H Φαίη Σκορδά δηλώνει ενθουσιασμένη θεία και λάτρεψε τον γιο του αδερφού της

H Φαίη Σκορδά δηλώνει ενθουσιασμένη θεία και λάτρεψε τον γιο του αδερφού της

Κάθε φορά που ένα νέο μωρό μπαίνει στη ζωή της Φαίης Σκορδά, η παρουσιάστρια δεν κρύβει τη συγκίνησή της.

Η συνέντευξη της Φαίης Σκορδά στο περιοδικό Glow έκρυβε εκπλήξεις. Σε μια σπάνια εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή, η 43χρονη παρουσιάστρια μίλησε για τους γιους της, για το ενδεχόμενο να βρεθεί με μια νέα σχέση στη ζωή της και για το μωρό που της έχει κλέψει την καρδιά.

Πριν από λίγες μέρες έγινα θεία

«Πριν από λίγες μέρες έγινα θεία. Είσαι ο πρώτος που το μαθαίνει. Ο αδελφός μου παντρεύτηκε, δεν το έμαθε κανείς, και πριν από λίγες μέρες απέκτησαν μωρό, ένα πανέμορφο αγοράκι. Μεγάλη ευτυχία», είπε η Φαίη στον Άρη Καβατζίκη και στο περιοδικό Glow.

Μιλώντας στο «Πρωινό Μας» για το πρώτο της ανιψάκι, τον μικρό μπέμπη του αδερφού της Νότη.

«Παρότι έχουν κλείσει κάποιοι κύκλοι στη ζωή μου και είμαι 43 θέλω να συνεχίσω να ονειρεύομαι και έχω παιδικά όνειρα, τα οποία θέλω να γίνουν πραγματικότητα. Θέλω να συνεχίσω δεν το κάνω αυτή τη στιγμή αλλά θα ήθελα. Είμαι θεία! Έγινα πρώτη φορά θεία και θέλω να το κλέψω! Δεν θέλω να συζητήσω για τον αδερφό μου. Είμαι θεία και έχω τρέλα για τα μωρά. Είναι αγοράκι», αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά και στην εκπομπή της.

Με ρωτάς για το ενδεχόμενο ενός συντρόφου.

«Η καθημερινότητα που εγώ επέλεξα είναι σπίτι-δουλειά, δουλειά-σπίτι. Αυτό φέρνει ισορροπία. Δεν είναι ότι δεν θέλω να βγω, ούτε το κάνω από σνομπισμό. Και αν κάποια στιγμή, έστω και το παραμικρό, ενοχλήσει τα παιδιά μου, θα αλλάξω δουλειά. Μέχρι στιγμής δεν έχω νιώσει κάτι τέτοιο, αλλά, αν υπάρξει θέμα, σαφώς και θα άλλαζα πορεία για το δικό τους καλό.

Στα 43 μου έχω δύο υπέροχα παιδιά και αν σε μία ηλικία κάνεις τον απολογισμό σου, εμένα ο απολογισμός μου έχει να κάνει με παιδικά όνειρα που, αν το θέλει ο Θεός, μια μέρα θα πραγματοποιηθούν.

Με ρωτάς για το ενδεχόμενο ενός συντρόφου. Αν, λοιπόν, το ροζ όνειρο πραγματοποιηθεί, θα γίνει, επειδή είναι να έρθει και όχι επειδή θα το κυνηγήσω.

Σαφώς και δεν έχω παραιτηθεί από τη γυναίκεια μου φύση, γιατί θέλω να συνεχίσω να ονειρεύομαι. Δεν ξέρω αν ονειρεύομαι πλέον, αλλά θα ήθελα να μπορώ να ονειρεύομαι.

Ο Γιάννης και ο Δημήτρης θέλουν να βλέπουν τη μαμά ευτυχισμένη, ό,τι και να σημαίνει αυτό. Είμαι αληθινή μαζί τους, με καταλαβαίνουν αμέσως, με νιώθουν. Αντιλαμβάνονται όταν είμαι στενοχωρημένη και δεν ξεκολλάνε από δίπλα μου.

Ξέρεις τι θέλω ειλικρινά για τα παιδιά μου; Να είναι ευτυχισμένα με ξεκάθαρες επιλογές στο μυαλό τους.Να ξέρουν τι ακριβώς θέλουν, να πολεμούν και να ονειρεύονται αυτά που θα τους κάνουν ευτυχισμένους. Είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις τι σου κάνει, τι σου ταιριάζει, είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά. Οι ξεκάθαρες επιλογές οδηγούν στην ευτυχία, στη χαρά και την αγάπη», είπε για το ενδεχόμενο να ξαναφτιάξει η Φαίη την προσωπική της ζωή.

O αδερφός της Φαίης που δεν του αρέσει η δημοσιότητα

faii.jpg

Ο Νότης Σκορδάς γεννήθηκε στις 21 Ιουνίου του 1978, είναι γιατρός ακτινολόγος και δύο χρόνια μεγαλύτερος της παρουσιάστριας.

Ο Νότης σπούδασε Ιατρική στην Ιταλία και τα τελευταία χρόνια εργάζεται και ζει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη.

skordas.jpg

«Ο Νότης είναι άνθρωπος χαμηλών τόνων, αγαπάει πολύ τη Φαίη, αλλά όχι τόσο τα φώτα της δημοσιότητας», είχε πει άτομο του περιβάλλοντος του.