Η οικογένεια του Γιώργου Γεροντιδάκη είναι MasterChef επί 3 με τα δύο αδέλφια και τον πατέρα του

Η οικογένεια του Γιώργου Γεροντιδάκη είναι MasterChef επί 3 με τα δύο αδέλφια και τον πατέρα του

Από τα χρόνια της ταινίας «Peppermint» το 1999 μόλις στα 11 του χρόνια, μέχρι σήμερα ο Γιώργος Γεροντιδάκης είναι ταγμένος στην υποκριτική. Όλη όμως η υπόλοιπη οικογένεια είναι δοσμένη στην μαγειρική. Με όλους τους τρόπους.

Μην τον βλέπεις που είναι σκληρός και αγέρωχος ως Λευτέρης στον Σασμό, ή τον θυμάσαι αδίστακτο όπως ήταν στις Άγριες Μέλισσες. Η άλλη ζωή του Γιώργου Γεροντιδάκη, είναι γεμάτη γλέντια οικογενειακές χαρές και πολλά εορταστικά τραπέζια.

Με την πολυμελή οικογένειά του έχει άρρηκτους δεσμούς. Τα 3 όμως αρσενικά μέλη της οικογένειας, έχουν άμεση σχέση με την μαγειρική, με τα δύο του αδέλφια αναγνωρισμένους σεφ με διεθνή καριέρα.

https://www.instagram.com/p/CL9kwi4FCmc

Ο πατέρας του και τα δύο αδέλφια με την λατρεία στην μαγειρική

Μπορεί οι γονείς του Γιώργου Γεροντιδάκη να χώρισαν όταν εκείνος και ο αδελφός του ήταν μικροί σε ηλικία (μόλις 4 ετών), αλλά η ευρύτερη οικογένεια που δημιουργήθηκε αργότερα με τα αδέλφια του και με τους δεύτερους γάμους των γονιών του, έμεινε για πάντα ενωμένη. Η μητέρα του απέκτησε δύο ακόμη παιδιά - δύο κόρες και ο πατέρας του έναν ακόμη γιο.

Τα συνολικά πέντε παιδιά της οικογένειας κάνουν μία απίθανη και πολύ δεμένη οικογένεια.

https://www.instagram.com/p/ClSzD99ItlC

Δύο από τα αδέλφια όμως του Γιώργου σα να κληρονόμησαν τα γονίδια του πατέρα τους Μιχάλη ο οποίος αρχικά είχε ένα σουβλατζίδικο στον Πειραιά και αργότερα μία μικρή ταβέρνα, στην αγαπημένη του Αστυπάλαια όπου πια μένει μόνιμα. Αν και εκείνος δεν μαγειρεύει τόσο συχνά και τόσο καλά όσο οι γιοί του.

https://www.instagram.com/p/CnuZb5Uoj_U

Τόσο ο αδελφός του Γιώργου Βαγγέλης, όσο και ο Αλέξανδρος είναι διακεκριμένοι και ταλαντούχοι σεφ που έχουν ανοίξει τα φτερά τους στο εξωτερικό. Ο μεν Αλέξανδρος στο Παρίσι στο βραβευμένο «Nolinski», ο δε Βαγγέλης επίσης στην γαλλική πρωτεύουσα στο εστιατόριο της Ντίνας Νικολάου.

Τα ταξίδια των δύο τους στην Ελλάδα είναι αρκετά συχνά και εκείνος που πάντα τους παραλαμβάνει από το αεροδρόμιο - όπως και χθες - είναι πάντα ο Γιώργος.

gerontidakis_adelfia.jpg

Σε μία παλαιότερη συνέντευξή του στο Πρωινό του ΑΝΤ1, ο Γιώργος είχε δηλώσει χιουμοριστικά ότι έχει την εποπτεία όλων των αδελφών του ως ο μεγαλύτερος, αλλά είχε δηλώσει και συγκινημένος ότι τα αδέλφια του (ετεροθαλή ή μη) είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της ζωής του και εκείνο που θα μείνει για πάντα.

Αν αναρωτιέσαι τώρα πότε θα δημιουργήσει και την δική του οικογένεια, ο Γιώργος παρότι δηλώνει απόλυτα ευτυχισμένος στο πλευρό της Άσπας του με την οποία έχει σχέση εδώ και 3 χρόνια, δεν βιάζεται για μεγαλώσει την ευτυχία του.

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης είναι ερωτευμένος και αυτή είναι η πρώτη κοινή φωτό με την Άσπα

Ούτε όμως και ως Λευτέρης στον τηλεοπτικό Σασμό βιάζεται να επισημοποιήσει τη σχέση του με την Θοδώρα, η οποία έχει αρχίζει να υποψιάζεται σοβαρά πια την διπλή του ταυτότητα, όταν η πρώην του τον αποκαλεί ως Γιώργο.

Ο χωρισμός τους μοιάζει πολύ φυσικό επακόλουθο όπως όμως και η επανασύνδεση όταν ο Λευτέρης - Γιώργος τελειώσει με την υπόθεση του Ευθύμη.

https://www.instagram.com/p/Cpx1tqoqtr6