Η Ελίνα Παπίλα και η οικογένειά της λένε «Είμαστε μαζί» στο ζεστό σπίτι τους στην Χαλκίδα

Η Ελίνα Παπίλα και η οικογένειά της λένε «Είμαστε μαζί» στο ζεστό σπίτι τους στην Χαλκίδα

Η γνωστή παρουσιάστρια-ραδιοφωνική παραγωγός βιώνει την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία λίγα χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της Αθήνας.

Η Ελίνα Παπίλα βρισκόταν την περασμένη σεζόν στο τιμόνι της παρουσίασης του Breakfast@Star. Μαζί με τον Γιώργο Καρτελιά, έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο ωστόσο η συνεργασία τους δεν ήταν τόσο επιτυχημένη όσο το ντουέτο τους στο ραδιόφωνο, όπου μας κρατούσαν συντροφιά με πολύ ανεβασμένη διάθεση.

«Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Να ευχαριστήσουμε όλα τα παιδιά που βοήθησαν, εργάστηκαν, ξύπνησαν, κοιμήθηκαν για εμάς… Αν δεν υπήρχε ο Νίκος και ο Γιώργος Καρτελιάς εγώ θα ήμουν στο σπίτι μου και θα μεγάλωνα άλλα 3-4 παιδιά… Θα κλάψω και εγώ πάλι. Μου έχει φύγει όλη η μάσκαρα», είχε πει στο μικρόφωνο η Ελίνα Παπίλα αποχαιρετώντας το ραδιοφωνικό της κοινό.

Η εκπομπή Breakfast@Star έριξε αυλαία το καλοκαίρι του 2022 και παρά τα όσα γράφτηκαν οι δύο συνεργάτες διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις μέχρι και σήμερα. Πριν λίγες ημέρες η παρουσιάστρια έκανε το τηλεοπτικό της comeback μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Είμαστε Μαζί».

Το σπίτι της Ελίνας Παπίλα είναι η χαρά της ζωής

Η Ελίνα Παπίλα είναι παντρεμένη με τον Αντώνη Κελαϊδίτη και μαζί έχουν αποκτήσει τρία υπέροχα παιδιά: την 13χρονη Σοφία, τον 9χρονο Δημήτρη και την 3χρονη κόρη τους που γεννήθηκε το 2020.

https://www.instagram.com/p/CjLlXcUo0AH

Η παρουσιάστρια λατρεύει να περνά ποιοτικό χρόνο με τα αγγελούδια της και μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

https://www.instagram.com/p/CWYNAMvoL9F

Δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει να δημιουργεί χιουμοριστικά/ fun βίντεο στην πλατφόρμα του TikTok μαζί με τα παιδιά της, παραδίδοντας #mummygoals μαθήματα.

«Αυτό το οικογενειακό πρότυπο προσπαθώ και εγώ να περάσω στα δικά μου παιδιά. Γιατί και εγώ προέρχομαι όπως και οι γονείς μου από ένα τέτοιο όμορφο περιβάλλον. Να φανταστείς ότι η γιαγιά μου, έχει φύγει από την ζωή από το 2016 και ακόμη δεν το έχω ξεπεράσει. Είχα μία ιδιαίτερη ψυχική σύνδεση μαζί της», είχε δηλώσει η Ελίνα Παπίλα στο Queen.gr και την Κατερίνα Μπούσιου.

Ελίνα Παπίλα: «Θαύμασα στον άντρα μου τον τρόπο που τον έχουν μεγαλώσει οι γονείς του»

https://www.instagram.com/p/Cp3Ux0OIsxM

Η αγαπημένη οικογένεια ζει μόνιμα στην Χαλκίδα σε ένα παραδοσιακό, ζεστό σπίτι. Το ξύλο, οι αποχρώσεις του καφέ και τα κλασικά στοιχεία κυριαρχούν στον χώρο ο οποίος έχει πάντα θετικά vibes και χαρούμενες παιδικές φωνές.

Στο σαλόνι δεσπόζει ένα μεγάλο retro πιάνο και ένας εντυπωσιακός πίνακας. Την διακόσμηση ολοκληρώνουν επιτυχώς οι κορνίζες με οικογενειακές φωτογραφίες, τα φυτά εσωτερικού χώρου και τα αποθηκευτικά έπιπλα.

https://www.instagram.com/p/Brs5jRLBMf6

Τα παιδικά δωμάτια διαθέτουν χρώμα και αμέτρητα παιχνίδια με την παρουσιάστρια να αφιερώνει όλο τον ελεύθερό της χρόνο σε διάφορες δραστηριότητες που κάνει με τα παιδιά της.

https://www.instagram.com/p/CDHUJofBBpK

Η κουζίνα είναι ένα από τα δωμάτια στα οποία κάθε νοικοκυρά περνά αρκετές ώρες γι' αυτό θέλει να είναι όσο πιο λειτουργική γίνεται. Αν κρίνουμε από τα posts της παρουσιάστριας, η Ελίνα Παπίλα επιθυμούσε μια μοντέρνα κουζίνα με γήινες αποχρώσεις και πρωταγωνιστή το ξύλο.

https://www.instagram.com/p/CqLMVDToCvg

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερα πλάνα από το σπίτι της παρουσιάστριας.

Πηγή κεντρικής: elinapapila