«Πάμε Δανάη» Μπάρκα κι άσε εκείνους που σχολιάζουν αρνητικά να ζηλεύουν (είναι επόμενο)

«Πάμε Δανάη» Μπάρκα κι άσε εκείνους που σχολιάζουν αρνητικά να ζηλεύουν (είναι επόμενο)

Το «θα έπρεπε να είσαι μέσα στο τρένο, ντροπή σου και να ψοφήσεις», η φωτογραφία με μαγιό και η απενεργοποίηση των σχολίων και πώς όλα αυτά θα πρέπει να μας προβληματίσουν. 

Η αλήθεια είναι πως δεν καταλαβαίνουμε την έκρηξη εκείνων που τρέφονται με το να αφήνουν κακόβουλα σχόλια σε αναρτήσεις ανθρώπων που όχι απλά δεν ενοχλούν αλλά κάνουν καλό στο κοινωνικό σύνολο μιλώντας ανοιχτά για ζητήματα που απασχολούν - προωθώντας, μεταξύ άλλων, την ενδυνάμωση. Για παράδειγμα, τι το ήθελε η Δανάη Μπάρκα να πάει να κάνει ρεπορτάζ στα Τέμπη; Έσπευσαν κάποιοι να ευχηθούν «ψόφο» όπως εξομολογήθηκε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού

«Το χειρότερο δεν είναι ότι άκουσα αρνητικά σχόλια, είναι ότι έγιναν πριν βγει η εκπομπή στον αέρα. Ανεβάσαμε μια φωτογραφία για να πούμε στον κόσμο ότι η εκπομπή είναι εδώ και τι θα δείτε τη Δευτέρα και έγραφαν από κάτω “θα έπρεπε να είσαι μέσα στο τρένο”, “ντροπή σου και να ψοφήσεις που εκμεταλλεύεσαι τον κόσμο”. Εκεί είπα “όπα τι έκανα;”. Δεν πήγα εκεί για να κάνω πέσιμο στους ανθρώπους ούτε για να μπω στα νοσοκομεία και να πω μιλήστε μου. Με σόκαρε το σχόλιο την ίδια μέρα, πριν δεις τι κάναμε. Δες πρώτα και μετά κρίνε με. Το πριν μου φάνηκε πολύ σκληρό. Ευτυχώς όταν την είδα, και προς τιμήν του, κάποιοι που μου είχαν γράψει μου έστειλαν να μου πουν ότι κάτι πήραν από όλο αυτό».

Κάποιες ώρες μετά και τι το ήθελε να ανεβάσει μία φωτογραφία της με μαγιό; Η κοπέλα απενεργοποίησε τα σχόλια καθιστώντας σαφείς τους λόγους αλλά και το τί κρύβεται πίσω από τα δικά της μηνύματα -κάποια από τα οποία ειπώθηκαν με υπέροχο τρόπο στη λεζάντα.

Easter vibes: Η Δανάη Μπάρκα με το πιο κλασικό και κομψό μανικιούρ για το Πάσχα

Untitled.png

«..κάνε το μπαλκόνι σου, νησί..
——
Επειδή σήμερα είχαμε μια κουβέντα στην εκπομπή-που θα ξανακάνουμε σύντομα γιατί από τα μηνύματα αντιλήφθηκα ότι είναι θέμα επίκαιρο πάντα- ήθελα απλά να σας θυμίσω την μοναδικότητα σας. Την αναγκαιότητα σας. Την σπανιότητα σας. Την τύχη μας που ζούμε. Την αγάπη μας για ΕΜΑΣ ♥️
——
Κορίτσια μου, αγόρια μου, μαμάδες μπαμπάδες.. δεν ξέρω αν είμαι η ειδική αλλά μιας και μιλάμε πάντα εμείς εδώ μεταξύ μας, να θυμάστε ότι όλοι με τον τρόπο μας.. με τα ταλέντα μας, με την ομορφιά μας, με την προσωπικότητα μας, με τα όλα μας.. είμαστε το ίδιο απαραίτητοι και ίσοι ♥️♥️
Χαμογελάστε, χορέψτε, και αγαπήστε. Πρώτα εσάς και μετά τους γύρω σας. Κι αν κάποιοι δεν μπορούν να αγαπήσουν εσάς, όπως κι αν είστε, κι ασχολούνται με παλιακά στερεότυπα, ίσως δεν αγαπάνε καν τον εαυτό τους..γι αυτό, μην κρατάτε κακία ♥️
Εμείς, στην αγάπη στραμμένοι 🌻🌻».

Η Δανάη Μπάρκα διασκέδασε με Βανδή-Μάστορα- Ο ξέφρενος χορός με τη Μελίνα Νικολαΐδη

https://www.instagram.com/p/Cqn0W3XsbSb

Ως υπερήφανη υπέρμαχος της θετικότητας του σώματος, η 30χρονη έχει μιλήσει αρκετές φορές τόσο για τη σημαντικότητα αποδοχής εαυτού όσο και για τις εμπειρίες της με το τρολάρισμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Κόντρα στη μάστιγα των ανώνυμων προφίλ και των δικαστών του πληκτρολογίου, η Δανάη στα κακόβουλα σχόλια απαντάει με αληθινή ομορφιά, αυτοπεποίθηση, ενδυνάμωση.

'Ενα από τα πολλά χαρίσματα της Δανάης, είναι πως τα λόγια της ταυτίζονται με τις πράξεις της και πως καμία δήλωση δεν γίνεται για εντυπώσεις.

