O Eros Ramazzotti έγινε παππούς- Η πρώτη φωτογραφία και το όνομα του νεογέννητου

O Eros Ramazzotti έγινε παππούς- Η πρώτη φωτογραφία και το όνομα του νεογέννητου

O 59χρονος τραγουδιστής έγινε παππούς για πρώτη φορά. Οι υπέροχες φωτογραφίες με την 26χρονη κόρη του.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει εδώ και λίγες ημέρες ο Eros Ramazzotti καθώς η κόρη του, Aurora έφερε στον κόσμο τον μονάκριβο γιο της, κάνοντας τον διεθνούς φήμης τραγουδιστή παππού για πρώτη φορά.

Τα ευχάριστα νέα έγιναν γνωστά μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί η κόρη του καλλιτέχνη στο Instagram. Η ευτυχισμένη μανούλα δημοσίευσε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο που δείχνει τον σύντροφό της Goffredo Cerza, να της δίνει ένα τρυφερό φιλί και να φορά βραχιόλι στο οποίο αναγράφεται: «Ο μπαμπάς του Cesare».

https://www.instagram.com/p/CqaWFH1I2zG

Το πρωί της Δευτέρας (03/04) η 26χρονη πήρε εξιτήριο και αποχώρισε από το μαιευτήριο με τον σύζυγο και το μωρό της. Οι παπαράτσι τους απαθανάτισαν κατά την έξοδό τους σε τρυφερά τετ α τετ, με τις φωτογραφίες να κάνουν αργότερα τον γύρο του διαδικτύου.

Λίγη ώρα μετά, η ευτυχής γιαγιά και πρώην σύζυγος του Eros Ramazzotti, Michelle Hunziker, έγραψε στα social media πως αυτή είναι η καλύτερη μέρα της ζωής της, μετά τη γέννηση των τριών κοριτσιών της, καλωσορίζοντας τον εγγονό της, Cesare στην οικογένεια.

https://www.instagram.com/p/CpQ38_dsXc2

Σε μια εξίσου συγκινητική ανάρτηση προχώρησε και ο 59χρονος ο οποίος έγραψε μεταξύ άλλων: «Η ζωή είναι υπέροχη, καλώς ήρθες Cesare». Αν και ο μουσικός γνώριζε εξαρχής πως το εγγόνι του δεν θα πάρει το όνομά του, όπως είχε αναφέρει σε συνέντευξή του στο ιταλικό περιοδικό «Oggi», δεν τον ενόχλησε καθόλου.

To love story του Ιταλού καλλιτέχνη με το μοντέλο-παρουσιάστρια από την Ελβετία ξεκίνησε το 1995 και ολοκληρώθηκε το 2002. Μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Ramazzotti, το τραγούδι «Più bella cosa» ήταν αφιερωμένο σε εκείνη με την Hunzinker να εμφανίζεται στο βιντεοκλίπ του τραγουδιού. Ένα χρόνο μετά ο τροβαδούρος του έρωτα κυκλοφόρησε το τραγούδι «L' Aurora», αφιερωμένο στη νεογέννητη κόρη τους.

Άγγελος Μπράτης: Στη #tbt φωτογραφία που πόσταρε τον παρομοιάζουν με τον Eros Ramazzotti

Ποια είναι η Αurora Ramazzotti

Η Aurora Ramazzotti είναι το πρώτο και μοναδικό παιδί που απέκτησε ο διάσημος τραγουδιστής από τον γάμο του με τη Michelle Hunziker που διήρκησε από το 1998 μέχρι το 2009 ενώ από τη δεύτερη σύζυγό του Μarica Pellegrinelli, με την οποία χώρισε το 2019, έχει τη Raffaela Maria και τον Gabrio Tullio.

https://www.instagram.com/p/Co-tL_boHBV

H 26χρονη είναι μια από τις πιο δημοφιλείς παρουσιάστριες της Ιταλικής TV και πρόσφατα παρουσίαζε το Ιταλικό X Factor. Η νεαρή κοπέλα έχει αδυναμία στον μπαμπά της και δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες μαζί του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

https://www.instagram.com/p/CkP6--8ou0G

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις τις ωραιότερες φωτογραφίες του τραγουδιστή με την κόρη του.

Πηγή κεντρικής: therealauroragram