«Αν έπαιζε στην τηλεόραση αυτό που ζούμε πίσω από τις κάμερες, το Survivor θα είχε τηλεθέαση 100%»

«Αν έπαιζε στην τηλεόραση αυτό που ζούμε πίσω από τις κάμερες, το Survivor θα είχε τηλεθέαση 100%»

«Η Δαλακα μίλησε επιτέλους: Μπάρτζης με Σκαφιδά έστησαν παγίδα και έδωσαν τα κορίτσια που η παράβαση τους ήταν το φαγητό. Βασαλος, Ασημακόπουλος Μπογδάνος, Ρία, Μαριαλένα απαίτησαν να αποχωρήσουν τα κορίτσια ζητώντας τα διαβατήρια τους. Αυτό το #survivorGR μας αξίζει να βλέπουμε φέτος», τόνισε εύστοχα ένα σχόλιο στο Twitter.

Τούτο δεν είναι Survivor All Star, τούτο είναι θα αποβληθούν όλοι οι stars και θα βγαίνουν να μιλούν για το Survivor.

Αν πάρουμε λέξη προς λέξη κάθε ατάκα των Survivors που αποβλήθηκαν από το παιχνίδι (βλέπε Γκότσης και Δαλάκα), η αποβολή τους έγινε λόγω φαγητού, κάτι που κάνουν όλοι μα όλοι οι παίκτες του φετινού ριάλιτι επιβίωσης, μόνο που κάποιοι πλήρωσαν «τη νύφη».

Αλήθειες που καίνε από τον Ηλία Γκότση & το Τwitter χλευάζει την δήλωση της Εύης για τη φιλία τους

Όλοι τρώνε στο Survivor All Star; Μάλλον ναι!

O Γκότσης το είπε με σαφήνεια, πως άλλος έκανε την παραγγελία φαγητού και αυτός ο άλλος παραμένει στο παιχνίδι ενώ ο ίδιος επέστρεψε στην Αθήνα.

Η Δαλάκα πάλι πήγε στον Νίκο Μουτσινά, παραδέχτηκε πως έφαγε αλλά τόνισε πως πολλοί - αν όχι όλοι τρώνε- και η τιμωρία θα έπρεπε να είναι κοινή για όλους.

Βέβαια, αν όλοι όσοι τρώνε κρυφά στο Survivor All Star έβγαιναν από το παιχνίδι, μόνος του θα έτρεχε ο Λιανός στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου.

Η Δαλάκα φωτογραφίζει την Αφροδίτη και δίνει όσκαρ ερμηνείας στον Μπάρτζη

«Δεν έπρεπε να πάω τελικά στο Survivor, υπέγραψα μία μέρα πριν πετάξουμε. Εγώ πήγα με αγωνιστικά κριτήρια αλλά υπήρχε μεγάλη απόσταση από αυτό που φανταζόμουν. Μπήκα για να φτάσω στον τελικό, δεν με ενδιέφερε το ριάλιτι.

«Μου αρέσει όταν κάνω κάτι σωστό ή λάθος να αναλαμβάνω την ευθύνη. Παράβαση ναι, έκανα, έφαγα αλλά δεν ήμουν η μόνη που το έκανα και έπρεπε να αποβληθώ. Όταν όλοι τρώνε, δεν γίνεται να με αποβάλλεις», είπε η Δαλάκα ευχαριστώντας παράλληλα τον Ατζούν Ιλιτζαλί, τον οποίο χαρακτήρισε «δίκαιο άνθρωπο».

Και δεν σταμάτησε εκεί η Δαλάκα, μιας και μίλησε και για τους παίκτες που κινούν τα νήματα στο παιχνίδι:

«Ήταν κακό και προσβλητικό το τέλος για μένα. Σε αυτό το παιχνίδι έχω δώσει την ψυχή μου και ξέρει ο κόσμος πόσο πολύ το αγαπάω. Η ιστορία είναι ότι η Ασημίνα είχε μία διαμάχη με τον Μπάρτζη, κάτι προσωπικό δικό τους. Ο Μπάρτζης, επειδή προφανώς ήθελε να πάρει εκδίκηση, έστησε όλη αυτή την ιστορία. Θα πρέπει να πάει στο Hollywood ο Νίκος. Αυτή η ερμηνεία, το τρέμουλο. Πολλοί είπαν ότι η Δαλάκα έκανε την ανήξερη. Μα ήμουν ανήξερη, δεν είχα πιάσει κινητό, ούτε και η Ασημίνα. Και οι δύο φάγαμε μία φορά ένα σάντουιτς.

