Το άξιζε: Στο top 10 του Netflix ο Maestro και Μενούνος με Βαρντάλος στηρίζουν Παπακαλιάτη

Κατερίνα Μπούσιου
Το άξιζε: Στο top 10 του Netflix ο Maestro και Μενούνος με Βαρντάλος στηρίζουν Παπακαλιάτη

Το καθόλου τυχαίο δείπνο με σταρ του Hollywood και ελληνικής καταγωγής ηθοποιούς που έκανε για τον Maestro ο διευθύνων σύμβουλος του Netflix Ted Sarandos.

Πιο ευτυχισμένος από ποτέ είναι ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, με την διεθνή πλέον επιτυχία του Maestro, για την ακρίβεια του Maestro in blue όπως είναι ο international του τίτλος.

Ο διευθύνων σύμβουλος του Netflix και ελληνικής καταγωγής Ted Sarandos αποφάσισε να κάνει και ένα ειδικό δείπνο για να τιμήσει τον δημιουργό, μαζί με επίσης διεθνείς έλληνες από τον χώρο του Hollywood, τη στιγμή που η σειρά βρίσκεται στο Top 10 της πλατφόρμας στην Αμερική αλλά και σε πολλές χώρες του κόσμου.

Φανς από όλο τον κόσμο έχουν γράψει πολύ θερμά σχόλια στα social media, κάνοντας μία πρώτης τάξεως διαφήμιση της χώρας μας, ενώ η Μαρία Μενούνος και η Νία Βαρντάλος τάχθηκαν υπέρ του Παπακαλιάτη για το τηλεοπτικό θαύμα που δημιούργησε.

https://www.instagram.com/p/CqEQM3RI249

Χριστόφορε το άξιζες

Δεν είναι σύνηθες και δεν είναι και καθόλου τυχαίο αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες με τον διεθνή Maestro in blue. Καταρχάς ο ίδιος ο CEO του Netflix θέλησε να τιμήσει με ένα ειδικό δείπνο την συμμετοχή στην πλατφόρμα της πρώτης ελληνικής σειράς. Και η τιμή που έκανε στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και τους συνεργάτες του είναι μεγάλη.

https://www.instagram.com/p/CqFHfs7uU4h

Ο δημιουργός της σειράς, βιώνει την επιτυχία των τελευταίων ημερών σα ένα μικρό παιδί. Και αυτό φάνηκε από όσα έγραψε στην ανάρτησή του από εκείνη τη βραδιά: «Ένα κάλεσμα από τον Ted Sarandos για την επιτυχία του Maestro in Blue στις πρώτες του παγκόσμιες μέρες. Δεν έχω λόγια να εκφράσω την απέραντη ευγνωμοσύνη και ευτυχία για αυτό που έζησα εδώ στο ΛΑ και για την καταπληκτική υποδοχή».

Το πρώτο meeting Παπακαλιάτη για τον Maestro αποκάλυψε και το πρώτο spoiler

https://www.instagram.com/p/CqD2PUCvCh2

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, από τη βραδιά δεν θα μπορούσαν να λείπουν και άλλοι Έλληνες που κάνουν καριέρα στην Αμερική, όπως ο Τζον Στάμος , αλλά και η ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός Νία Βαρντάλος που στάθηκε συμπαραστάτρια του Χριστόφορου, όπως άλλωσε και η Μαρία Μενούνος η οποία έκανε και σχετική ανάρτηση στο Instagram για να διαφημίσει την επιτυχία και να πει στους followers της πόσο υπέροχη είναι η σειρά

https://www.instagram.com/p/Cp5MRCMIxRM

Kαι όπως έγραψε: «Παρακολουθήστε το Maestro In blue στο Netflix. Μία ελληνική παραγωγή για αυτό και όλοι εμείς οι Έλληνες μαζευτήκαμε χθες για να την υποστηρίξουμε. A big fat greek screening (εδώ κάνει εφυολόγημα με την ταινία της Βαρντάλος). Ευχαριστούμε που διοργανώσατε μία υπέροχη βραδιά για την ελληνική μυθοπλασία. Για τον πρωταθλητή Χριστόφορο Παπακαλιάτη».

https://www.instagram.com/p/CqEVDVWPNcA

Στην μεγάλη παρέα εκείνο το βράδι, ήταν και η αντικυβερνήτης της Καλιφόρνια Ελένη Κουναλάκη αλλά και ο ελληνικής καταγωγής ηθοποιός και παραγωγός Michael Chiklis, καθώς και ο πατέρας της Μαρίας Μενούνος, Κωνσταντίνος.

Από αρκετές χώρες του κόσμου είχαμε και το πρώτο feedback με σχόλια φανς στο Twitter. Οι περισσότεροι μάλιστα έχουν μαγευτεί από το νησί των Παξών και αυτή είναι μία πρώτης τάξεως διαφήμιση για τον τουρισμό μας. Μην εκπλαγείς αν δεν βρίσκεις διαθέσιμο δωμάτιο ή ξενοδοχείο αυτό το καλοκαίρι στο νησί. Πάντως εκτός από τον Παπακαλιάτη, θραύση κάνει και ο Φάνης Μουρατίδης με τον ρόλο του.

Βέβαια υπήρξαν και κάποιοι που τα μπέρδεψαν λίγο και θεώρησαν ότι η Αθήνα είναι νησί. Μα, η Αθήνα νησί;

athens.JPG

Με άλλον αέρα λοιπόν ο δημιουργός επιστρέφει τις επόμενες μέρες στην Αθήνα για να είναι παρών στα πρώτα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου. Προφανώς, αν και δεν έχει ανακοινωθεί τίποτε ακόμη και αυτός θα μεταδοθεί από το Netflix, μετά την ελληνική του ωστόσο προβολή στα τέλη της χρονιάς και στις αρχές της επόμενης.