Η Μαρίνα Ντεμολλάι δεν μπήκε στο MasterChef αλλά αντέδρασε με ανατρεπτικό τρόπο

Η Μαρίνα Ντεμολλάι δεν μπήκε στο MasterChef αλλά αντέδρασε με ανατρεπτικό τρόπο

Η Μαρίνα, το ευχαριστώ μετά την ήττα και η ατάκα που πρόδωσε την επιστροφή του Μπέλλου.

Ήρθε, είδε και απήλθε! Η Μαρίνα Ντεμολλάι, μία από τις πλέον πολυσυζητημένες παίκτριες του MasterChef το 2021, επέστρεψε για να διεκδικήσει μια θέση στο φετινό MasterChef των επιστροφών. 'Ελα όμως που η Μαρία Λαζαρίδου έκλεψε τη θέση της Μαρίνας σε μια μαγειρική δοκιμασία για γερά νεύρα.

Μήπως τελικά οι επιστροφές κάνουν κακό στο MasterChef; Η Μαρίνα ευτυχώς δεν γύρισε

Λίγες μόνο ώρες μετά την προβολή του επεισοδίου κι ενώ αρχικά η Μαρίνα δήλωνε έτοιμη για την πρωτιά στο MasterChef, η Ντεμολλάι είπε το δικό της ευχαριστώ στο Instagram.

Και όχι δεν θύμιζε καθόλου τον ειρωνικό της εαυτό του 2021 αλλά ήταν αρεκτά ανατρεπτική βλέποντας την ευκαιρία και όχι την απόρριψη και γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα υπέροχα μηνύματα σας, η μαγειρική δεν σταματά ποτέ! Το κεφάλαιο @masterchefgr είναι κομμάτι της ζωής μου πλέον και ευχαριστώ πολύ τους @chef_koutsopoulosleonidas @scontizas @ioannidispanos για την ευκαιρία να ζήσω ξανά αυτήν την εμπειρία! Είστε καταπληκτική ομάδα και αυτό κάνει την διαφορά»!

https://www.instagram.com/p/Cpmonq8IaTw

Η Μαρίνα ήθελε να κερδίσει!

«Deja vu! Επιστροφές, MasterChef 5, πάρτε ξανά τα ίδια, αντίπαλος με την Μαρία που την είχα καρφώσει με το μαχαίρι. Δεν έχω παρακολουθήσει τι μπορεί να έχει κάνει μαγειρικά η Μαρία και κατά πόσο έχει εξελιχθεί αλλά ξέρω πως είμαι εγώ αυτή τη στιγμή. Και αυτή τη στιγμή η Μαρίνα είναι πιο δυνατή από ποτέ! Και μαγειρικά και ψυχολογικά και σωματικά και σε όλα της. Αυτή τη φορά ο μόνος μου στόχος είναι η πρώτη θέση και τίποτα λιγότερο γιατί τα κατάφερα τόσο καλά την προηγούμενη φορά και μπορώ να πιεστώ λίγο παραπάνω για να έχουμε αυτή τη φορά τη δεύτερη γυναίκα MasterChef», είπε η Μαρίνα Ντεμολλάι στην επιστροφή της με την Μαρία να απαντά:

«Μπήκα με αυτοπεποίθηση, γνωρίζοντας ποια είναι η Μαρία και τι μπορεί να κάνει. Αυτή την εβδομάδα μετά από την αποτυχία στην ομαδική με έριξε λίγο. Έγινε κι αυτό το Τεστ Δημιουργικότητας με το συκώτι, θυμήθηκα πολλά πράγματα, με άγχωσε όλο αυτό… Οι αναμνήσεις με κατέβαλαν. Ξέχασα ποια Μαρία μπήκα. Θυμήθηκα ποια Μαρία έφυγε… τι να κάνουμε; Τα λάθη πληρώνονται».

Μαρίνα καλεί Μαρία Μπέη!

Αυτό το reunion του 2021, με τον Ηλία και τον επικό διάλογο με τη Μαρίνα αλλά και τη συνομιλία της Ντεμολλάι με την Μπέη, πρόδωσε και την είσοδο και επιστροφή του Δημήτρη Μπέλλου στο παιχνίδι.

Η Μπέη δεν έβγαλε μιλιά στο σχόλιο της Μαρίνας για το πού άφησε τον άντρα της (!)

Ξαφνικές αποχωρήσεις και είσοδος του Δημήτρη Μπέλλου στο MasterChef με το Twitter κατά της Πωλίνας

Η Μαρία Μπέη σε λίγο καιρό θα υποδεχτεί και τον σύντροφό της Δημήτρη Μπέλλο. Το ζευγάρι ενώνεται ξανά στο παιχνίδι στο οποίο γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν.

Συνολικά δέκα από τους παλαιούς παίκτες διαγωνίζονται φέτος για να ξαναμπούν. Ήδη ο Πορφύρης, ο Καζιόλι και η Μαρία Λαζαρίδου είναι μέσα. Πρόσθεσε και την Μαρία με τον Δημήτρη. Αν βγάλουμε εκτός τον Σταμάτη Κωβαίο που απέτυχε να μπει και την Μαρίνα Ντεμολάι η οποία επίσης δεν τα κατάφερε, μας μένουν άλλοι 3 παίκτες.

Σε αυτούς, παρά τις επιθυμίες του Twitter δεν θα δούμε ούτε τον Μπόμπενα, ούτε την Κατερίνα Λένη, αλλά ούτε και στην Σπυριδούλα Καραμπουτάκη.

Στα νούμερα τηλεθέασης πάντως, η επιστροφή της Μαρίνας δεν φάνηκε να κάνει διαφορά στην τηλεθέαση με το δυναμικό κοινό στο 15.1% και στο σύνολο στο 10.9%