O Παπακαλιάτης αποκάλεσε την Αλεξίου «Greek legend» και το μήνυμά της είναι μάθημα γενναιοδωρίας 

Κατερίνα Μπούσιου
O Παπακαλιάτης αποκάλεσε την Αλεξίου «Greek legend» και το μήνυμά της είναι μάθημα γενναιοδωρίας 

«Είσαι η μούσα μου, η ψυχή του Maestro».  Η χαρά της Χάρις Αλεξίου για την χαρά του που ο Maestro ταξιδεύει πια σε όλο τον κόσμο μέσω του Netflix και η ανταλλαγή μηνυμάτων μέσω των social media.  

Ο Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη είναι πια διεθνής και στο top 10 του Netflix και αυτό έφερε περηφάνια και χαρά στους συνεργάτες του.

Μία από τις πιο βασικές συνεργάτιδές του, η ψυχή της σειράς και η μεγάλη έκπληξη στο πρώτο της υποκριτικό τηλεοπτικό βήμα, η σπουδαία Χάρις Αλεξίου, ένιωσε την ανάγκη να τον ευχαριστήσει για όσα έζησε μαζί του και όσα θα ζήσει ακόμη σε λίγες μέρες που ξεκινούν και τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου. Το δικό της μήνυμα είναι ένα σπάνιο μάθημα γενναιοδωρίας και η δική του απάντηση ό,τι καλύτερο θα διαβάσεις σήμερα. Και απευθύνεται σε όλο τον κόσμο τονίζοντας το πόσο σπουδαία είναι εκείνη για την δική μας χώρα.

https://www.instagram.com/p/Cp5SZcqI9uw

«Τον ευχαριστώ για αυτό τον υπέροχο κόσμο που μου γνώρισε»

Δεν είναι σύνηθες αλλά δεν αποτελεί και έκπληξη στην περίπτωση της Χάρις Αλεξίου για τον τρόπο που χειρίζεται τους νεότερους από εκείνη. Την είδαμε άλλωστε και στα γυρίσματα του πρώτου κύκλου του Maestro για τον ενθουσιασμό της όταν έπαιζε με τον τηλεοπτικό της εγγονό Ορέστη Χαλκιά και την έτερη εγγονή της Κλέλια Ανδριολάτου. Για τα λόγια που μοιραζόταν δημόσια για το ταλέντο τους και τι καλύτερο να ακούς τέτοια λόγια από την σπουδαιότερη ελληνίδα τραγουδίστρια.

https://www.instagram.com/p/CkbJIOMotMY

Αυτές τις μέρες χαίρεται και εκείνη σα μικρό παιδί για την διεθνή πρωτιά του Maestro και το μήνυμα της με ανάρτησή της χθες στο προφίλ της στο Instagram για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη είναι όχι μόνο συγκινητικό, αλλά και ένα σπουδαίο μάθημα γενναιοδωρίας. Βασικά και μία ένδειξη ότι ένας χορτάτος από δόξα και επιτυχία άνθρωπος, δεν έχει κανέναν ενδοιασμό να χαρίζει τα εύσημα εκεί που πρέπει.

