Το Q+A της Δούκισσας φανέρωσε το πρόβλημα υγείας και μια λεπτομέρεια για τη βάπτιση των παιδιών

Το Q+A της Δούκισσας φανέρωσε το πρόβλημα υγείας και μια λεπτομέρεια για τη βάπτιση των παιδιών

Πάντα είναι αποκαλυπτική στα q+a που κάνει η Δούκισσα Νομικού κι αυτή τη φορά έκανε μια ακόμα αποκάλυψη για τη βάπτιση των παιδιών και για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στα μάτια της. 

Δέκα ήταν οι τυχεροί followers της Δούκισσας Νομικού στους οποίους η παρουσιάστρια απάντησε στις ερωτήσεις που της έκαναν. Στις απαντήσεις αυτές είδαμε πως ακόμα και η Δούκισσα αντιμετωπίζει τις δικές της προκλήσεις στο μεγάλωμα των παιδιών της.

Το πρόβλημα με τα μάτια της:

Η Δούκισσα φρόντισε να εξηγήσει σε follower της που έχει τρία παιδιά και έχει πελαγώσει, πως και η ίδια αντιμετωπίζει τα δικά της άγχη στις προκλήσεις της μητρότητας:

«Αν πελαγώνω; Η φωτογραφία που έστειλα σήμερα στον οφθαλμίατρό μου, μιας που σε έναν μήνα έβγαλα δύο φορές κριθαράκι.

Ναι, υπάρχουν φορές που νιώθω πελαγωμένη, που νιώθω πως δεν προλαβαίνω να κάνω όσα θέλω και όπως θέλω. Και γίνομαι αυστηρή με μένα γιατό θέλω και προσπαθώ να τους ευχαριστήσω όλους και με πιέζω. Και βγάζω κριθαράκια αλλά μετά με αγκαλιάζουν σφιχτά τα παιδιά μου και μου λένε πως είμαι η καλύτερη μαμά του κόσμου και τότε όλα είναι καλύτερα».

doukissa_1_2_3_4_5_6_7_8_9_10_11_12_13_14_15_16_17_18_19_20_21_22_23_24_25_26_27_28_29_30_31_32_33_34_35_36_37_38_39_40_41_42_43_44.jpg

Πριν λίγο καιρό, σε ένα άλλο q+a, η Νομικού είχε αποκαλύψει για πρώτη φορά πως τα παιδιά της βαπτίστηκαν στη Μύκονο μαζί:

Όταν ένας follower τη ρώτησε αν τελικά βάπτισαν ή όχι τα παιδιά τους με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη, εκείνη δημοσίευσε μια φωτογραφία με τις λευκές σε σχήμα καρδιάς μπομπονιέρες με το μπλε και το κίτρινο ως λεπτομέρεια. Μία ιδανική επιλογή για δύο παιδιά σε ένα μυστήριο που έγινε σε νησί.

Βάζοντας ένα emoji σε σχήμα καρδιάς, η παρουσιάστρια, μοντέλο και επιχειρηματίας, μετά από 5,5 χρόνια γάμου και την απόκτηση του Σάββα και της Αναστασίας, μοιράστηκε ακόμα μια χαρά της με τους ανθρώπους που την ακολουθούν στα social media. Το μυστήριο, όπως είχε διαρρεύσει, τελέστηκε στη Μύκονο όπου είχε πραγματοποιηθεί και ο γάμος του ζευγαριού το 2017.

Θυμίζουμε ότι ο Σάββας στις 25 Μαρτίου 2022 έγινε 4 ετών και η Αναστασία γεννήθηκε στις 26 Σεπτεμβρίου του 2019 και είναι πια 2,5 ετών.

Το φόρεμα της Δούκισσας είναι κομμάτι Zara του 2019

Η Δούκισσα μας αποκάλυψε για πρώτη φορά και το σύνολο που είχε φορέσει στη βάφτιση των παιδιών της και ήταν φυσικά σε total white.

Ένα look που προτιμάει συχνά η Δούκισσα με το λευκό να ανήκει στα αγαπημένα της χρώματα. Την είδαμε, λοιπόν, με ανάλαφρο φόρεμα σε shirt dress style, δηλαδή σε ένα ύφασμα ελαφρύ σαν πουκάμισο.

Ήταν, όμως, η ιδιαίτερη γραμμή του που το έκανε να ξεχωρίζει, με μία ασύμμετρη φούστα με κρόσσια στο τελείωμα και μια ενσωματωμένη ζώνη να δένει σταυρωτά από πάνω και να τονίζει όμορφα τη μέση.

Η Δούκισσα ολοκλήρωσε το look με ένα ζευγάρι ρομαντικές εσπαντρίγιες σε ασορτί εκρού απόχρωση, που δένουν στον αστράγαλο. Όλη η εμφάνιση ήταν ιδανική για βάφτιση στο νησί, γιατί σίγουρα σε μια τέτοια περίσταση δεν θα θέλαμε να δούμε κάτι εξεζητημένο.

Το ίδιο φόρεμα είναι προτιμήσει σε editorial μόδας στη Νέα Υόρκη και μια γνωστή fashion blogger.

https://www.instagram.com/p/ByVZwZ-F7bm

Η Δούκισσα Νομικού βάφτισε τα παιδιά της στη Μύκονο και έδωσε την καλύτερη χρωματική ιδέα