«Να είσαι εσύ!
Να θες να είσαι εσύ!
Να αγαπάς το να είσαι εσύ!
Να έχεις γύρω σου εκείνους που σε θέλουν επειδή είσαι εσύ ή…παρότι είσαι εσύ 😋», έχει πει σε άλλη ενδυναμωτική της ανάρτηση.

https://www.instagram.com/p/CmzbGhhs8nX

Σολωμού, Μπάρκα, Χρηστίδου σε αποκριάτικο mood και οι στολές τους είναι η απόλυτη έμπνευση

Σε άλλο post στο οποίο και προσπάθησε να δικαιολογήσει πρόσωπα και καταστάσεις, είχε γράψει:

«Είναι όλα άσπρο-μαύρο; Ή όντως υπάρχει γκρι;
———
Σκέφτομαι καμία φορά πόσο διαφορετικές απόψεις διαμορφώνω μεγαλώνοντας ακόμα και 5 μήνες πριν μπορεί ένα θέμα να το αντιλαμβανόμουν εντελώς διαφορετικά.
Πόσο η «απολυτοσύνη» μου με έχει κρατήσει πολλές φορές πίσω σε στιγμές που δεν θα έπρεπε ή σε ανθρώπους.

Πώς αλλάζουν οι σκέψεις μας μέρα με την μέρα, δεν είναι φοβερό;; Από τα πιο απλά μέχρι τα βαθιά υπαρξιακά θέματα.
10 χρόνια πριν έλεγα «δεν θα κάνω ποτέ παιδιά, δεν αντέχω την δέσμευση & το άγχος» ,ενώ τώρα έχω εντελώς άλλη άποψη.
5 χρόνια πριν άκουγα «τηλεόραση» κι έτρεμα μόνο στην ιδέα, τώρα η καθημερινότητα μου είναι εντελώς διαφορετική και νιώθω ευτυχισμένη που το «τόλμησα» και ξεπέρασα αυτό τον φόβο μου.

Πριν 2 χρόνια όποιος με «έβριζε» ή με κακολογούσε έμπαινε αυτόματα σε μια «μαύρη λίστα» και δεν ήθελα να ακούω ούτε το όνομά του απ΄την πληγή και τον θυμό που ένιωθα, τώρα προσπαθώ να σκέφτομαι σε τι θέση βρίσκεται ο καθένας και τι κρύβεται πίσω από κάθε κριτική.

Γενικά, μήπως οι απόψεις είναι όντως για να αλλάζουν, να εξελίσσονται και να προσαρμόζονται ανάλογα με την κατάσταση της ζωής μας??

Και τέλος, ποσό θαρραλέο αίσθημα η «συγνώμη» ή η παραδοχή της μετατροπής μιας γνώμης. Όλα αυτά, τα σκέφτομαι ακινητοποιημένη σε ένα φανάρι της Κηφισίας, αλλά ποιός δεν τα έχει σκεφτεί;; 🤍 Καλό μεσημέρι αγάπες μου!».

https://www.instagram.com/p/ClivzZHMX_5

Όσο για τα εμπόδια που βάζουμε οι ίδιοι στον εαυτό μας και το γνωστό τελικά «ο κόσμος τί είπε» η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη», είχε γράψει πολύ εύστοχα θίγοντας τις αληθινές παθογένειες της κοινωνίας:

https://www.instagram.com/p/CkeD1OCsVGb

«Τελικά τι είπε ο κόσμος;💭
🙃🙂
Τι θα πουν για τα μαλλιά, τι θα πουν για την σχέση σου, τι θα πουν για το σώμα σου, τι θα πουν για την φούστα σου, τι θα πουν για τα παπούτσια σου, τι θα πουν για τον χωρισμό σου, τι θα πουν για το κλάμα σου, τι θα πουν για την δουλειά σου…
Άραγε, κι όταν λένε τι γίνεται; Κι όταν μας μαθαίνουν να μας νοιάζει τι θα πουν, τι γίνεται; Τίποτα.

Για την κατάθλιψη που υπάρχει γύρω μας τι λένε; Για τους βιασμούς τι λένε; Για την παιδεραστία τι λένε; Για όλα τα μαύρα νέα που ακούμε τι λένε; Για τον ρατσισμό τι λένε; Για τις αυτοκτονίες τι λένε; Για την κακοποίηση τι λένε; Για την παιδική εκμετάλλευση τι λένε; Για την κακία που σκορπάνε τι λένε; Για την τρέλα που καλλιεργούνε και την ανθρωποφαγία τι λένε; Για τον σεξισμό τι λένε; Για τις ανασφάλειες τι λένε; Για τα μυαλά που θρέφουμε τι λένε; Για τους ανθρώπους που κλαίνε μόνοι τους σπίτι απ' το μίσος που υπάρχει, τι λένε; Για το ότι με την πρώτη ευκαιρία βρίσκουν μόνο κάτι αρνητικό να τονίσουν, τι λένε;
Τίποτα. Γι΄ αυτά σιωπή, για όλα τα ασήμαντα φασαρία.
Ονειρεύομαι αύριο να ξυπνήσω και να μην με νοιάζει «τι θα πουν» .
Ονειρεύομαι να ξυπνήσουμε αύριο και να αναρωτηθούμε «είμαστε ευτυχισμένοι μέσα μας;» «Είμαστε χαρούμενοι όταν δεν μας βλέπει κανένας;» «Είμαστε ανακουφισμένοι και σίγουροι ότι δεν πληγώνουμε τους γύρω μας;»
Αυτό.

Καληνύχτα «ιντερνετικό μου ημερολόγιο».

Εύχομαι κάθε μέρα να γράφουμε και πιο ευχάριστα πράγματα, να ονειρευόμαστε, να χαμογελάμε και να ελπίζουμε.
—-🤍».

Ε ναι λοιπόν: «Πάμε ρε Δανάη»

Μελίνα Νικολαΐδη: Η νέα selfie με τον Αλέξανδρό της αποκάλυψε τι την ενώνει με την Δανάη Μπάρκα