Survivor All Star: Το βίντεο με το φαγητό και η Ελένη Χαμπέρη μονοπωλούν το Twitter

Survivor All Star: Το βίντεο με το φαγητό και η Ελένη Χαμπέρη μονοπωλούν το Twitter

Άσχημα χαμπέρια για την Ελένη τη Χαμπέρη. Όλα δείχνουν, σύμφωνα με τα δεκάδες σχόλια στο Twitter αυτές τις ώρες, πως η Ελένη θα είναι εκείνη που θα επιστρέψει στο σπίτι της.

Ο σεισμός με το αν τρώνε ή όχι οι παίκτες στο Survivor συνεχίζεται, μιας και ένα βίντεο που έχει γίνει viral στο Twitter δείχνει παίκτες του 2021 να παίρνουν ρύζι με κοτόπουλο από την παραγωγή.

Ο Γιώργος Λιανός ξέσπασε στη ραδιοφωνική εκπομπή στην οποία συμμετέχει και μίλησε για οργανωμένη προσπάθεια να αποδομηθεί φέτος το Survivor.

Το viral βίντεο με το φαγητό στο Survivor

Ο Λιανός εξήγησε με έντονο τρόπο πως μετά από 12ωρα γυρίσματα και όταν οι ομάδες δεν επιστρέφουν στις παραλίες τους για να μαγειρέψουν, η παραγωγή είναι υποχρεωμένη να δώσει τροφή στους παίκτες.

Ο παρουσιαστής του Survivor έσπευσε να εξηγήσει χαρακτηριστικά πως ήταν απόφαση τωβν παικτών να είναι η αποβολή η τιμωρία για όσους κλέβουν οργανωμένα φαγητό ή επικοινωνούν κρυφά.

Αν ήταν ένα κανονικό παιχνίδι θα υπήρχε τιμωρία και όχι αποβολή. Σε ό,τι έχει να κάνει με το βίντεο του 2021 που δείχνει παίκτες να τρώνε, ο Γιώργος Λιανός λέει πως νιώθει θιγμένος για το γεγονός ότι κατηγορούν συνεργάτες του!

Ο Λιανός συνέχισε μάλιστα λέγοντας ότι εκπομπές έστειλαν ρεπόρτερ ο οποίος πιάστηκε να παίρνει λεφτά από παίκτες, τονίοντας πως η ανθρωποφαγία είναι στην Ελλάδα και όχι στον Άγιο Δομίνικο!

Τέλος, ο Λιανός έκανε την αποκάλυψη ότι ο Ατζούν είχε καλέσει παίκτες στο σπίτι του για να περιορίσει τέτοιου είδους γεγονότα και οι καλεσμένοι φεύγοντας πήραν τρόφιμα ακόμα κι από το σπίτι του τούρκου παραγωγού.

https://www.instagram.com/p/CqY6Rhuv5Ub

Ποιος αποχωρεί από το Survivor;

Σε ό,τι έχει να κάνει με τη σημερινή αποχώρηση, η Ελευθερία Ελευθερίου φαίνεται πως ξέκλεψε μια ακόμα εβδομάδα στον Άγιο Δομίνικο και παραμένει στο ριάλιτι επιβίωσης όπως και ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Νικόλας Αγόρου με τα προγνωστικά να θέλουν την Ελένη Χαμπέρη εκτός Survivor.

Ο Βασάλος έκανε τη μεγάλη γκάφα στο Survivor για την Ευρυδίκη και το Twitter του θύμισε τον Μόργκαν