Ο δρόμος για την ανάρρωση είναι μακρύς και δύσκολος, αλλά ο Jeremy Renner δεν το βάζει κάτω

Στελίνα Θεοδοσοπούλου
Ο δρόμος για την ανάρρωση είναι μακρύς και δύσκολος, αλλά ο Jeremy Renner δεν το βάζει κάτω

Jordan Strauss/Invision/AP, File

Invision

Με νέο βίντεο ο Jeremy Renner μοιράζεται τη νέα του προσπάθεια να περπατήσει μετά το ατύχημα και εμπνέει το κοινό του.

Ο Jeremy Renner συνεχίζει ακάθεκτος την προσπάθειά του και βήμα-βήμα -κυριολεκτικά και μεταφορικά- περπατάει προς τον δρόμο της ανάρρωσης όπως βλέπουμε στο νέο του βίντεο.

https://www.instagram.com/p/CnroWavLUqa

Jeremy Renner: Πιο υπερήρωας και από τον Hawkeye

Ο αστέρας του Χόλιγουντ μοιράζεται νέο βίντεο μετά το ατύχημά του

Ο διάσημος ηθοποιός Jeremy Renner συνεχίζει να σημειώνει πρόοδο στην ανάρρωσή του μετά τον σοβαρό τραυματισμό του σε ατύχημα με εκχιονιστικό μηχάνημα την Πρωτοχρονιά κοντά στο σπίτι του στο Ρίνο της Νεβάδα.

Ο Renner, γνωστός και για τον ρόλο του ως Hawkeye στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, εμπνέει με την υπερηρωική του δύναμη και την υπομονή του, και ενημερώνει τακτικά τους θαυμαστές του στα social media για την υγεία του και την πορεία της αποκατάστασής του.

Ο διάδρομος που τον βοηθάει να περπατήσει ξανά

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή του στο Twitter και στο Instagram, ο 51χρονος ηθοποιός μοιράστηκε ένα βίντεο με τον ίδιο να περπατά σε έναν διάδρομο αντιβαρύτητας. Το μηχάνημα, το οποίο μειώνει την καταπόνηση των αρθρώσεων και των μυών του κάτω μέρους του σώματος, επέτρεψε στον Renner να περπατήσει, δίνοντας όμως με μικρότερο ποσοστό του σωματικού του βάρους στα πόδια του.

Ο Renner έγραψε στην ανάρτηση: "Τώρα πρέπει να βρω ΑΛΛΑ πράγματα για να απασχολήσω τον χρόνο μου, ώστε το σώμα μου να μπορέσει να ανακάμψει από τη θέλησή μου."

O John Wick κάνει το μεγαλύτερο άνοιγμα της σειράς και κατακτάει την 1η θέση του box office

Jeremy Renner: Το χρονικό του πόνου

Σύμφωνα με το τμήμα του σερίφη της κομητείας Washoe, ο Renner έσπασε περισσότερα από 30 οστά στο ατύχημα, όταν προσπάθησε να σταματήσει το εκχιονιστικό από το να γλιστρήσει και να χτυπήσει τον ανιψιό του πριν του συνθλίψει το πόδι στη λίμνη Tahoe.

Η έκθεση της αστυνομίας αποκάλυψε αργότερα ότι το φρένο έκτακτης ανάγκης του εκχιονιστικού μηχανήματος δεν είχε ενεργοποιηθεί σωστά πριν ο Renner βγει έξω, κάτι που συνέβαλε σημαντικά στο ατύχημα. Το περιστατικό άφησε τον -δις υποψήφιο για Όσκαρ- ηθοποιό στο νοσοκομείο και τον ανάγκασε να κάνει ένα διάλειμμα από τα project του, όπως τα γυρίσματα για την τηλεοπτική του σειρά "Mayor of Kingstown" ή το "Hawkeye" του Disney+.

You: Ο Joe Goldberg θα stalk-άρει για πέμπτη και τελευταία φορά στο ρομαντικό θρίλερ του Netflix

Ο Renner, ο οποίος έχασε σημαντική ποσότητα αίματος, χρειάστηκε πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις μετά το παρ' ολίγον μοιραίο ατύχημά του και έκτοτε προσπαθεί να ακολουθήσει όλες τις συμβουλές για μια ουσιαστική ανάρρωση.

Η πορεία του Jeremy Renner στα social media

Τον Φεβρουάριο, ο ηθοποιός μοιράστηκε ένα βίντεο με τον ίδιο να χρησιμοποιεί συσκευές διέγερσης που είναι συνδεδεμένες στη γάμπα και τον μηρό του για να βοηθήσουν στη μυϊκή του δύναμη. Μετά το ατύχημα εργάζεται σκληρά για την αποκατάστασή του και το πρόσφατο βίντεο που τον δείχνει να περπατά στον διάδρομο αντιβαρύτητας δείχνει την πρόοδο που έχει σημειώσει.

Την περασμένη εβδομάδα, μοιράστηκε ότι το εκχιονιστικό μηχάνημα που τον πάτησε "επιτέλους επιστρέφει στο σπίτι του"! Δεν είναι σαφές αν το εκχιονιστικό έχει συναισθηματική αξία για τον Renner, αλλά είναι ένα θετικό σημάδι ότι είναι σε θέση να διατηρεί το χιούμορ του παρά τη σοβαρότητα των τραυματισμών του.

renner-post-snowplow.JPG

Η αφοσίωση του Renner στην αποκατάστασή του είναι αξιέπαινη και η ειλικρίνειά του σχετικά με την πρόοδό του εμπνέει. Ο ηθοποιός δεν άφησε τους τραυματισμούς του να τον επιβραδύνουν και η αποφασιστικότητά του να αναρρώσει είναι απόδειξη της δύναμης και της ανθεκτικότητάς του.

https://www.instagram.com/p/Cm-KZ1YPJe7

Αποκαλύφθηκε το μέλλον του Grey’s Anatomy: Η ανανέωση, το ρεκόρ και η Grey της Ellen Pompeo