Η Αργυρώ από τον Σασμό παραμένει Άγρια Μέλισσα αλλά και τρολ & αν δεις αυτές τις φωτό θα καταλάβεις

Η Αργυρώ από τον Σασμό παραμένει Άγρια Μέλισσα αλλά και τρολ & αν δεις αυτές τις φωτό θα καταλάβεις
Instagram

Δύο ακομπλεξάριστες «Άγριες Μέλισσες», η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και η Δανάη Μιχαλάκη, σε επικό reunion και δεν γίνεται να μην δεις αυτές τις φωτογραφίες.

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και Δανάη Μιχαλάκη, εκτός του ότι αποτελούν δύο από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς τους, είναι και δύο ακομπλεξάριστες γυναίκες. Και οι δύο ποζάρουν συχνά χωρίς φίλτρα και μακιγιάζ στα προσωπικά τους social media, ενώ μιλούν ανοιχτά για θέματα που απασχολούν όλες μας. Ίσως για αυτό να «ευθύνεται» η ανεπιτήδευτη φυσική τους ομορφιά, το χάρισμα και το εκτόπισμα που έχουν ως προσωπικότητες.

Όχι δεν είναι αστείο: Μία βροχή παρασύρει το όπλο του Μαθιού στον Σασμό και 3 το διεκδικούν

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο πλαίσιο της επιτυχημένης σειράς εποχής του ANT1 «Άγριες Μέλισσες» και έκτοτε παραμένουν καλές φίλες που συναντιούνται όταν τους επιτρέπουν οι υποχρεώσεις τους. Άλλωστε, επί τρία σχεδόν χρόνια συναντιούνταν καθημερινά και περνούσαν ουκ ολίγες ώρες μαζί για λογαριασμό των απαιτητικών γυρισμάτων της σειράς που τους συνέστησε στο τηλεοπτικό κοινό.

Τώρα πια η Χριστίνα Χειλά- Φαμέλη πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά του Alpha «Σασμός» όπου υποδύεται την Κρητικιά Αργυρώ, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως έριξε «άγρια» πέτρα πίσω της.

https://www.instagram.com/p/CqNSop5IIKX

Οι δυο γυναίκες λοιπόν συναντήθηκαν πρόσφατα και φυσικά δεν έχασαν την ευκαιρία να μοιραστούν δύο κοινές selfies στον λογαριασμό τους στα social media. Η πρώτη λήψη είναι η «κανονική» Instagramική φωτογραφία. Οι δύο ηθοποιοί κοιτάζουν χαμογελαστές τον φακό, με φόντο την ηλιόλουστη Αθήνα. Όπως συνηθίζουν, δεν μοιράστηκαν περισσότερες λεπτομέρειες της συνάντησής τους αναφορικά με το ποιο μαγαζί επέλεξαν να καθίσουν ή ποιος ήταν ο ακριβής λόγος συνάντησης.

https://www.instagram.com/p/Cp-Q_p0IwMK

Στη δεύτερη φωτογραφία που μοιράστηκαν, είναι όλα πιο χιουμοριστικά και σίγουρα αποτελούν την επίσημη απενοχοποίηση του double chin, που όλοι έχουμε. Τραβηγμένη από μια όχι κολακευτική γωνία λήψης ή αλλιώς τη χειρότερη όλων των influencers, σίγουρα έχει πολύ περισσότερη πλάκα από την πρώτη selfie.

Και άλλος θρήνος για την Μαρίνα στον Σασμό και οι φήμες λένε πως η γιαγιά Ειρήνη αυτοκτονεί

Μερικές παλιότερες κοινές φωτογραφίες τους:

Tέλος στην αγωνία: Στον Σασμό ο Αντώνης επιστρέφει σπίτι του αλλά η Μαρίνα θα δώσει σκληρό αγώνα