Kaley Cuoco -Tom Pelphrey: Το πιο big band ζευγάρι του Hollywood έφερε στον κόσμο την κόρη του

Kaley Cuoco -Tom Pelphrey: Το πιο big band ζευγάρι του Hollywood έφερε στον κόσμο την κόρη του

Η κόρη της πρωταγωνίστριας του Big Bang Theory και του πρωταγωνιστή της σειράς Ozark ήρθε στον κόσμο στο τελείωμα του Μαρτίου και γέμισε με ευτυχία τους γονείς της.

Αυτό κι αν ήταν big bang. Η 37χρονη Kaley Cuoco και ο αγαπημένος της Tom Pelphrey έγιναν γονείς. Τόσο ο 40χρονος, όσο και η καλή του γέμισαν το Instagram με φωτογραφίες της κόρης τους που πήρε το όνομα Matilda Carmine Richie Pelphrey.

Το πρώτο παιδί και για τους δύο ηθοποιούς, ήρθε στις 30 Μαρτίου 2023 και την ανακοίνωση έκανε η περήφανη μαμά τονίζοντας στο πρώτο της ποστ:

https://www.instagram.com/p/CqgDZ8BhJR8

«Σας παρουσιάζουμε τη Matilda Carmine Richie Pelphrey, το νέο φως στις ζωές μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι, και ευγνώμονες για το μικρό αυτό θαύμα. Ευχαριστούμε τους γιατρούς, τις νοσηλεύτριες, την οικογένεια και τους φίλους που μας βοήθησαν τις τελευταίες ημέρες. Είμαι ευλογημένοι άνω από κάθε προσδοκία. Tommy, δεν περίμενα πως θα μπορέσω να σε ερωτευτώ παραπάνω», έγραψε η Cuoco.

https://www.instagram.com/p/CjlnNuMvQkV

O Pelphrey προτίμησε να κάνει το δικό του ποστ γράφοντας:

«Η καρδιά μου είναι γεμάτη αγάπη και ευγνωμοσύνη για το θαύμα αυτό, θα είμαι ευγνώμων για πάντα στην αδερφή ψυχή μου και την καλύτερή μου φίλη Kaley για τη δύναμη και τη γενναιότητά της, είσαι απίθανη», έγραψε ο 40χρονος σταρ του Ozark.

Kaley Cuoco: Το τρομακτικό ατύχημα της Penny του Big Bang Theory και ο παρ'ολίγον ακρωτηριασμός

Cuoco Και Pelphrey έγιναν ζευγάρι το 2022, και ανακοίνωσαν την εγκυμοσύνη τον Οκτώβριο του 2022 ανακοινώνοντας ταυτόχρονα και το φύλο του μωρού.

Η Cuoco έχει παντρευτεί δύο φορές ακόμα. Η Kaley Cuoco και ο δεύτερος σύζυγός της Karl Cook χώρισαν το 2021 σε μια σχέση που ξεκίνησε το 2017 και ο γάμος είχε έρθει έναν χρόνο αργότερα.

«Παρά τη βαθιά μας αγάπη και τον σεβασμό μας ο ένας για τον άλλον, έχουμε καταλήξει ότι οι τωρινοί μας δρόμοι έχουν πάρει αντίθετες κατευθύνσεις.

«Έχουμε και οι δύο μοιραστεί δημόσια τόσα πολλά για το κοινό μας ταξίδι, οπότε, αν και θα προτιμούσαμε να κρατήσουμε αυτό το μέρος της προσωπικής μας ζωής ιδιωτικό, θέλουμε να σας πούμε την αλήθεια μας μαζί. Δεν υπάρχει κανένας θυμός ή έχθρα, το ακριβώς αντίθετο.

Έχουμε λάβει αυτήν την απόφαση μαζί μέσα από αμέριστο σεβασμό και σκέψη ο ένας του άλλου και ζητάμε να κάνετε το ίδιο κατανοώντας ότι δε θα μοιραστούμε οποιαδήποτε άλλη λεπτομέρεια και δε θα σχολιάσουμε περαιτέρω», είχαν τονίσει τότε με ανακοίνωση.

Ο πρώτος γάμος της Kaley έγινε τα Χριστούγεννα του 2013 με τον Ryan Sweeting και κράτησε μόνο δύο χρόνια.