«Πόλεμος» στο MasterChef : Η Λαζαρίδου γίνεται αρχηγός & ο Θοδωρής κάνει επίθεση στις «φίρμες»

Κατερίνα Μπούσιου
«Πόλεμος» στο MasterChef : Η Λαζαρίδου γίνεται αρχηγός & ο Θοδωρής κάνει επίθεση στις «φίρμες»

Οι νέοι παίκτες στο MasterChef κάνουν μία δεύτερη προσπάθεια για να διώξουν τους παλιούς παίκτες με την ομαδική η οποία ωστόσο καταλήγει σε ναυάγιο για μία ομάδα. Προς το παρόν η άβαφη Μπέη έχει γίνει ήδη viral. 

Ο νικητής της προηγούμενης δοκιμασίας Θοδωρής Γαλάνης, είχε ήδη δώσει το στίγμα του στο προηγούμενο MasterChef πως ετοιμάζει σχέδιο για να ανατρέψει τις συμμαχίες μέσα στο παιχνίδι.

Κατά το σχέδιο Μαρτίκα στο Survivor, έχουμε σχέδιο Θοδωρή στο MasterChef και αυτό περιλαμβάνει μία ριψοκίνδυνη κίνηση αφού ορίζει την αρχηγό της αντίπαλης ομάδας. Το σχέδιο μάλλον πάει για ναυάγιο όπως φαίνεται και στο τρέιλερ της δοκιμασίας και εκτός από την νέα αρχηγό Μαρία Λαζαρίδου, μία άλλη Μαρία, η Μαρία Μπέη έχει γίνει ήδη viral με το άβαφο πλάνο της.

Ξεκινά η επιχείρηση «Να διώξουμε τις φίρμες»

Ο Θοδωρής εδώ και μέρες έχει ξεκινήσει μία κόντρα με τον Γιώργο Πορφύρη και την Μαρία Μπέη στο MasterChef και έχει δείξει την απέχθειά του στους παλιούς παίκτες οι οποίοι και είχαν κερδίσει την προηγούμενη ομαδική. Ο Πορφύρης δεν ασχολήθηκε με τους χαρακτηρισμούς του και είπε το πολύ σωστό: «Όπου ακούς πολλά κεράσια και μαγκιές κράτα και μικρό καλάθι». Η μετωπική Θόδωρου και Γιώργου συνεχίζεται και σήμερα.

Ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος μπαίνει στο MasterChef αλλά αποχωρεί εντελώς ξαφνικά λόγω ατυχήματος

Ο Γαλάνης λοιπόν με την υποστήριξη του Μότο Μότο που ορίζει από μόνος του τον εαυτό του ως υπαρχηγό και το σύνθημα «Να διώξουμε τις φίρμες, να διώξουμε τους παλιούς» ορίζει ως αρχηγό την Μαρία Λαζαρίδου και ελπίζει εκείνη να διαλέξει μεν τους παλιούς καλούς του διαγωνισμού, αλλά να έχουν προστριβές μεταξύ τους και να χάσουν.

https://www.instagram.com/p/CqWNg3nquEK

Το ριψοκίνδυνο σχέδιο που ποντάρει στον εγωισμό των παλαιών παικτών μάλλον θα ναυαγήσει. Φαίνεται και από το βλέμμα του Γιώργου Πορφύρη αλλά και από την ατάκα του Δημήτρη Μπέλλου «Ας χάσουν».

Μπέλλος Vs Κιαζόλι: Η παλιά «βεντέτα» του MasterChef μόλις αναβίωσε αλλά ποιος θα είναι ο νικητής;

Εδώ πάμε για ολική ανατροπή στο παιχνίδι γιατί τελικά θα την πληρώσουν οι ουδέτερες δυνάμεις με πιάτο - ολική αποτυχία στο παιχνίδι. Σωστά επεσήμανε και ο Άγγελος ότι ο Θοδωρής έχει προετοιμαστεί για πόλεμο, έχει διαβάσει το «Art of war» και Κομφούκιο. Να δούμε πόσο καλός στρατηλάτης θα είναι στο τέλος, γιατί ο Άγγελος κατέληξε με τη φράση «Ας τον φωτίσει ο Θεός».

Η δεύτερη ανατροπή στο MasterChef είναι πως η ομαδική δοκιμασία γίνεται σήμερα στο σπίτι των παικτών, τους οποίους αχάραγα ξύπνησαν οι κριτές. Η Μπέη δεν πρόλαβε να βαφτεί και νομίζει πως Κουτσόπουλος - Κοντιζάς - Ιωαννίδης θα την περάσουν για νέα παίκτρια. Δες το αποκλειστικό απόσπασμα από την εκπομπή Breakfast@Star.

Αύριο προβλέπεται ακόμη εξίσου πολεμικό κλίμα με την ψηφοφορία, αλλά δεν βλέπουμε σύντομα να αποχωρεί παίκτης από τους παλιούς. Κοινώς το σχέδιο του Θοδωρή έμεινε επί χάρτου.