Ο «Έρωτας Φυγάς» φέρνει τον Σταύρο Σβήγκο σε μία δύσκολη στιγμή αφού θα γίνει πατέρας

Κατερίνα Μπούσιου
Ο «Έρωτας Φυγάς» φέρνει τον Σταύρο Σβήγκο σε μία δύσκολη στιγμή αφού θα γίνει πατέρας

Τα σχέδια διαφυγής από την πραγματικότητα για τον Μάρκο και την Αλεξάνδρα αλλάζουν στον Έρωτα Φυγά. Το μόνο που δεν αλλάζει είναι η διαρκής άνοδος της σειράς στην τηλεθέαση. 

Αργά αλλά σταθερά η σειρά του ΟPEN «Έρωτας Φυγάς» συνεχίζει την ανοδική της πορεία στα νούμερα τηλεθέασης και έχει γίνει σταθερή απογευματινή συνήθεια.

Ειδικά με τις εξελίξεις των τελευταίων εβδομάδων και εκείνων που έρχονται, η σειρά θα έχει το ανάλογο σασπένς. Εκεί που όλοι πιστεύαμε σε ένα αίσιο τέλος του έρωτα του Μάρκου και της Αλεξάνδρας, θα έχουμε μία μεγάλη ανατροπή. Και όχι μόνο εξαιτίας της αποφυλάκισης του Ιάσονα - Αντώνη Καρυστινού.

Η Ευγενία ανακοινώνει στον Μάρκο την εγκυμοσύνη της

Όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος και η παροιμία ταιριάζει σε όσα θα δεις στα επόμενα επεισόδια. Οι φανς προσδοκούν να δίνουν τον Σταύρο Σβήγκο και την Ντάνυ Γιαννακοπούλου να χαρούν τον έρωτά τους στον Έρωτα Φυγά, ως Μάρκος και Αλεξάνδρα, όπως τον ζουν τόσα και τόσα άλλα ζευγάρια φέτος στην μυθοπλασία.

https://www.instagram.com/p/Ch64AMcghQq

Θα ετοιμάσουν ένα σχέδιο διαφυγής τους για να προλάβουν και τις εξελίξεις με την αποφυλάκιση του Ιάσονα, αλλά δεν θα τα καταφέρουν. Γιατί θα προκύψει έκτακτο γεγνός με την Ευγενία να ανακοινώνει στον Μάρκο την εγκυμοσύνη της. Καλά θα πάει αυτό.

Και μόλις εκείνος θα έχει εξομολογηθεί στην Αλεξάνδρα πως ποτέ δεν την ξέχασε.

https://www.instagram.com/p/CiMpXH9AzAE

Προς το παρόν θα ζήσουμε και ωραίες σκηνές με ένα άλλο πετυχημένο δίδυμο της σειράς, την Πέμυ Ζούνη ως μαμά Μαργέτα και τον Αντώνη Καρυστινό ως γιο Ιάσονα. Η δική του θα ξεκινήσει και ενώ θα περιμένουν την Ελπίδα (Μαρία Κωνσταντάκη) να καταθέσει και να αναιρέσει την προηγούμενη της ομολογία πως εκείνος σκότωσε τον Φίλιππο, θα πάθει ένα μικρό ατύχημα και δεν θα παραστεί.

Ο «Έρωτας φυγάς» φέρνει την επανασύνδεση Μάρκου και Αλεξάνδρας και η αγάπη είναι η λύση στο τέλμα

Αλλά στις τηλεοπτικές σειρές εκεί που χάνονται οι ελπίδες, κάτι συμβαίνει και όλα αλλάζουν ξανά. Η Ελπίδα θα καταφέρει όταν αναρρώσει (ταχύτατα) να πάει στο δικαστήριο και ο Ιάσονας αποφυλακίζεται.

Ένα ακόμη εμπόδιο στον έρωτα Μάρκου και Αλεξάνδρας.