Η Μυρτάλη σε ρόλο Σοράγιας ετοιμάζεται για το δολοφονικό χτύπημα στην Αθηνά και η Άννα είναι η αιτία

Κατερίνα Μπούσιου
Η Μυρτάλη σε ρόλο Σοράγιας ετοιμάζεται για το δολοφονικό χτύπημα στην Αθηνά και η Άννα είναι η αιτία

Ηρωίδα μεξικάνικης σαπουνόπερας θυμίζει από χθες η Μυρτάλη η οποία θα βγάλει στη Γη της ελιάς μεγαλύτερη κακία ακόμη και από τον Αλέξη. 

Σε καμία περίπτωση δεν επιδοκιμάζουμε τη βία ακόμη και όταν χρειάζεται τηλεοπτικά να πυροδοτήσει νέες καταστάσεις, αλλά το χαστούκι της Άννας στη Μυρτάλη ήταν το απολαυστικό highlight του χθεσινού επεισοδίου στη Γη της ελιάς.

Και αυτή η κίνηση θα δημιουργήσει μία άνευ προηγουμένου εκδικητική μανία της Μυρτάλης η οποία θα σου θυμίσει την Σοράγια Μοντενέγκρο, τη θρυλική κακιά από την μεξικάνικη σαπουνόπερα «Η Μαρία της γειτονιάς». Η Αφροδίτη Λιάντου κάνει έναν τόσο κόντρα ρόλο φέτος στη σειρά, αλλά σε καμία περίπτωση δεν περιμέναμε με τις επόμενες πράξεις της να ξεπεράσει ακόμη και τον Αλέξη σε κακία.

Ολομέτωπη επίθεση στην Αθηνά

Μετά την επική για τους φανς σκηνή στη Γη της ελιάς, η Μυρτάλη προσπαθεί να βρει το δίκιο της. Θέλει να απολυθεί η Άννα που τόλμησε να τη βρίσει και να σηκώσει χέρι πάνω της.

https://www.instagram.com/p/Cpp3KPeIQtt

Η Αθηνά που αναπληρώνει τον Μάνο εκείνη την ημέρα στην επιχείρηση (την πρώτη της απαγωγής του) δέχεται την οργισμένη Μυρτάλη στο γραφείο της και της υπόσχεται ότι θα εξετάσει το θέμα. Σε καμία περίπτωση δεν θέλει να την απολύσει γιατί θα της τονίσει ότι πρώτον συμπαθεί την ταπεινή εργάτρια και δεύτερον είναι μία από τις καλύτερες εργαζόμενες.

Η Μυρτάλη που δεν έχει μπει στον κόπο να ενημερώσει ότι όλα ξεκίνησαν από εκείνη, όταν έβρισε την Ευτυχία, γίνεται έξαλλη.

Όλα λάθος: Μετά τον Μάνο στη Γη της ελιάς άλλοι 2 Μανιάτες «γράφουν» το τέλος του Δημοσθένη

Έτσι μόλις δει τον Αλέξη, θα του μεταφέρει το θυμό της και θα του ζητήσει να της δώσει ένα μάθημα. Γίνεται πειθήνιο όργανό της και κόβει τα φρένα στο αυτοκίνητο της Αθηνάς. Δεν ξέρει όμως ακόμη ότι την ώρα που θα χρησιμοποιήσει εκείνη το αυτοκίνητο θα είναι και η μητέρα του Μαργαρίτα μέσα, η οποία και θα κινδυνέψει.

Ευτυχώς όμως το ατύχημα αυτό δεν είναι μοιραίο. Είναι όμως καρμικό για την κατάληξη του Αλέξη. Γιατί η Αθηνά - Άντζελα Γκερέκου πληροφορείται από το συνεργείο που έχει πάει το αυτοκίνητό της για τη δολιοφθορά και το λέει απευθείας στον εισαγγελέα.

Αυτό σημαίνει ότι τώρα πια έχουν κάθε λόγο να επιδιώκουν την άμεση σύλληψή του. Δεν ήρθε όμως ακόμη η ώρα της τιμωρίας.

Πάντως το κοινό στο Twitter ζητά διακαώς να φύγει η Μυρτάλη από τη σειρά. Ας πούμε όμως και ένα «μπράβο» στην Αφροδίτη που υποκριτικά μας έκανε να την «μισήσουμε».