Η Μαίρη Συνατσάκη αποκάλυψε την αλήθεια πίσω από τα κόκκινα μαλλιά

Η Μαίρη Συνατσάκη αποκάλυψε την αλήθεια πίσω από τα κόκκινα μαλλιά

Η επιστροφή της Μαίρης Συνατσάκη στα κόκκινα μαλλιά, το look που δεν θα τολμούσε σε αυτήν τη φάση της ζωής της και το πιο ωραίο hair color που έχει κάνει ποτέ. 

Μερικές φωτογραφίες και Insta Stories με εντελώς διαφορετικό hair look δημοσίευσε πριν μερικές ημέρες στο Instagram η Μαίρη Συνατσάκη. Η νέα μαμά πόζαρε με αφέλειες και κατακόκκινα μαλλιά, αλλαγή την οποία είχε τολμήσει το 2019 και είχε διατηρήσει μέχρι και την άνοιξη του 2021, αναπολώντας συγχρόνως και τα mermaid hair που είχε κάνει στο μακρινό παρελθόν.

Όπως καταλάβαμε από τις λεζάντες της Mairiboo, δεν έβαψε τα μαλλιά της, αλλά έβαλε περούκα για τα γυρίσματα της εκπομπής του Διονύση Ατζαράκη στο YouTube. Και, όπως εξήγησε η ίδια, σε αυτήν τη φάση δεν θα έκανε αφέλειες ως μαμά με τόσο μικρό μωράκι. Δικαίως, αν ρωτάς τη γνώμη μας.

Η Μαίρη Συνατσάκη δεν ονόμασε τυχαία την κόρη της Ολίβια-Η εξήγηση, τα σχόλια & οι διάσημες Ολίβιες

Η αλήθεια για τα κόκκινα μαλλιά και τα mermaid hair της Συνατσάκη

«Η ζωή στα γυρίσματα είναι κάπως εντελώς διαφορετική από τοοοοτε, τρία χρόνια πριν που είχαμε ξεκινήσει γι αυτήν την #seira COMINGNOTSOON. Φαντάζομαι ότι όταν ξεκινήσει η μικρή σχολείο θα είναι έτοιμα για προβολή τα επεισόδια. Θα δείξει βέβαια 🤞🏼», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Μαίρη Συνατσάκη, δημοσιεύοντας μια τρυφερή φωτογραφία την ώρα που θηλάζει την κορούλα της στα γυρίσματα της εκπομπής.

https://www.instagram.com/p/Cp-PunvDm3i

Τη φωτογραφία ακολούθησαν και Insta Stories στα οποία η 38χρονη influencer ρωτούσε τους followers της αν πρέπει να ξαναγίνει χάλκινη. Αφέλειες δεν πρόκειται να κάνει, γιατί χρειάζονται πολλή περιποίηση και ως νέα μαμά που είναι δεν πρόκειται να βρει τον απαραίτητο χρόνο.

Με αφορμή αυτό το look, μάλιστα, η Μαίρη Συνατσάκη θυμήθηκε το μακρινό 2016 και τότε που είχε mermaid hair, είχε δηλαδή βάψει τα μαλλιά της μπλε, με τις ρίζες να είναι πολύ σκούρες, σχεδόν μαύρες.

Οι πολλές αλλαγές που έχει κάνει στα μαλλιά η Μαίρη Συνατσάκη

Αυτές, βέβαια, δεν ήταν οι μοναδικές αλλαγές που έχει κάνει στα μαλλιά της η Μαίρη Συνατσάκη. H influencer έχει βάψει τα μαλλιά της ξανθά – συγκεκριμένα στα τέλη του 2021-, έχει δοκιμάσει το ψυχρό καστανό με ξανθές ανταύγειες, ενώ έχει κάνει και καρέ σε καστανό, αλλά και ξανθό.

Κάνε scroll στην gallery για να θυμηθείς τα hair looks της influencer.

Κι αν θες τη γνώμη μας... Η Μαίρη πραγματικά είναι beauty χαμαιλέων και της ταιριάζουν όλες οι αλλαγές που έχει κάνει, όμως κάπως περισσότερο «κουμπώνει» πάνω της το καστανό με τις ανοιχτές άκρες που έχει υιοθετήσει το τελευταίο διάστημα. Κολακεύει τον τόνο επιδερμίδας της, δένει αρμονικά με τα μάτια της και δείχνει πιο φυσικό και όμορφο συγκριτικά με οποιοδήποτε άλλο hair color.

https://www.instagram.com/p/ClO7QH-robi