https://www.instagram.com/p/CjFsQ2kKBFl

Και όπως λέει στο μήνυμά της: «Φίλοι και γνωστοί μου τηλεφωνούν και μου στέλνουν μηνύματα, αλλά και άγνωστοι μου στέλνουν από τα 4 σημεία του πλανήτη για να μου εκφράσουν τη χαρά τους για το Maestro. Και θυμάμαι το πρώτο τηλεφώνημα που μου έκανε ο Χριστόφορος, τον αιφνιδιασμό μου όταν μου πρότεινε να συμμετέχω στο έργο αυτό και σα να με περίμενε ότι θα δεχτώ, το τόλμησε τέλος πάντων. Μου είπε: «Θέλω να σας στείλω το σενάριο, είναι 3 γενιές ανθρώπων και θέλω αυτές τις γενιές να τις δείξω και να συνυπάρξουν». Μου είπε ότι ήθελε να κάνω τη γιαγιά, δεν περίμενα βέβαια να κάνω την κόρη ούτε και την εγγονή. Σκέφτηκα λοιπόν - όχι πολύ, ένα δύο δευτερόλεπτα - και είπα να την κάνω. Θα ξεκινήσω από γιαγιά και βλέπουμε. Τον ευχαριστώ πολύ. Τον ευχαριστώ για αυτό τον υπέροχο κόσμο που μου γνώρισε. Για τους σπουδαίους ηθοποιούς που τους θαύμαζα και τώρα έπαιζα μαζί τους. Για τα νέα παιδιά, τα νέα ταλέντα που γνώρισα. Τη φοβερή παραγωγή, αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους, που ήταν συνέχεια εκεί για να μας φροντίζουν, να μας ντύνουν, να μας προσέχουν...»

https://www.instagram.com/p/CqGmlpvjJ32

Και συνεχίζει:«Τον ευχαριστώ πολύ για τις μουσικές που αγαπάει. Για εμένα παίζει πολύ μεγάλο ρόλο γιατί είναι ένας άνθρωπος που είναι γεμάτος μουσική. Δεν θα μπορούσα να είμαι με έναν άνθρωπο που δεν έχει σχέση με τη μουσική και ο Χριστόφορος έχει. Εύχομαι να μπορέσουμε να νιώσουμε και εμείς αυτή τη χαρά. Την χαρά τη δική του γιατί τη χαρά την πήραμε από τον «Maestro» και εξακολουθούμε να την παίρνουμε. Αυτόν τον σπόρο που έβαλε και ανοίχτηκε η χώρα σε όλο τον πλανήτη να την εισπράξει, να τη χαρεί γιατί είναι σαν μωρό παιδί που θέλει να τα κάνει όλα από την αρχή».

Όλος ο Maestro η Καβογιάννη και η Αλεξίου - Το κοινό αποθέωσε τo συναίσθημα και τις ερμηνείες τους

https://www.instagram.com/p/CXZGxwdMWSt

Η διπλή απάντηση του Χριστόφορου στην Χάρις

Ο δημιουργός της σειράς από το Los Angeles όπου βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες για την διεθνή πρεμιέρα, απάντησε με τον γλυκύτερο τρόπο στην «μούσα» του. Και μάλιστα εκτός από το μήνυμα στα ελληνικά, είχε και ένα μήνυμα στα αγγλικά για να δουν οι φανς του από όλο τον κόσμο που βλέπουν τον Maestro αυτές τις ημέρες, το πόσο σημαντική ήταν η παρουσία της Αλεξίου γιατί αποτελεί έναν ελληνικό θρύλο (σ.σ Greek Legend), έναν μουσικό θησαυρό και σπουδαία πλέον ηθοποιός όπως γράφει. Βέβαια στο εξωτερικό το όνομά της δεν είναι καθόλου άγνωστο, γιατί στην 50χρονη καριέρα της έχει κάνει συναυλίες και στις 4 ηπείρους.

https://www.instagram.com/p/CqHwULbgW8w

Και όπως λοιπόν γράφει: «Όταν ακούς την Χάρις Αλεξίου να μιλάει έτσι για σένα, ε τότε σκέφτεσαι πως τελικά κάτι έκανες καλά! Εγώ το μόνο που θα πω είναι πως αυτό το έργο δεν θα ήταν αυτό που είναι χωρίς εσένα.Είσαι η ψυχή, το μυαλό και η ουσία όλων μας.Και είναι τιμή μου και χαρά που σε λίγες μέρες ξεκινάμε πάλι μαζί τα γυρίσματα μας. @haris_alexiou_official is a Greek legend..She is the soul of the Greek nation and Maestro in Blue wouldn’t be the same without her. She is a lady and apart from a legendary singer she is a unique actress.Looking forward for season 2 of Maestro in Blue».