Ναυάγιο σε έναν γάμο στη Γη της ελιάς λίγο πριν την αποκάλυψη της αλήθειας για την Ευτυχία

Κατερίνα Μπούσιου
Ναυάγιο σε έναν γάμο στη Γη της ελιάς λίγο πριν την αποκάλυψη της αλήθειας για την Ευτυχία

Πριν δούμε τον πολυαναμενόμενο γάμο Στάθη και Ιουλίας στο τέλος της σεζόν στη Γη της ελιάς, έχουμε τις προετοιμασίες του γάμου της Ευτυχίας και του Γιώργη. Θα φάμε τηλεοπτικά κουφέτα από εκείνους; 

Νυφικά ράβονται και όπλα ετοιμάζονται αυτή την εποχή στη Γη της ελιάς και σε αυτό το οξύμωρο σκηνικό θα έχουμε πολλές εξελίξεις.

Ο έρωτας θα γίνει μία σχετική έννοια καθώς θα έχουμε περισσότερους χωρισμούς, παρά γάμους. Ήδη έχουμε το διαζύγιο Ισμήνης και Κωνσταντίνου. Οι πληροφορίες λένε πως ούτε ο γάμος του Κουράκου με την Ευτυχία θα κρατήσει και η αιτία είναι το μεγάλο μυστικό της.

Το κοινό ξέρει και περιμένει

Οι τηλεθεατές στη Γη της ελιάς έχουν δει από την προηγούμενη σεζόν τι έχει γίνει με την Ευτυχία και την Άννα. Η πρώτη σκότωσε στο σπίτι της τον Ανέστη ο οποίος προσπάθησε να τη βιάσει και με τη βοήθεια της δεύτερης εξαφάνισε το πτώμα του.

https://www.instagram.com/p/CqQVIiSNamM

Εκείνες συνέχισαν τη ζωή τους - όχι δίχως τύψεις - αλλά δεν περιμένουν ότι κάποια στιγμή το μυστικό τους θα βγει στην επιφάνεια. Είναι δυνατόν να παντρεύεσαι τον διοικητή της τοπικής αστυνομίας και να μην αισθάνεσαι ενοχές ή να νομίζεις ότι δεν θα το μάθει ποτέ; Αυτό το ρίσκο το ήξερε εξαρχής η Ευτυχία.

https://www.instagram.com/p/CqAlPPMtkHY

Στα επόμενα επεισόδια θα έχει άγνοια κινδύνου και θα έχει μπει σε mood προετοιμασίας του γάμου της με τoν Γιώργη. Θα διαλέξει νυφικό, θα μετακομίσουν σε μεγαλύτερο σπίτι, θα αισθάνεται ευτυχισμένη, αλλά η αλήθεια τελικά θα βγει στο φως. Το πως θα έχει ένα μεγάλο ενδιαφέρον καθώς τα ίχνη του φόνου, έχουν εξαφανιστεί.

Τα spoilers λένε πως θα έχουμε ακόμη και σύλληψή της, την ημέρα του γάμου τους. Προφανώς και όχι στης εκκλησιάς την πόρτα αλλά λίγο νωρίτερα. Ένα μεγάλο ερωτηματικό θα υπάρξει και με την τύχη της Άννας που είναι συνένοχος στον φόνο.

https://www.instagram.com/p/CnmnFUztcQx

Τελικά κουφέτα θα φάμε μόνο από τον Στάθη και την Ιουλία για να κλείσει θριαμβευτικά η σεζόν και λίγο χαρωπά γιατί ενδιάμεσα έχουμε μόνο βία και ξεκαθάρισμα λογιαριασμών.

https://www.instagram.com/p/CkWVbEpLz6d

Προς το παρόν σήμερα ο αστυνόμος θα έχει και μία επαγγελματική επιτυχία καθώς καταφέρνει να συλλάβει τους απαγωγείς του Μάνου και εκείνος σώος και αβλαβής επιστρέφει στο σπίτι του.