Η Gwyneth Paltrow κερδίζει το δικαστήριο και γίνεται το νέο court Fashion Icon - Όλες οι εμφανίσεις

Η Gwyneth Paltrow κερδίζει το δικαστήριο και γίνεται το νέο court Fashion Icon - Όλες οι εμφανίσεις

Copyright 2023 The Associated Press. All rights reserved.

Η Gwyneth Paltrow βγήκε νικήτρια από τη δικαστική διαμάχη που έγινε αμερικανική εμμονή τόσο για τις περιγραφές, όσο και για τις στυλιστικές της επιλογές.

Η νέα εμμονή των αμερικανικών μέσων ενημέρωσης έχει άρωμα Χόλιγουντ, δικαστηρίου και casual chic επιλογών για όταν είσαι κατηγορούμενη σε ατύχημα με σκι. Στο επίκεντρο, η Gwyneth Paltrow που μας χάρισε μία εβδομάδα γεμάτη ζωηρές περιγραφές και κομψές εμφανίσεις.

Ξεκίνησε η δίκη της Gwyneth Paltrow για το «εκτός ελέγχου» σκι - Τι λένε οι δύο πλευρές

https://www.instagram.com/p/CpoONWhOaFZ

Όταν το Boston Legal γνώρισε το Fashion Police, με πρωταγωνίστρια την Gwyneth Paltrow

Την προηγούμενη εβδομάδα ξεκίνησε η όχι τόσο πολύκροτη αλλά σίγουρα guilty-pleasure δίκη στην οποία η Gwyneth Paltrow βρέθηκε κατηγορούμενη για ένα "hit and run" ατύχημα με σκι από τον συνταξιούχο οπτομέτρη, Terry Sanderson.

Συγκεκριμένα, ο Sanderson κατηγόρησε τη διάσημη 50χρονη ηθοποιό ότι προκάλεσε ένα "ανεξέλεγκτο" ατύχημα σκι το 2016 στο πολυτελές Deer Valley Resort. Στη μήνυσή του ζήτησε από την Paltrow 300.000 δολάρια (ποσό που έπεσε από το αρχικό που ήταν στα 3 εκ.!), ισχυριζόμενος ότι το ατύχημα ήταν αποτέλεσμα αμέλειας και τον άφησε σωματικά τραυματισμένο και συναισθηματικά ταλαιπωρημένο. Όχι μόνο αυτό, ο Sanderson ήρθε απέναντί της με κάθε όπλο, καθώς ισχυρίστηκε επίσης πως αμέσως μετά το περιστατικό η Paltrow έφυγε με τα σκι της, ενώ εκείνος χρειάστηκε να πάει στα επείγοντα για διάσειση και σπασμένα πλευρά. Μάλιστα, η Paltrow απολογήθηκε στο δικαστήριο όταν είπε στον Sanderson ότι "έκανε σκι στην γαμ***νη πλάτη της", λέγοντας στους ενόρκους και στον δικαστή: "Ζητώ συγγνώμη για την άσχημη γλώσσα μου. Δεν το συνηθίζω".

Jennifer Aniston: Τα Φιλαράκια είναι πλέον προσβλητικά για μια ολόκληρη γενιά

Όχι μόνο fashion νικήτρια & court νικήτρια, αλλά και πιο πελούσια

Εχθές όμως, οι ένορκοι πήραν την απόφαση πως η Gwyneth Paltrow δεν έφταιγε και δεν θα πρέπει να θεωρηθεί υπεύθυνη για τη σύγκρουση. Αντιθέτως, ο Sanderson ήταν αυτός που κρίθηκε υπαίτιος, με την ηθοποιό να ζητά ως ανταγωγή το ποσό του ενός ολόκληρου δολαρίου. Η ηθοποιός με μια ανάρτησή της στο Instagram, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για το αποτέλεσμα και τον λόγο που παρέμεινε πιστή στην υπεράσπισή της: "Ένιωσα ότι το να συναινέσω σε έναν ψευδή ισχυρισμό, θα έθετε σε κίνδυνο την ακεραιότητά μου. Είμαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα και εκτιμώ όλη τη σκληρή δουλειά του δικαστή Holmberg και των ενόρκων και τους ευχαριστώ για τη στοχαστικότητά τους σ' αυτήν την υπόθεση".

gwyneth-paltrow-story-01.JPG

Στα highlitghts της εβδομάδας ήταν οι οριακά troll απαντήσεις και επεξηγήσεις της Gwyneth Paltrow σχετικά με το περιστατικό, όπως η ατάκα "Έχασα μισή μέρα σκι", όταν ρωτήθηκε σχετικά με το τι της κόστισε ο ατύχημα, ατάκα που φυσικά έγινε viral και έκανε μέχρι και την ηθοποιό Busy Philipps να κάνει ανάρτηση που έγραφε "Ε, όλοι χάσαμε μισή μέρα σκι".

prstc-gwyneth-paltrow.JPG

Η Gwyneth Paltrow κέρδισε το δικαστήριο και το δικαστικό… Fashion Week

Κόκκινο χαλί δεν είχε, αλλά η Gwyneth Paltrow δεν πτοείται. Κάθε μέρα που έπρεπε να εμφανίζεται στο δικαστήριο, είχε και μια διαφορετική, casual chic εμφάνιση, αποδεικνύοντας το πώς πρέπει να δίνει το παρών μια βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός του Χόλιγουντ. Δείτε τις τοπ εμφανίσεις της στην gallery παρακάτω:

Τα 19 πράγματα που δεν γνώριζες για την Lady Gaga αλλά σίγουρα θα ήθελες