Από τα σίριαλ και το Survival σε dad influencer στο σπίτι του στον Άλιμο ο ηθοποιός Κώστας Σόμμερ

Από τα σίριαλ και το Survival σε dad influencer στο σπίτι του στον Άλιμο ο ηθοποιός Κώστας Σόμμερ
Instagram

 Από το εργένικο σπίτι στη γλυκιά ακαταστασία από παιχνίδια της οικίας στα νότια προάστια, ο ηθοποιός ζει τη ζωή που ήθελε πάντα να ζήσει. 

Τίποτα καλύτερο από δύο νέους γονείς που απολαμβάνουν την οικογενειακή ζωή με τα παιδιά τους, αδιαφορώντας για το τι θα πει/ εγκρίνει ο κόσμος. Εκτός από τη Χριστίνα Μπόμπα και τον Σάκη Τανιμανίδη, την Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, υπάρχουν κι άλλοι celebrities που έχουν κατά καιρούς «ενοχλήσει» τους ακολούθους τους αναφορικά με τις δραστηριότητες που επιλέγουν να κάνουν με τα παιδιά τους. Ένα από αυτά και ο Κώστας Σόμμερ με τη σύζυγό του Βαλεντίνη Παπαδάκη, οι οποίοι λατρεύουν το baby swimming, το κολύμπι δηλαδή με τον γιο και την κόρη τους από πολύ μικρή ηλικία.

https://www.instagram.com/p/CVIDgOtoEJM

Η θαρραλέα μαμά, δεν είχε διστάσει μάλιστα να απαντήσει εκνευρισμένη σε όσους είχαν σπεύσει πριν από μερικά χρόνια να την επικρίνουν και να χαρακτηρίσουν την επιλογή της ως επικίνδυνη. Τώρα λοιπόν, επανέλαβε το baby swimming με το δεύτερο παιδί τους, την πανέμορφη κόρη τους που μετρά μόλις μερικούς μήνες ζωής. Μάλιστα, ο μπαμπάς της οικογένειας τις φωτογράφισε μετά το κολύμπι τους, κατά την ώρα του θηλασμού.

Ο Κώστας Σόμμερ πριν γίνει μπαμπάς

https://www.instagram.com/p/CF7hhRZDKfq

Μπορεί τώρα χάρη στο Instagram και τα social media γενικότερα, η όμορφη make up artist να χαίρει μεγάλης δημοφιλίας μεταξύ άλλων γυναικών και μητέρων, πριν από 20 περίπου χρόνια όμως ο Κώστας Σόμμερ μονοπωλούσε το ενδιαφέρον του κοινού.

Ο ηθοποιός έγινε γνωστός από τη δραματική σειρά του Μανούσου Μανουσάκη «Η αγάπη ήρθε από μακριά» που προβλήθηκε το 2002, ενώ είχε ήδη από την εφηβεία του αρχίσει να ασχολείται με το modeling συνεργαζόμενος με διάφορα πρακτορεία. Ακολούθησε η σειρά που εκτόξευσε τη φήμη του, «Της Αγάπης Μαχαιριά» σε σκηνοθεσία του Στράτου Μαρκίδη. Εκεί υποδύθηκε τον Κρητικό Σήφη Σταματάκη, μέλος οικογένειας που έχει βεντέτα με (ποια άλλη;) την οικογένεια της πρωταγωνίστριας, την οποία ερωτεύτηκε.

Εκτός από την υποκριτική, ασχολήθηκε και με την παρουσίαση διαφόρων projects, τα οποία παρόλο που δεν σημείωσαν τα επιθυμητά νούμερα τηλεθέασης, άφησαν με τον δικό τους τρόπο το «στίγμα» τους. Έτσι, στο ενεργητικό του έχει το ριάλιτι Show Sexy στον ALPHA το 2008, ενώ τη σεζόν 2017–18 παρουσίασε το αμφιλεγόμενο ριάλιτι επιβίωσης Survival Secret στον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon.

Θα έλεγε κανείς πως είναι και ένα χιουμοριστικό «παιχνίδι» της μοίρας το γεγονός ότι διατηρούσε επί σειρά ετών σχέση με πρώην παίκτρια του Survivor του SKAI. Πάντως, όσον αφορά το πρώτο του ειδύλλιο που έγινε γνωστό, ήταν εκείνο με διάσημη γυμνάστρια των 90s. Όλα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν. Σήμερα, ο ηθοποιός βιώνει την απόλυτη ευτυχία με τη γυναίκα της ζωής του και τα παιδιά τους.

Ο μπαμπάς Κώστας Σόμμερ

unknown_305035877_624489135735777_5094851112607945625_n.jpg

Ο ηθοποιός τώρα πια είναι ένας δραστήριος νέος μπαμπάς δύο παιδιών, με το baby swimming να αποτελεί ένα μόνο παράδειγμα των όσων απολαμβάνει να κάνει με τον γιο και την κόρη του.

https://www.instagram.com/p/Cm4IfhWriQm

Με τη Βαλεντίνη Παπαδάκη παντρεύτηκαν το 2021 και έχουν έκτοτε δημιουργήσει την πιο «ζεστή» οικογενειακή εστία για τα δύο τους παιδιά, μακριά από κάθε σύγχρονη μινιμαλιστική ίσως προσέγγιση διακόσμησης. Κάθε άλλο: Το σπίτι τους στον Άλιμο θα μπορούσε να ανήκει σχεδόν σε κάθε ελληνική οικογένεια, μιας και οι εικόνες με κάθε γωνιά να είναι γεμάτη με παιχνίδια, μας θυμίζει το δικό μας. Είναι εκείνη η «γλυκιά, δημιουργική ακαταστασία» που πλημμυρίζει με χαρά κάθε σπιτικό.

https://www.instagram.com/p/CiAtl20oGRz
https://www.instagram.com/p/CmwmjX5M1by

Γεμάτο μικρά και μεγάλα μαξιλάρια και fluffy χαλιά σε λευκή απόχρωση, που προσδίδουν στον χώρο φωτεινότητα, θυμίζει έναν καλόγουστο μικρό παιδότοπο.

Φωτογραφίες από την καθημερινότητα με τα παιδιά