Η Δανάη Μπάρκα διασκέδασε με Βανδή-Μάστορα- Ο ξέφρενος χορός με τη Μελίνα Νικολαΐδη

Η Δανάη Μπάρκα διασκέδασε με Βανδή-Μάστορα- Ο ξέφρενος χορός με τη Μελίνα Νικολαΐδη

Η νεαρή παρουσιάστρια βρέθηκε στο πλατό του J2US και αργότερα διασκέδασε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή με τις Μέλισσες.

Η Δανάη Μπάρκα συνδυάζει επιτυχώς καριέρα και προσωπική ζωή αφού προσπαθεί να αξιοποιεί τον ελεύθερό της χρόνο για να χαλαρώνει και να διασκεδάζει με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Το βράδυ του Σαββάτου (01.04) η νεαρή παρουσιάστρια έδωσε το παρών στο πλατό του J2US για να καμαρώσει τη μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου η οποία βρίσκεται για ακόμη μια χρονιά στην κριτική επιτροπή του show.

H οικοδέσποινα του «Πάμε Δανάη» διατηρεί στενή φιλία με τον Νίκο Κοκλώνη και επισκέπτεται συχνά το καμαρίνι του παρουσιαστή για να τον συγχαρεί και να απολαύσει το live.

Η Δανάη Μπάρκα ξεφάντωσε με την Μελίνα Νικολαΐδη

Πριν από μερικές ώρες η 30χρονη επισκέφθηκε το νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή με τις Μέλισσες. Η παρουσιάστρια είναι στενή φίλη του Χρήστου Μάστορα και δεν είναι η πρώτη φορά που επιλέγει το συγκεκριμένο μαγαζί για την έξοδό της.

Μελίνα Νικολαΐδη: Η νέα selfie με τον Αλέξανδρό της αποκάλυψε τι την ενώνει με την Δανάη Μπάρκα

barka8.jpg

Η Δανάη δημοσίευσε αρκετά Instagram-stories και σε ένα από αυτά βλέπουμε τη Μελίνα Νικολαΐδη να χορεύει με ανεβασμένη διάθεση.

barka9.jpg

Σε άλλο στιγμιότυπο βλέπουμε τη Δέσποινα Βανδή να αφιερώνει τραγούδια στην παρουσιάστρια και να της κάνει πλάκα που είναι μέχρι αργά έξω ενώ το πρωί πρέπει να βρίσκεται στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» που παρουσιάζει η Ναταλία Γερμανού.

Λίγο αργότερα η Δανάη Μπάρκα έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση για τον Χρήστο Μάστορα γράφοντας: «To πιο ταλαντούχο αγόρι και το πιο υπέροχο συγκρότημα του κόσμου. όχι επειδή είναι φίλοι μου, επειδή είναι η αλήθεια».

barka7.jpg

Μελίνα και Δανάη έχουν κάτι που τους ενώνει

Πριν λίγα 24ωρα η Μελίνα Νικολαΐδη και ο σύντροφός της βρέθηκαν μαζί με φίλους του στο εστιατόριο του Αλέξανδρου στην Γλυφάδα και πόζαρε αγκαλιασμένο στον φακό.

melina1.jpg

Όπως μπορείς να δεις κι εσύ μαζί τους ήταν και ο Πάνος Αδαμόπουλος, πρώην σύντροφος της Δανάης Μπάρκα. Μετά από 8 χρόνια κοινής πορείας και 6 χρόνια συγκατοίκησης, η παρουσιάστρια και ο γυμναστής αποφάσισαν το 2021 να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους στη ζωή τους.

Πηγή κεντρικής: danai_barka