Η Δούκισσα Νομικού δέχθηκε το ωραιότερο δώρο από την κόρη της

Η Δούκισσα Νομικού δέχθηκε το ωραιότερο δώρο από την κόρη της

Η παρουσιάστρια πέρασε μια οικογενειακή Κυριακή και μοιράστηκε τα πιο τρυφερά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Δούκισσα Νομικού είναι αναμφίβολα μια από τις πιο εντυπωσιακές και καταξιωμένες Ελληνίδες στο χώρο του modeling. Η επαγγελματική εξέλιξή της στο πέρασμα του χρόνου είναι εντυπωσιακή με την 36χρονη να έχει διαγράψει λαμπρή καριέρα τόσο στον χώρο της μόδας αλλά και της τηλεόρασης.

Το γνωστό μοντέλο-παρουσιάστρια έχει πολλά για τα οποία μπορεί να δηλώνει περήφανη ωστόσο το μεγαλύτερο επίτευγμά της είναι η δημιουργία της αξιοζήλευτης οικογένειάς της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη. Το ευτυχισμένο ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά (Σάββας και Αναστασία) που αποτελούν την πηγή της απέραντης ευτυχίας τους.

H Δούκισσα Νομικού είναι μια κλασική μαμά- Το δώρο που δέχθηκε από την κόρη της

Η παρουσιάστρια μοιράζεται καθημερινά στιγμιότυπα από τη ζωή της στο Instagram και πριν λίγες ώρες δημοσίευσε μια φωτογραφία για να ευχηθεί «Καλή Κυριακή» στους χιλιάδες διαδικτυακούς της φίλους.

doukisa8.jpg

Στην παραπάνω φωτογραφία βλέπουμε τον γιο της, Σάββα να παίζει με μια ξύλινη κατασκευή ενώ εκείνη κάθεται δίπλα του. Η 36χρονη προσπαθεί να αφιερώνει όλο τον ελεύθερό της χρόνο στα παιδιά είτε παίζοντας μαζί τους είτε κάνοντας fun δραστηριότητες.

Λίγο αργότερα η #Xazomom (όπως η ίδια δηλώνει στο προφίλ της), πόσταρε μια φωτογραφία αποκαλύπτοντάς μας το δώρο που της έκανε η μικρή της κόρη. Η Αναστασία Θεοδωρίδη έφτιαξε ένα diy στέμμα χρησιμοποιώντας μια στέκα μαλλιών και λίγο χαρτόνι.

doukissa1.jpg

«Handmade στέκα by Anastasia», έγραψε η Δούκισσα με χιουμοριστική διάθεση.

Πριν λίγα 24ωρα η «Dutchess» βρέθηκε στη μαγευτική Ύδρα για τις ανάγκες φωτογράφισης γνωστού brand και επιστρέφοντας αργά το βράδυ στο σπίτι απαθανάτισε το θέαμα που είδε με το που αντίκρισε τα δύο της παιδιά.

doukissa_paidia.jpg

«Και τώρα σπίτι, στο λιμάνι μου. Τους βρήκα σε αυτή τη θέση αγκαλιά – κεφαλοκλείδωμα. Η Αναστασία φοράει την κόκκινη μπλούζα μου», έγραψε η Δούκισσα Νομικού δημοσιεύοντας την τρυφερή φωτογραφία.

Όπως η ίδια έχει αποκαλύψει μέσα από το προφίλ της στο Ιnstagram επισκέπτεται συχνά το πατρικό της με τα παιδιά της και απολαμβάνει στο έπακρο την περιποίηση της μαμάς Ούρσουλας. Από τότε που έγινε μητέρα, η «Dutchess» είναι εμφανώς πιο ευαισθητοποιημένη και εκφράζει ολοένα και περισσότερο την ευγνωμοσύνη της στους ανθρώπους που την μεγάλωσαν.

Η Δούκισσα Νομικού αναπολεί τα παιδικά της χρόνια με μια σπάνια φωτογραφία της κόρης της

Πηγή κεντρικής: dutchesss_