Πριν πετάξουμε από Ελλάδα, είχα Covid. Εκεί o Covid μου το γύρισε σε πνευμονία και η πνευμονία σε περικαρδίτιδα. Έπαιρνα 8 χάπια την ημέρα και ήμουν νηστική, έφαγα λοιπόν. Να ‘ναι καλά τα παιδιά της ομάδας που κέρδιζαν τα έπαθλα και μου έφερναν το φαγητό στο νοσοκομείο. Δεν άντεχα», τόνισε η Κατερίνα Δαλάκα τονίζοντας πως δεν θα ρίσκαρε να έχει επικοινωνία, μιας και η ίδια είχε αντέξει δύο φορές χωρίς κινητό, από έξι και έξι μήνες.

Πάντως, η Δαλάκα μας έδωσε μια γεύση για το τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες, τονίζοντας πως ήταν οι παίκτες της Μπλε ομάδας (Μπάρτζης, Βασαλος, Ασημακόπουλος Μπόγδονος, Ρία και Μαριαλένα) που απαίτησαν να αποχωρήσει αλλιώς θα αποχωρούσαν οι ίδιοι και τόνισε χαρακτηριστικά για το παιχνίδι:

Πάντως, το παράδοξο της υπόθεσης είναι πως η Κατερίνα Δαλάκα θέλει να δει νικητή τον Σάκη Κατσούλη αλλά όχι τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, κάπως παράδοξο προφανώς, όταν Κατσούλης και Μαριαλένα είναι ζευγάρι (!)

Ελευθερία Ελευθερίου: Το τελεφερίκ επιστρέφει Αθήνα

«Βαρέθηκα, αλήθεια. Δεν έχω να πω κάτι. Έκανα κακό αγώνα σήμερα αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Μόλις χάσω έναν αγώνα ψηφίζομαι. Έχω κουραστεί αλήθεια. Άμα είναι να σηκωθώ να φύγω, αλήθεια το λέω. Δεν ξέρω τι άλλο μπορώ να κάνω. Αν πηγαίνω δηλαδή κάθε εβδομάδα σε αγώνα και παίζω με το άγχος κάθε φορά ότι, αν χαθεί η ασυλία τότε θα είμαι εγώ που θα ψηφιστώ, συγγνώμη αλλά.

Από την μία ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο που με κρατάει στο παιχνίδι αλλά από την άλλη δεν μπορώ να πω ότι δεν ενοχλούμαι. Το αφήνω απλά και περνάει όλο αυτό αλλά τι να πω.

Αν θεωρούμαι εγώ η πιο αδύναμη παίκτρια αυτή την στιγμή, ας μην με στηρίξει ο κόσμος και να πάω στο σπίτι μου για να είναι καλά η ομάδα. Αυτό έχω να πω. Δεν έχω πιάσει κανέναν παίκτη και εννοείται πως είναι αποδεκτή η υποψηφιότητα, αλλά έχουν και άλλοι κάνει κακό αγώνα σήμερα», είπε η Ελευθερία Ελευθερίου χωρίς να δίνει εξηγήσεις όταν βγήκε υποψήφια μετά την πρώτη ασυλία.

Και μόλις χτες η Ελευθερία δήλωσε ξανά πως νιώθει MVP στην τοποθεσία Άγιος Δομίνικο (όσο κρατήσει την τοποθεσία αυτή)!

«Είμαι ή δεν είμαι πάλι η πρωταγωνίστρια της εβδομάδας; Δεν περίμενα να περάσει άλλη μια βδομάδα και να μην πρωταγωνιστώ. Ψηφίστηκα. Ποιος άλλος θα ψηφιζόταν; Ο MVP. Αυτό που είπα ότι βαρέθηκα και κουράστηκα ισχύει. Δεν ξέρω τι άλλο πρέπει πια να κάνω, κωλοτούμπες; Δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, προσπαθώ, δεν το παίζω υπερπαίκτρια αλλά κουράστηκα να ψηφίζομαι. Από την πρώτη μέρα ψηφίζομαι», είπε μεταξύ άλλων η Ελευθερία Ελευθερίου.

Σε άλλα νέα, στα επεισόδια της εβδομάδας αυτής, οι Μπλε έδωσαν μάχες κυρίως στην καλύβα, όχι στον αγωνιστικό χώρο, τσακώθηκαν όλοι με όλους, έπεσαν καυτά δάκρυα από τη Στέλλα και τη Ρία και η Ρία ήταν αυτή που τελικά βγήκε υποψήφια προς αποχώρηση από τα μαγειρέματα.

Ανάμεσα στα μαγειρέματα, παρακολουθήσαμε και ένα 8λεπτο μονόλογο του Νικόλα Αγόρου, χωρίς τελικά να πει κάτι. Προφανώς αν έβγαινε υποψήφιος προς αποχώρηση θα έλεγε πολλά.

Ανάμεσα στους Μαρτίκα, Μπάρτζη, Κολοβού και Ελευθερίου, το Twitter προβλέπει με χαρά έξοδο της Ελευθερίας.

Πλάκα - πλάκα αν ο Κατσούλης γινόταν ο νέος Ντάνος, η νίκη στο Survivor All Star θα ήταν σίγουρη