Ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος μπαίνει στο MasterChef αλλά αποχωρεί εντελώς ξαφνικά λόγω ατυχήματος 

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος μπαίνει στο MasterChef αλλά αποχωρεί εντελώς ξαφνικά λόγω ατυχήματος 

Η σκληρή μάχη για την τελικά δεκάδα του MasterChef έχει μερικά απρόοπτα ακόμη και για τους παλαιούς παίκτες.  

Ο φετινός διαγωνισμός μαγειρικής που έχει στοιχεία MasterChef All Star, μας επιφυλάσσει ακόμη εκπλήξεις και μερικές ανατροπές πριν φτάσουμε στην τελική δεκάδα.

Αύριο αναμένουμε την είσοδο του Γρηγόρη Γιαννόπουλου όπως ήδη σου έχουμε αποκαλύψει, αλλά η ατυχία που είχε στο MasterChef 6 με την πρόωρη αποχώρησή του, τον ακολούθησε και στο φετινό. Ο ίδιος έδωσε spoiler ότι βρίσκεται εκτός και σου αποκαλύπτουμε τον λόγο που θα τον δούμε για λίγο στον διαγωνισμό.

Η είσοδος, η φυγή του Γρηγόρη και οι αντιδράσεις

Πιο έμπειρος πια από την σκληρή κριτική που είχε δεχθεί στο δικό του MasterChef, κυρίως λόγω της αντιπαράθεσης που είχε με την Φανή Ζιώγα, αλλά και αρκετά πιο ευδιάθετος ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος ετοιμάζεται να μπει αύριο στον τηλεοπτικό διαγωνισμό.

MasterChef update: Ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος επιστρέφει για να κερδίσει τον τίτλο του νικητή

Για μία δεύτερη και σημαντική ευκαιρία γιατί η αλήθεια είναι ότι όλοι τον είχαν επαινέσει στο παρελθόν (και οι κριτές Κοντιζάς - Ιωαννίδης και Κουτσόπουλος επίσης) για το ταλέντο του και την οδυδέρκειά του στη μαγειρική.

Αν φαντάζεσαι ότι ο Γρηγόρης μπαίνει στον διαγωνισμό και επιδιώκει με αξιώσεις μία θέση στον τελικό, καλά κάνεις και το ελπίζεις γιατί του αξίζει, αλλά θα μείνεις με την προσδοκία.

https://www.instagram.com/p/CevaiysNifC

Ο παίκτης βρίσκεται ήδη εκτός διαγωνισμού και το αποκάλυψε ο ίδιος αναζητώντας βοηθούς για ένα εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας. Άρα δεν έχει καταφέρει να φτάσει μέχρι την τελική δεκάδα.

grigorismasterchef.jpg

Οι πληροφορίες λένε πως πρόκειται για αναγκαστική οικειοθελή αποχώρηση. Άθελά του σε μία μαγειρική δοκιμασία θα έχει ένα μικρό ατύχημα (θα κοπεί στο χέρι του) και η παραγωγή θα τον μεταφέρει στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Δυστυχώς όμως λόγω του ατυχήματος δεν θα μπορούσε να μαγειρέψει στη συνέχεια και έτσι αποχώρησε.

https://www.instagram.com/p/Cl4XbUossOP

Αυτή η αποχώρηση έγινε με συγκίνηση από συμπαίκτες και κριτές. Και ναι, ήταν μία μεγάλη ατυχία.

Ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος έχει πια ξεπεράσει το θέμα με την υγεία του και από την ανάρτησή του καταλάβαμε ότι συνεχίζει κανονικά εκτός διαγωνισμού τις δραστηριότητές του.

Τέλος καλό όλα καλά.