Gracias Χάρις: Τα παγκόσμια μηνύματα στην Αλεξίου και το μικρό spoiler για τον Maestro 2

Κατερίνα Μπούσιου
Gracias Χάρις: Τα παγκόσμια μηνύματα στην Αλεξίου και το μικρό spoiler για τον Maestro 2

Πρεμιέρα τον ερχόμενο Mάρτιο για τον Maestro 2. Η πανηγυρική πρώτη ανάγνωση του σεναρίου του Maestro 2 έφερε ξανά όλους τους ηθοποιούς κοντά και οι εξελίξεις τους εξέπληξαν.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επέστρεψε από το ταξίδι του στο Los Angeles για την παγκόσμια πρώτη προβολή του Maestro στο Netflix και στρώθηκε στη δουλειά.

Η συνάντηση με τους ηθοποιούς αλλά και όλους τους συντελεστές της παραγωγής έγινε με ενθουσιασμό και με την Χάρις Αλεξίου έκπληκτη για όσα διάβαζε. Τι θα συμβεί με τον δεύτερο κύκλο και τι γράφουν τα μηνύματα από όλο τον κόσμο που στέλνουν θαυμαστές της τραγουδίστριας;

https://www.instagram.com/p/Cp5SZcqI9uw

«Μας λείπεις»

Στο μεγάλο στούντιο της εταιρείας παραγωγής του Mega, στήθηκε το μεγάλο τραπέζι για να καθίσουν οι ηθοποιοί του Maestro για να διαβάσουν τα πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου, χωρίς να γνωρίζουν καν τις εξελίξεις του ρόλου τους.

https://www.instagram.com/p/CqgVaOJAweZ

Οι περισσότεροι έμειναν έκπληκτοι όπως και η Χάρις Αλεξίου που έδωσε ένα μικρό spoiler και από την δεύτερη ανάγνωση που έγινε στο σπίτι της, για όσα θα συμβούν μεταξύ εκείνης και της Μαρίας Καβογιάννη : «Πωπωπω πώς θα τα πούμε αυτά κάνοντας τις σοβαρές;».

Η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε πολλές χαριτωμένες μεταξύ τους στιγμές στα πρώτα επεισόδια. Ο Χριστόφορος δεν σκέφτεται συμβατικά στα σενάριά του.

https://www.instagram.com/p/CqgNqSXo2zn

Οι δυό τους έχουν μεγάλο και δύσκολο δρόμο. Ο φόνος του Χαράλαμπου και η συγκάλυψή του στοιχειώνει τις ζωές τους και η Χάρις πρέπει να προστατέψει τον εγγονό της και η Μαρία τον γιο της, δείχοντας και στις έρευνες που θα ξεκινήσει η αστυνομία πως δεν έχουν καμία ανάμειξη.

O Παπακαλιάτης αποκάλεσε την Αλεξίου «Greek legend» και το μήνυμά της είναι μάθημα γενναιοδωρίας

Δεν είναι οι μόνες. Υπάρχει ένα μεγάλο βάρος που κουβαλούν όλοι όσοι συγκάλυψαν το φόνο. Οι ισορροπίες είναι λεπτές και θα πρέπει να ενωθούν για το καλό των παιδιών ετερόκλητες προσωπικότητες. Εκείνος που αντιμετωπίζει κίνδυνο είναι αρχικά ο Φάνης, καθώς ο Χαράλαμπος υπήρξε ο βασικός του συνεργάτης στο λαθρεμπόριο.

maestro2.jpg

Τα γυρίσματα ξεκινούν αυτή την εβδομάδα από την Αθήνα και στις οθόνες μας θα δούμε τον Maestro 2 τον ερχόμενο Μάρτιο από το Mega και στη συνέχεια από το Netflix.

https://www.instagram.com/p/CqfidXGIW4n

Λόγω και της διεθνής προβολής, έχει «ξεσπάσει» ένα μεγάλο κύμα αγάπης προς την Χάρις Αλεξίου με μηνύματα από όλο τον κόσμο που είτε γνώριζαν την τραγουδίστρια από τα τραγούδια της και τις παγκόσμιες συναυλίες της, είτε την γνώρισαν τώρα μέσα από τον πρώτο τηλεοπτικό της ρόλο.

https://www.instagram.com/p/CqfTyN3obtf

Από Μεξικό και Κωνσταντινούπολη για παράδειγμα ο μεν πρώτος φαν της έδωσε συγχαρητήρια για το ταλέντο της η δε Τουρκάλα θαυμάστρια της δήλωσε πως τους λείπει από την Πόλη. Η Αλεξίου έχει δώσει αρκετές συναυλίες εκεί και είναι όχι μόνο πασίγνωστη αλλά και αγαπητή στη γειτονική χώρα.

alexiou.JPG