Ιωάννα Μαλέσκου: Η αποκάλυψη για το όνομα της κόρης της και αυτό που της έλειψε στην εγκυμοσύνη

Ιωάννα Μαλέσκου: Η αποκάλυψη για το όνομα της κόρης της και αυτό που της έλειψε στην εγκυμοσύνη

Η παρουσιάστρια έχει κάθε λόγο να χαμογελά αφού σε λίγες ημέρες θα παντρευτεί τον αγαπημένο της, λίγο πριν γίνει μανούλα για πρώτη φορά.

Η Ιωάννα Μαλέσκου μετρά κυριολεκτικά αντίστροφα για τον ερχομό του πρώτου της παιδιού καθώς διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της. H γνωστή παρουσιάστρια κυοφορεί κοριτσάκι και σε λίγες ημέρες θα παντρευτεί τον αγαπημένο της, Κωνσταντίνο Δανιά με πολιτικό γάμο.

Πριν λίγα 24ωρα η 34χρονη έδωσε το παρών σε κοσμικό event στο κέντρο της Αθήνας και έδειχνε πιο ευτυχισμένη από ποτέ, αποδεικνύοντας πως η περίοδος της εγκυμοσύνης της πάει πολύ.

Αρκετοί celebrities βρίσκονταν εκεί ανάμεσά τους η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Ελένη Τσολάκη, οι οποίες έσπευσαν να την χαιρετίσουν και να της χαϊδέψουν τρυφερά την κοιλιά. Λίγο αργότερα οι τρεις παρουσιάστριες πόζαραν αγκαλιασμένες στον φακό, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να δημοσιεύει το παρακάτω στιγμιότυπο σε Instagram story.

maleskou2.jpg

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Ιωάννας Μαλέσκου λίγο πριν τον τοκετό

H εγκυμονούσα εμφανίστηκε με total black look φορώντας ένα αέρινο maxi φόρεμα το οποίο συνδύασε με δερμάτινο jacket και μαύρη τσάντα. Τα μαλλιά της είχαν έναν φυσικό κυματισμό και το glam μακιγιάζ ανέδειξε πλήρως τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Η εγκυμοσύνη, ο γάμος και η τηλεοπτική της επιστροφή

Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε εμφανώς ευδιάθετη στις τηλεοπτικές κάμερες και αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη, στον γάμο αλλά και στον σύντροφό της. Όπως η ίδια εξομολογήθηκε την περίοδο της εγκυμοσύνης της έχει λείψει πολύ το sushi, τα θαλασσινά και το κρασί. Όσον αφορά το όνομα της κόρης της η 34χρονη ξεκαθάρισε πως δεν έχουν ακόμη καταλήξει σε κάποιο όνομα αφού θέλουν πρώτα να δουν την κορούλα τους.

Για τον γάμο της η παρουσιάστρια ανέφερε: «Να πείτε και με έναν πόνο, αν και δεν θα είναι ένας, λένε. Μπήκαμε στο μήνα μας και μετράμε αντίστροφα. Θα παντρευτούμε πολιτικό πολύ άμεσα. Για τον θρησκευτικό δεν ξέρω να σου πω γιατί πρέπει να συναινέσουν και οι δύο σε αυτό. Aστειεύομαι κάποια στιγμή θέλουμε πολύ να γίνει κι αυτό αλλά σίγουρα τώρα στην φάση αυτή θα είναι πολιτικός ο γάμος».

«Είμαστε ανοιχτά βιβλία ο ένας απέναντι στον άλλον. Είπα πολύ απλά στον σύντροφό μου ότι περιμένουμε μωράκι. Η χαρά είναι τόσο μεγάλη παιδιά, όταν το θέλεις πραγματικά που δεν μετράει ο τρόπος που θα γίνει αλλά πιο πολύ είναι η ουσία», δήλωσε η παρουσιάστρια για την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης στον εκλεκτό της καρδιάς της.

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων για το ποια χαρακτηριστικά θα ήθελε η κόρη της να πάρει από τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Δανιά η Ιωάννα Μαλέσκου τόνισε: «Ο σύντροφός μου είναι κούκλος, να πάρει το μωράκι τα πάντα από αυτόν. Από τον χαρακτήρα να πάρει την αγάπη που έχει, αυτό τον καλό χαρακτήρα και αυτή την μόνιμη δραστηριότητα και κίνηση».

Η Ιωάννα Μαλέσκου παντρεύεται αλλά δικαίως δεν ήθελε να το μάθουμε από την αγγελία γάμου

Για τα επαγγελματικά της και την επιστροφή της στα τηλεοπτικά πλατό η παρουσιάστρια αποκάλυψε: «Δεν ξέρω πότε θα είναι η επιστροφή μου στην τηλεόραση. Θέλω και εύχομαι να γίνει σωστά», τονίζοντας πως δεν είναι σε θέση να κάνει επαγγελματικές συζητήσεις.

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις περισσότερες φωτογραφίες από την εντυπωσιακή εμφάνιση της εγκυμονούσας.

Πηγή κεντρικής: ndp