Ο Πάνος Ιωαννίδης δείχνει για πρώτη φορά τον γιο του με το πιο έξυπνο σκηνοθετικό πλάνο

Ο Πάνος Ιωαννίδης δείχνει για πρώτη φορά τον γιο του με το πιο έξυπνο σκηνοθετικό πλάνο

«Στη δουλειά με τον μπαμπά. Είπα να βοηθήσω λίγο τον σκηνοθέτη».

Το MasterChef είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο δημοφιλή τηλεοπτικά project στη χώρα μας. Η κριτική επιτροπή είναι απόλυτα δεμένη αφού οι σεφ διατηρούν στενή φιλία. Πριν λίγους μήνες Κουτσόπουλος και Ιωαννίδης έγιναν μπαμπάδες για πρώτη φορά και πλέον έχουν ένα ακόμη κοινό με τον τρίτο της παρέας, Σωτήρη Κοντιζά.

Ο Πάνος Ιωαννίδης βιώνει την απόλυτη ευτυχία τόσο στην προσωπική αλλά και επαγγελματική του ζωή. Τον Μάιο ο σεφ έγινε μπαμπάς ξαφνιάζοντας τους πάντες μιας και κανείς δεν γνώριζε ότι η σύντροφός του κυοφορεί.

Ο 46χρονος έχει βρει το άλλο του μισό στο πλευρό της Τζο Κουτρουμάνου, η οποία εργάζεται ως δικηγόρος. Πριν λίγες ώρες ο σεφ δημοσίευσε την πιο τρυφερή φωτογραφία του γιου του ο οποίος παρακολουθούσε τα γυρίσματα του MasterChef, μέσα από το καρότσι. Ο μικρός σκηνοθέτης φορά γυαλιά ηλίου, πιπίλα, σκούφο και έχει επάνω του μια κλακέτα.

Όπως αναγράφεται χαρακτηριστικά στο post η φωτογραφία τραβήχτηκε στην Πλατεία Γκούρας στην Ορεινή Κορινθία όπου βρίσκονται οι συντελεστές του διαγωνισμού μαγειρικής για τις ανάγκες των γυρισμάτων.

https://www.instagram.com/p/Cqute2bNq0V

«Στη δουλειά με τον μπαμπά. Είπα να βοηθήσω λίγο τον σκηνοθέτη», έγραψε ο Πάνος Ιωαννίδης στην ανάρτησή του.

Πρόσφατα ο Πάνος Ιωαννίδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast @ Star και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Μίχο για τον γιο του και τη σχέση του με τη σύντροφό του.

«Έχουμε και μια νέα έλευση στην οικογένεια, τον Κωνσταντίνο. Σιγά σιγά το καταλαβαίνω ότι έχω γίνει μπαμπάς. Έχουν περάσει τέσσερις μήνες αλλά σιγά σιγά το συνειδητοποιώ. Το πρωί που σηκώνομαι να του φτιάξω το γάλα λέω, έγινες μπαμπάς. Είναι η μεγαλύτερη αγάπη και έρωτας που έχεις νιώσει ποτέ για άνθρωπο», τόνισε ο σεφ.

Οι δηλώσεις για την πατρότητα και το όνομα που θα πάρει ο γιος του

«Είναι ένα ιδιαίτερο συναίσθημα που αν δε γίνεις μπαμπάς δεν το καταλαβαίνεις. Μου το είχαν εξηγήσει στο παρελθόν αλλά πρέπει να το νιώσεις, είναι από αυτά που δε μπορείς να το περιγράψεις τόσο εύκολα. Όταν το πήρα για πρώτη φορά στην αγκαλιά μου ένιωσα υπέροχα, ένιωσα ολοκληρωμένος. Είναι μια χαρά η μανούλα. Πήγαν όλα τέλεια», ανέφερε ο Πάνος Ιωαννίδης.

«Την ώρα του τοκετού δεν ήμουν μέσα. Το φύλο του μωρού το ξέραμε, στους πολύ κοντινούς μας τα είχαμε πει όλα. Είμαστε καιρό με τη σύντροφό μας. Είχε πλάκα που έγινε όλο αυτό με τον Λεωνίδα τώρα. Για το όνομα κλείνουμε προς το Κωνσταντίνος», είχε αποκαλύψει ο γνωστός σεφ μετά τον ερχομό του παιδιού του.

Το MasterChef έχει ήδη νικήτρια είναι μόλις 2 ετών και είναι φτυστή ο μπαμπάς της Σωτήρης Κοντιζάς

Σωτήρης Κοντιζάς

Ο Σωτήρης Κοντιζάς είναι παντρεμένος με την αγαπημένη του Δέσποινα και μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά: την Ιzumi, την Αριάνα-Τσιχίρο και τον Kenji.

https://www.instagram.com/p/CncdnnVMaWX

Μπορεί ο 39χρονος να αναφέρεται σπάνια στην προσωπική του ζωή, ωστόσο μέσα από τον λογαριασμό του στο Ιnstagram μοιράζεται κάποιες πιο προσωπικές στιγμές, με την οικογένεια και το σπίτι του.

https://www.instagram.com/p/CcAozR-Mneh

Ο γνωστός σεφ τρέφει μεγάλη αδυναμία στα παιδιά του και δεν είναι λίγες οι φορές που ποζάρει μαζί τους στον φωτογραφικό φακό, ποστάροντας αργότερα τις λήψεις στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/ClMEWLgMkae

DTJNTGJE

https://www.instagram.com/p/CgHT2oCsM8n

Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Ο γνωστός σεφ και η σύντροφός του, Χρύσα Μιχαλοπούλου έγιναν γονείς για πρώτη φορά στις 16 Σεπτεμβρίου 2022, με τον Κουτσόπουλο junior να ολοκληρώνει τον έρωτά τους.

https://www.instagram.com/p/CnRZ6N5oULf

Πριν λίγες ημέρες ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δημοσίευσε ένα βίντεο σε Instagram-story δείχνοντάς μας τι συνέβη, όταν ζήτησε από τον Σωτήρη Κοντιζά να προσέξει για λίγο τον γιο του, κουνώντας το καρότσι.

«Ρε Σώτο κούνα λίγο τον μικρό», έγραψε ο σεφ στην ανάρτησή του.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Πηγή κεντρικής: scontizas