Επίλογος για Σκουρλέτη και Λιάντου με φόνο επί 2 και τον εισαγγελέα το νέο θύμα στη Γη της ελιάς;

Κατερίνα Μπούσιου
Επίλογος για Σκουρλέτη και Λιάντου με φόνο επί 2 και τον εισαγγελέα το νέο θύμα στη Γη της ελιάς;

Ο γρίφος στην δήλωση του Αλέξανδρου Σκουρλέτη για το νέο φόνο στη Γη της ελιάς ο οποίος έχει σχέση με το περιβάλλον της Αθηνάς. 

Μία απαγωγή που προκαλεί αγωνία, ένας νέος γάμος, ένας μικρός χωρισμός πριν από έναν άλλο γάμο, αλλά και ένας φόνος δημιουργούν το σασπένς των ημερών στη Γη της ελιάς.

Βασικά, πρόκειται για ένα μεγάλο «μπαμ» όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης σε συνέντευξή του και ως Αλέξης ετοιμάζει ένα νέο χτύπημα που δεν θα αφήσει ασυγκίνητη την Αθηνά. Είναι ο εισαγγελέας της Αρεόπολης το νέο του θύμα; Ο επίλογος του με την Μυρτάλη δεν θα είναι καθόλου ρομαντικός και το τέλος τους θα είναι κοινό και βίαιο.

«Έρχονται πολύ άσχημες σκηνές»

Όλες τις εκπλήξεις μας τις επεφύλασσε για αυτή την χρονική περίοδο ο Ανδρέας Γεωργίου και η σεναριογράφος της Γης της ελιάς, Βάνα Δημητρίου. Θα έχουμε ένα ντόμινο δραματικών εξελίξεων με κάποιες όμως μικρές ευχάριστες νότες. Η αίσθηση θα είναι γλυκόπικρη.

https://www.instagram.com/p/CpyKqOfLXK5

Στα ευχάριστα θα έχουμε τελικά προς το τέλος της σεζόν τον γάμο της Ιουλίας και του Στάθη αφού ξεπεράσουν τη σοβαρή κρίση στη σχέση τους με την αγορά από εκείνη των παλαιών κτημάτων του από τον Δημοσθένη.

Επίλογος και αποχωρήσεις για ήρωες στη Γη της ελιάς μετά το τραγικό τέλος του Δημοσθένη

Προς γάμο οδεύουν και ο αστυνόμος Κουράκος με την Ευτυχία, αλλά εδώ κράτησε μία επιφύλαξη, γιατί δεν ξέρουμε αν στο τέλος βγει στην επιφάνεια ο φόνος που έχει κάνει. Η νεαρή Μανιάτισσα είναι ευσυνείδητη οπότε υπολογίζουμε ότι θα την κατακλύσουν οι τύψεις και θα το αποκαλύψει.

https://www.instagram.com/p/CnwtcR8tK22

Οι περισσότερες από τις υπόλοιπες εξελίξεις θα είναι δραματικές. Κυρίως για το πρωταγωνιστικό δίδυμο Μυρτάλης και Αλέξη, Αφροδίτης Λιάντου και Αλέξανδρου Σκουρλέτη.

Οι δυό τους έδωσαν μία κοινή συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και ο Αλέξανδρος μας έδωσε με έναν γρίφο, παράλληλα και την απάντηση που συμφωνούσε με τις τελευταίες πληροφορίες. Η συνέντευξη είχε μαγνητοσκοπηθεί λίγο πριν την δολοφονική απόπειρα στην Αθηνά. Και όπως είπε: «Σίγουρα θα γίνει μία απόπειρα αλλά δεν ξέρω αν το θύμα θα είναι η Αθηνά ή θα είναι κάποιος άλλος. Θα έχουμε έναν ακόμη φόνο».

Αυτός ο «άλλος», είναι στο περιβάλλον της Αθηνάς και είναι ο Μιχάλης, ο γοητευτικός εισαγγελέας της Αρεόπολης σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Υπάρχει αφορμή. Όταν η Αθηνά πληροφορηθεί πως το πρόσφατο ατύχημά της με το αυτοκίνητο, οφείλεται στο κόψιμο των φρένων. Θα το εκμηστηρευτεί μάλιστα στον εισαγγελέα, ο οποίος πλέον παίρνει τα μέτρα του κατά του Αλέξη.

https://www.instagram.com/p/CloWLwpMIEb

Ο Αλέξης όμως θα τον προλάβει. Όμως ο μόνος μας ενδοιασμός σε αυτό το σενάριο, είναι πως όλοι οι υπόλοιποι που τον υποψιάζονται θα έχουν έναν ακόμη λόγο για να τον «στριμώξουν». Θα τους δώσει τέτοια αφορμή ο Αλέξης; Ναι, θα τους δώσει.

Σε αυτή τη συνέντευξη το ζευγάρι ρωτήθηκε και για τον δικό τους επίλογο στη σειρά. Και όπως είπε ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης: «Ιδανικό θα ήταν να έρθει ένας ρομαντικός θάνατος ώστε να λυτρωθεί όλη αυτή η κατάσταση και σίγουρα να αποκαλυφθούν όλα αυτά που έκανε ο Αλέξης. Βαθιές ανάσες για τα επόμενα επεισόδια γιατί είναι πολύ σημαντικά και έρχονται πολύ άσχημες σκηνές. Θα γίνει ένα πολύ μεγάλο μπαμ».

https://www.instagram.com/p/CmwzMDkrf9m

Το ιδανικό δεν θα προτιμηθεί στη δική τους περίπτωση. Το τέλος τους δεν θα είναι ρομαντικό, αφού μιλά για άσχημες σκηνές. Μήπως ο τελευταίος φόνος του Αλέξη είναι η Μυρτάλη και εκείνος βάζει μετά τέλος στη ζωή του;

Το πιθανότερο όπως λένε τα τελευταία spoilers. Οι δυό τους θα είναι αχώριστοι στη ζωή αλλά και στο θάνατο. Και με ένα τρόπο θα αυτοτιμωρηθούν. Θα λυτρωθούν και θα λυτρώσουν και τους υπόλοιπους από την παρουσία τους.