Η disco girl Τζένη Θεωνά ξαναγυρνά στα ΄80s με βάτες κολάν και aerobic στα καλύτερα της χρόνια

Κατερίνα Μπούσιου
Η disco girl Τζένη Θεωνά ξαναγυρνά στα ΄80s με βάτες κολάν και aerobic στα καλύτερα της χρόνια

Το νέο της look για να προσαρμοστεί τηλεοπτικά σε μία από τις πιο χαρακτηριστικές δεκαετίες. Τα «Καλύτερα μας χρόνια» αλλάζουν με τα νέα επεισόδια και η Τζένη Θεωνά είναι ενθουσιασμένη. 

Τα τελευταία χρόνια η Τζένη Θεωνά δεν μας έχει συνηθίσει σε μεγάλες στυλιστικές αλλαγές. Αυτή την φορά όμως σα να χάρηκε λίγο παραπάνω την ολική μεταμόρφωσή της για να είναι συμβατή με την δεκαετία του '80, για τον τρίτο κύκλο της σειράς «Τα Καλύτερα μας χρόνια». Δεν είναι η μόνη που αλλάζει το look της.

Η μεταμόρφωση της Κατερίνας Παπουτσάκη όπως και των άλλων πρωταγωνιστών θα σε αφήσει άφωνη.

https://www.instagram.com/p/Cm_aXKCt0Qi

Βάτες κολάν και το απόλυτο disco girl

Η Τζένη Θεωνά έδειξε για μία ακόμη φορά πόσο γρήγορα προσαρμόζεται στις νέες προκλήσεις και γυρνά την μηχανή του χρόνου 42 χρόνια πριν σε μία εποχή που δεν είχε προλάβει ακόμη να ζήσει. Είναι άλλωστε μόλις 39 ετών.

Σίγουρα όμως έχει διαβάσει ή έχει ακούσει διηγήσεις από τους γονείς της για την δεκαετία των μεγάλων πολιτικών αλλά και στυλιστικών αλλαγών. Ήταν η εποχή της υπερβολής, του κιτς, της παγιέτας, του στρας, της λάκ με τις υπερυψωμένες μπούκλες των γυναικών και τα μακριά μαλλιά των ανδρών. Ήταν όμως και η περίοδος της Disco. Η Τζένη αν μπορούσε να γυρίσει τον χρόνο πίσω θα ήθελε να είναι ένα disco girl.

Το ξεκαθάρισε και στο ιδιότυπο Q&A με τους πρωταγωνιστές της σειράς να απαντούν σε διλήμματα που αφορούν στην μουσική και στο στυλ. «Θα ήθελα να είμαι disco girl all the way από πάνω μέχρι κάτω σε κάθε μου κύτταρο».

https://www.instagram.com/p/CnKPzDeqeYL

Μεταμόρφωση όμως έχει υποστεί και η κολλητή της φίλη και αδελφή της στην σειρά Κατερίνα Παπουτσάκη. Ήδη μας έδωσε μία πρόγευση με τις ενδυματολογικές της αλλαγές αλλά και τα πιο έντονα ρούχα που θα φορέσει.

papoutsaki_metamorfosi.jpg

Τα δάκρυα της Κατερίνας Παπουτσάκη και η αποκάλυψη της Τζένης Θεωνά για την γνωριμία τους

Πάντως σε μία συνέντευξη που έδωσαν οι ηθοποιοί φαίνεται πως αυτές οι αλλαγές στα μαλλιά έχουν γίνει με φυσικό και όχι τεχνητό τρόπο, για να είναι περισσότερο ρεαλιστικό το αποτέλεσμα.

Και λίγα λόγια για την υπόθεση και τα νέα πρόσωπα...

Είμαστε πια την περίοδο της πολιτικής αλλαγής, του «ΠΑΣΟΚ ωραία χρόνια» που έλεγαν και πέρισυ στην «Τούρτα της μαμάς». Ο Ηλίας Μελέτης, ο Στέλιος Αντωνόπουλος, γίνεται εργατοπατέρας, πρόεδρος του συνδικάτου υπαλλήλων στο Υπουργείο και περνά την φάση της υπεροψίας κατά του προισταμένου του, τον οποίο υποδύεται μοναδικά ο Θανάσης Αλευράς.

Μέσα σε όλες τις μεγάλες αλλαγές στην ζωή του με τη Μαιρούλα του (Κατερίνα Παπουτσάκη) θα ζήσουν τον γάμο του μεγάλου τους γιου Αντώνη με την Μυρτώ που αγαπά στα κρυφά ο αδελφός του Άγγελος. Όμως μία νέα κοπέλα θα μπει στην ζωή του, από μία οικογένεια που έρχεται από την Αμερική και αποφασίζει να μείνει για πάντα στην Ελλάδα.

Η Νανά (Τζένη Θεωνά) μετά το διαζύγιό της προσπαθεί να βρει τα πατήματά της και να αλλάξει τη ζωή της, αν και δεν έχει ξεπεράσει απόλυτα το πρώην σύζυγό της, τον Δημήτρη. Συνεχίζει να είναι γκαφατζού, ευαίσθητη και αυθόρμητη και μαζί με την αδελφή της κάνουν την δική τους στυλιστική επανάσταση στην μπουτίκ τους για να είναι και εκείνες μέσα στη μόδα. Η βάτα θα φορεθεί πολύ στην γνωστή τηλεοπτική γειτονιά στου Γκύζη. Και η φαβορίτα στους άντρες, επίσης.

Μην ξεχνάμε όμως και τον μεγάλο σεισμό του '81 που θα τα αλλάξει όλα στην καθημερινότητά τους.