Ο Γρηγόρης έγινε ο survivor του MasterChef και το κοινό θύμωσε με το λάθος της παραγωγής  

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Γρηγόρης έγινε ο survivor του MasterChef και το κοινό θύμωσε με το λάθος της παραγωγής  

Το μεγάλο φάουλ την ώρα του ατυχήματος. Κύμα αγάπης, ευχών και ξεματιάσματος χθες στο Twitter για τον Γρηγόρη Γιαννόπουλο μετά το σοκαριστικό ατύχημά του στο πλατό του MasterChef, λίγο πριν φύγει ο Παύλος. 

«Ποτέ δε σκέφτηκα να τα παρατήσω» είπε ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef μετά το σοκαριστικό του ατύχημα.

Αυτό ήταν το highlight της χθεσινής βραδιάς και το έναυσμα να ξεκινήσει ένα άνευ προηγουμένου διαδικτυακό κύμα αγάπης και ευχών από τους φανς του Γρηγόρη στο Twitter που έκανε και socialιστικό ξεμάτιασμα για να καταφέρει να παραμείνει στον διαγωνισμό. Ο Γρηγόρης θα παραμείνει για λίγο καιρό ακόμη, ο Παύλος αποχώρησε με πολλά κλάματα, ενώ ο νεοεισερχόμενος Στέφανος ήδη προκάλεσε ζήλιες. Με το κοινό να επισημαίνει ένα μικρό λάθος της παραγωγής που αφορούσε στη σκηνή του ατυχήματος.

https://www.instagram.com/p/CqoGbgXqKu1

Γρηγόρης ο ψαλιδοχέρης

Με αποσπάσματα από την ταινία «Η κυρά μας η μαμή» με την κινηματογραφική ξεματιάστρα Γεωργία Βασιλειάδου, με μπλε χάντρες και άλλες ευχές το κοινό στο Twitter έδειξε με κάθε τρόπο την συμπαράστασή του στον Γρηγόρη μετά το σοβαρό ατύχημα στο στούντιο του MasterChef, όπου έκοψε βαθιά το αριστερό του χέρι μαγειρεύοντας στη δοκιμασία αποχώρησης.

Οι παίκτες πανικοβλήθηκαν με την λιποθυμία του, οι κριτές «πάγωσαν» και η παραγωγή αναστατώθηκε. Ο γιατρός της εκπομπής ήταν εκείνος που έδωσε τις πρώτες βοήθειες και μετά από μία μεγάλη διακοπή στο γύρισμα (την οποία δεν αντιλήφθηκαν σε πραγματικό χρόνο οι τηλεθεατές) ο Γρηγόρης με ακινητοποιημένο χέρι από επιδέσμους, αποφάσισε να συνεχίσει να μαγειρεύει.

Σωστά όμως οι τηλεθεατές επεσήμαναν ότι κάποια πλάνα από την σκηνή του ατυχήματος και της λιποθυμίας του, δεν έπρεπε να τις δείξουν από την παραγωγή με λεπτομέρειες. Αυτό το στοιχείο reality (πολλά έχουν πέσει φέτος και έχουν αλλάξει τον διαγωνισμό) κρίθηκε προφανώς απαραίτητο στον βωμό της τηλεθέασης.

lipothimia.JPG

Παύλος και Γρηγόρης έμειναν τελευταίοι στη βαθμολογία για να διαγωνιστούν στη συνέχεια με τον νεοεισερχόμενο Στέφανο Χιλά, για να διεκδικήσουν την παραμονή τους.

Μέχρι την τελευταία στιγμή ο Γρηγόρης δεχόταν κύματα αγάπης για να μείνει και έγινε viral για το κομμένο του δάχτυλο, για το οποίο και ο ίδιος αυτοσαρκάστηκε.

Ο Παύλος τελικά ήταν εκείνος με την πιο αδύναμη προσπάθεια για αυτό και αποχώρησε, αλλά μέχρι το τελευταίο «αντίο» δε σταμάτησε να κλαίει.

Ο Στέφανος μπήκε στο σπίτι φέρνοντας ζήλια και ταραχή αλλά και παγωμένα χαμόγελα από τους συμπαίκτες του. «Ξενερώσαμε» όπως είπε η Στέλλα τονίζοντας πως τον Στέφανο τον ακολουθεί η φήμη του ιδιόρυθμου χαρακτήρα από την εποχή του MasterChef 5.

Μα, φυσικά για αυτό τον επέλεξε η παραγωγή. Και όταν μεταφέρει το έξω κλίμα με όσα λένε οι παίκτες για τους συμπαίκτες τους, θα αλλάξει τελείως η διάθεση αλλά και η στρατηγική ορισμένων παικτών.