Η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε με ειλικρίνεια για τη ζωή μετά το διαζύγιο

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε με ειλικρίνεια για τη ζωή μετά το διαζύγιο

Το διαζύγιο των γονιών της, πόσο μοιάζει το δικό της διαζύγιο με τον Παναγιώτη Πιλαφά με εκείνο του πατέρα και της μητέρας της και το ενδεχόμενο ενός νέου έρωτα.

Στο περιοδικό Hello και στον Γιάννη Βίτσα μίλησε η Κατερίνα Παπουτσάκη. Η ηθοποιός από τα «Καλύτερά μας χρόνια»μίλησε για το δύσκολο διαζύγιο των γονιών της που δεν έχει σχέση με το δικό της διαζύγιο από τον Παναγιώτη Πιλαφά.

Το δύσκολο διαζύγιο των γονιών της Παπουτσάκη

«Υπήρξε μια δυσκολία όταν οι γονείς μου αποφάσισαν να χωρίσουν διότι είχαν δύσκολο διαζύγιο, εκεί παιδευτήκαμε, εγώ που ήμουν 4,5 χρόνια μεγαλύτερη από τον αδερφό μου, ήταν σαν να εισέπραξα όλο αυτό που γινόταν.

Η κατάσταση που δημιουργήθηκε ήταν λίγο εμπόλεμη, κάνοντας ψυχοθεραπεία διαπίστωσα ότι πολλά θέματα με τον εαυτό μου πηγάζουν από εκείνη την περίοδο», είπε η Παπουτσάκη εξηγώντας πως προτεραιότητα είναι οι δύο γιοι της:

«Είμαστε δίπλα τους και προσέχουμε πολύ, κάνουμε το καλύτερο δυνατό δεδομένης της συνθήκης. Είναι βασικό μας μέλημα να είναι καλά τα παιδιά μας».

Είναι μια επίπονη διαδικασία, έχει ενδιαφέρον το νέο ξεκίνημα και από την άλλη είναι στενάχωρο το γεγονός ότι πάμε από την αρχή, όμως θέλω να βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο, νιώθω ότι γίνεται μια νέα αρχή στη ζωή μου. Είναι ευχάριστο να δίνουμε δεύτερες ευκαιρίες, να είμαστε καλά, να έχουμε την υγεία μας και να τις στηρίζουμε.

Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, ξέρεις γιατί συμβαίνει, δεν είναι απόφαση που παίρνεις εν μία νυκτί, οι σκέψεις έχουν ωριμάσει.

Για το επόμενο διάστημα και για το ενδεχόμενο ενός νέου έρωτα, η Παπουτσάκη είπε:

«(Το επόμενο διάστημα ας είναι) Ήσυχο, ήρεμο, γαλήνιο, με αγάπη και υγεία, θέλω να περνώ όμορφες στιγμές με τα παιδιά μου, να έχω όμορφες στιγμές στη δουλειά. Είναι πολλά αυτά που μου συμβαίνουν σε αυτή τη φάση και χρειάζομαι λίγο χρόνο.

https://www.instagram.com/p/Cpc2eXxI4j2

Πρόσφατα, η Κατερίνα Παπουτσάκη είχε μιλήσει στο Χαμογέλα και πάλι για τις νέες ισορροπίες στη ζωή της:

«Παλεύουμε να βρούμε τις νέες ισορροπίες. Γενικώς, είναι μία κατάσταση προσαρμογής για όλους. Γίνονται πολλές αλλαγές, δεν θα μπορούσε να είναι κάτι απλό. Θα πηγαίνει όλο και καλύτερα, χρειάζονται χρόνο αυτά τα πράγματα».

Αν πρέπει να επιβεβαιώσεις τον χωρισμό, κάν' το όπως η Κατερίνα Παπουτσάκη

O γάμος - express του ζευγαριού

Η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Παναγιώτης Πιλαφάς παντρεύτηκαν στις 28 Αυγούστου 2012 στον ιερό ναό της Παναγίας στη Δονούσα. Το ζευγάρι είχε γνωριστεί μόλις ένα μήνα νωρίτερα, με την συνάντησή τους να αποδεικνύεται καρμική.

«Το ήξερα από την αρχή πως ήταν “meant to be”. Γνωριζόμασταν με τον Παναγιώτη μέσα από κοινές παρέες, δεν ήταν άγνωστος άνθρωπος για μένα. Τότε, όμως, εκείνος έλειπε στην Αμερική, έτσι δεν είχαμε γίνει ποτέ φίλοι. Ήμασταν καλοί γνωστοί. Δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό κάτι παραπάνω –από το δικό του βέβαια είχε περάσει από ότι έμαθα μετά. Θυμάμαι, το κλικ έγινε όταν βρεθήκαμε στο πάρτι μίας φίλης, της Θωμαΐδας Ανδρούτσου. Είχα χωρίσει από την προηγούμενη μου σχέση και ήμουν σε μία περίεργη φάση, δεν ήθελα τίποτα και κανέναν, ήμουν σίγουρη ότι θα γεράσω μόνη μου, γεροντοκόρη και ότι δεν θα κάνω ποτέ παιδιά. Η πλήρης απογοήτευση», είχε πει η Παπουτσάκη.

DPG Network