Μπέλλο, Χίλα και Γιαννόπουλο. Καθόλου άσχημη εξέλιξη για τη συνέχεια με εξασφαλισμένη τηλεθέαση.

Ο Γρηγόρης είχε συνεργαστεί το περσινό χειμώνα τόσο με τον νικητή του MasterChef Πάνο Κουμουνδούρο...

https://www.instagram.com/p/CkiOyKvqd-O

...όσο και με τον Νικήτα Φιλλιπάκη.

https://www.instagram.com/p/CevaiysNifC