Παγιδευμένοι με συγκίνηση και σοκ: Η Άννα βρίσκει τον πατέρα της νεκρό και όλα αλλάζουν

Κατερίνα Μπούσιου
Παγιδευμένοι με συγκίνηση και σοκ: Η Άννα βρίσκει τον πατέρα της νεκρό και όλα αλλάζουν

Η μεγαλύτερη ανατροπή και νέο challenge για την Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ ως Άννα Ροδίτη στη σειρά «Παγιδευμένοι» και ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης θα σταθεί στο πλευρό της.

Αυτή τη χρονιά δε μας λείπουν οι καλές αστυνομικές σειρές στην ελληνική τηλεόραση. Και το σασπένς που δίνουν τόσο το «Κάνε ότι κοιμάσαι» στην ΕΡΤ όσο και οι «Παγιδευμένοι» στον ΑΝΤ1 αποζημιώνουν το κοινό που ψάχνει το διαφορετικό.

Οι «Παγιδευμένοι» σε λίγες ημέρες ανοίγουν ένα νέο συγκλονιστικό κεφάλαιο στο ρου του σεναρίου τους που θα οδηγήσει και στον επίλογο της πρώτης σεζόν. Θα κλείσουν υποθέσεις, θα αποκαλυφθούν μυστικά, θα σοκαριστούν οι ήρωες, θα περάσουν κρίση όλες οι διαπροσωπικές σχέσεις και αυτό σημαίνει ότι η Άννα θα χωρίσει (για λίγο) από τον Δημήτρη. Το σημαντικότερο θα βρεθεί το πτώμα του πατέρα της και ο Αλέκος Χατζής θα μάθει το μεγαλύτερο μυστικό όλων και θα απειλεί ανοιχτά τις δύο οικογένειες. Με λίγα λόγια, βόμβα μεγατόνων για τους φανς.

Σπύρος και Γεράσιμος σε πανικό με την «αποκάλυψη» του Κοσμά

Η δικηγόρος Άννα Ροδίτη μπαίνει σε νέες περιπέτειες αρχικά με την ανιψιά της Λίνα στους «Παγιδευμένους». Υποψιάζεται ότι κάπου έχει μπλέξει, μέχρι να συλληφθεί όλη η παρέα της.

Όλα θα συνδεθούν στη συνέχεια με τον Αλέκο Χατζή ο οποίος έχει πια αφεθεί ελεύθερος, αφού το βίντεο του γιου του Άγγελου, στο οποίο λέει ξεκάθαρα πως μόνος του σχεδίασε την δολοφονία του, τον απαλλάσει.

https://www.instagram.com/p/CqBXmI2ITao

Γιατί ο Άκης θα ζητήσει την νομική του βοήθεια. Και το πλέον ακατάλληλο πρόσωπο της σειράς μαθαίνει και το μεγαλύτερο μυστικό. Πως ο Κοσμάς δολοφονήθηκε από τον Θοδωρή και πως ο Σπύρος έκρυψε το πτώμα. Ο Αλέκος Χατζής αισθάνεται παντοδύναμος στην τοποθεσία Παγιδευμένοι.

«Αντέχεις τις ανατροπές;»: Μαυρίδης - Μαρκέτος έχουν κρυφό σχέδιο και οι «Παγιδευμένοι» μία νέα αρχή

https://www.instagram.com/p/CqBgRxnvb8Z

Τώρα οργανώνει το μεγαλύτερο σχέδιο της καριέρας του για να καταστρέψει την Άννα και τον Δημήτρη.

Στο σημείο που βρίσκεται το πτώμα του Κοσμά ο Αλέκος Χατζής θα δώσει εντολή στους δικούς του ανθρώπους να το ανακαλύψουν και να οδηγήσουν εκει την αστυνομία.

Ο πατέρας και ο παππούς του Δημήτρη βρίσκονται σε πανικό και προσπαθούν να κρύψουν αποδεικτικά στοιχεία.

https://www.instagram.com/p/CqEOUgPIgFP

Η Άννα θα μάθει εντελώς τυχαία στη συνέχεια για τον πατέρα της. Θα της μπουν υποψίες ότι κάτι συμβαίνει μόλις φτάσει το καράβι που υποτίθεται βρίσκεται ο Κοσμάς και όταν μάθει ότι δεν ήταν ποτέ σε αυτό, θα ανησυχήσει. Μέχρι που θα την ειδοποιήσουν να δει το σε αποσύνθεση πτώμα και θα αναγνωρίσει τα ρούχα.

Σοκ και συγκίνηση στη συνέχεια με τον Δημήτρη να προσπαθεί να την ηρεμήσει. Τώρα ξεκινά ένας μεγάλος αγώνας για να μάθουν την αλήθεια. Αλλά το μεγαλύτερο σοκ της σειράς δεν ήρθε ακόμη.

https://www.instagram.com/p/CpNJglZI0af

Φαντάζεσαι πως θα αντιδράσει ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης όταν μάθει πως ο πατέρας, ο αδελφός και ο παππούς του εμπλέκονται σε αυτό;

Φυσικά -αν βλέπεις τη σειρά ήδη το ξέρεις- εμπλέκονται μεν, αλλά δεν τον σκότωσαν δε. Αυτό είναι και το μεγαλύτερο highlight της χρονιάς, πριν τον γάμο του ζευγαριού στο τελευταίο επεισόδιο.

Stay tuned.