Ashton Kutcher και Mila Kunis πήγαν στη Βενετία με τα παιδιά τους και η βόλτα με γόνδολα ήταν must

Ashton Kutcher και Mila Kunis πήγαν στη Βενετία με τα παιδιά τους και η βόλτα με γόνδολα ήταν must

Kunis- Kutcher: Το ζευγάρι του Hollywood έκανε εξόρμηση στην Ιταλία με τα παιδιά του και η βόλτα με γόνδολα έκανε τους παπαράτσι να τους ακολουθούν παντού.

Αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood. Ο Αshton Kutcher και η Mila Kunis αποφάσισαν να ταξιδέψουν οικογενειακώς ως την Ευρώπη.

Το ταξίδι στη Βενετία

Εννοείται πως στην σπάνια αυτή έξοδο της οικογένειας Kutcher- Kunis, η 8χρονη Wyatt Isabelle, 8 και ο 6χρονος Dimitri Portwood, έκλεψαν την παράσταση, ειδικά αν σκεφτεί κανείς πως η πρωτότοκη κόρη του ζευγαριού έχει φτάσει πια στο ύψος τη μαμά της.

Η 39χρονη Kunis είχε πάντα στην αγκαλιά της την κόρη της προσπαθώντας να την προστατεύσει από τους παπαράτσι, ενώ η βόλτα με τη γόνδολα αποδείχτηκε σωτήρια για τους stars, μιας και κατάφεραν να αποφύγουν τον φωτογραφικό φακό. Kunis και Kutcher έγιναν γονείς το 2014

Kunis και Kutcher μπορεί να μην εμφανίζονται συχνά με τα παιδιά τους, ωστόσο οι επιλογές που έχουν κάνει σχετικά με την ανατροφή τους, έχει γίνει συχνά αντικείμενο σχολιασμού.

Το γεγονός πως επιλέγουν να μην κάνουν καθημερινά μπάνιο τον γιο και την κόρη τους ή η επιλογή που έχουν κάνει να μην αφήσουν την περιουσία που έχουν αποκτήσει στα παιδιά τους έχει γίνει αντικείμενο σχολιασμού.

H ανατροφή των παιδιών στο στόχαστρο

Mila Kunis- Ashton Kutcher: Το σπίτι τους είναι το eco-friendly αγρόκτημα των ονείρων σου

«Δεν πλένω κάθε ημέρα το σώμα μου με σαπούνι. Ως παιδί δεν είχα ζεστό νερό», είχε πει πριν δύο χρόνια η Kunis σε συνέντευξή της εξηγώντας πως την ίδια τακτική ακολουθεί και με τα δύο παιδιά της με τον Kutcher να τονίζει:.

« Πλένω καθημερινά τις μασχάλες μου και τη βουβωνική χώρα και τίποτα άλλο», είπε από την πλευρά του ο σύζυγός της εξηγώντας ταυτόχρονα πως τα παιδιά πλένονται εφόσον είναι εμφανής η βρωμιά επάνω τους.

«Αν μπορείς να δεις τη βρωμιά πάνω τους, καθάρισέ τα. Αλλιώς, δεν υπάρχει λόγος».

https://www.instagram.com/p/CPB1LvFh7_h

Η περιουσία Kutcher- Kunis

Ο Kutcher με την Kunis είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων και το 2019 όταν ανακοίνωσαν πως η περιουσία τους θα πάει σε φιλανθρωπίες και όχι στα παιδιά τους:

«Αν τα παιδιά μου θέλουν να ξεκινήσουν μία επιχείρηση και έχουν ένα καλό επιχειρηματικό σχέδιο, τότε θα επενδύσω σ’ αυτό. Αλλά δεν θα κερδίσουν και την εμπιστοσύνη μου. Τα παιδιά μου ζουν μια πραγματικά προνομιούχα ζωή και δεν το γνωρίζουν καν. Και δεν θα το μάθουν ποτέ, γιατί μόνο αυτή τη ζωή θα γνωρίζουν», είπε ο Ashton με την Kunis να εξηγεί:

«Τα παιδιά δεν εκτιμούν τα δώρα πλέον. Ούτε καν ξέρουν τι περιμένουν, απλώς περιμένουν κάτι», είχε δηλώσει η Kunis στην εκπομπή Entertainment Tonight όσον αφορά τα δώρα που έχει αποφασίσει να μην παίρνει στα παιδιά τις γιορτινές ημέρες.