Η Gwyneth Paltrow είπε «Χρόνια Πολλά» στον γιο της με τον πιο συγκινητικό τρόπο

Η Gwyneth Paltrow είπε «Χρόνια Πολλά» στον γιο της με τον πιο συγκινητικό τρόπο

H 50χρονη ηθοποιός έχει μεγάλη αδυναμία στον 17χρονο Moses και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικά λόγια αγάπης.

Η Gwyneth Paltrow έχει κάθε λόγο να χαμογελάει αφού πρόσφατα αθωώθηκε στη δίκη για το ατύχημα σε πίστα του σκι. Οι ένορκοι έκριναν πως δεν ευθυνόταν η ηθοποιός για τη σύγκρουση με τον Τerry Sanderson. Με την απόφαση του δικαστηρίου, η σταρ της μεγάλης οθόνης παίρνει τη συμβολική αποζημίωση του ενός δολαρίου που ζητούσε, ενώ το ύψος των δικαστικών εξόδων θα καθοριστεί σε νέα συνεδρίαση.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 76χρονος σήμερα Terry Sanderson, κατηγορούσε την Gwyneth Paltrow ότι πέφτοντας πάνω του ενώ έκανε σκι, του προκάλεσε εγκεφαλική κάκωση, κάταγμα σε τέσσερα πλευρά και άλλα σοβαρά τραύματα. Η ηθοποιός του απάντησε με αγωγή, διεκδικώντας ένα δολάριο και τα δικαστικά έξοδα.

Η Χολυγουντιανή σταρ δείχνει αποφασισμένη να αφήσει πίσω ό,τι την ταλαιπώρησε και απολαμβάνει χαλαρωτικές στιγμές με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Η σημερινή ημέρα είναι άκρως σημαντική για εκείνη αφού σαν σήμερα πριν 17 χρόνια η ηθοποιός έφερε στον κόσμο τον γιο της.

Το συγκινητικό post για τα 17α γενέθλια του γιου της

Η Paltrow έχει μεγάλη αδυναμία στον 17χρονο Moses, τον οποίο απέκτησε με τον πρώην σύζυγο της, frontman των Coldplay, Chris Martin. Με αφορμή τα γενέθλια του γιου της η ηθοποιός έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram και μοιράστηκε μια τρυφερή selfie φωτογραφία τους.

https://www.instagram.com/p/Cqx_gwkrH3g

Η 50χρονη ποζάρει στον φακό χωρίς ίχνος μακιγιάζ, φορά ένα λευκό t-shirt, χαμογελά στην κάμερα ενώ τυλίγει το χέρι της γύρω από τους ώμους του γιου της, ο οποίος τραβάει την φωτογραφία.

«Χαρούμενα 17α γενέθλια στο αγόρι που γεμίζει την ψυχή μου κάθε φορά που τον κοιτάζω. @mosesmartin είσαι ο πιο ξεχωριστός, ευγενικός, αγαπητός άνθρωπος. Μας κάνεις όλους να γελάμε με τις τέλειες εντυπώσεις σου και μας εμπνέεις με τις αρμονίες σου. Σε λατρεύω βαθιά όσο δεν μπορείς να φανταστείς! Με αγάπη, μαμά», έγραψε η Paltrow.

Πηγή κεντρικής: apimages.com