Στο MasterChef έχουμε θρίλερ αποχώρησης αλλά ο Κουτσόπουλος ήταν χθες ο μεγάλος πρωταγωνιστής

Κατερίνα Μπούσιου
Στο MasterChef έχουμε θρίλερ αποχώρησης αλλά ο Κουτσόπουλος ήταν χθες ο μεγάλος πρωταγωνιστής

Το Twitter περιμένει από τον Ηλία Καζιόλι που είναι προτεινόμενος προς αποχώρηση να διώξει τους άλλους 3 και πιο αντιπαθητικούς παίκτες του MasterChef και για πρώτη φορά είχαμε τόσο θετικά σχόλια για εκείνον. 

Ένα εντελώς διαφορετικό Mystery Box έγινε χθες το βράδυ στο MasterChef, λίγο πριν τις νέες αλλαγές, αφού από αύριο θα έχουμε διπλή εβδομαδιαία αποχώρηση για να φτάσουμε στα μέσα Μαΐου στον μεγάλο τελικό.

Με υλικά που βρίσκουμε σε ένα μίνι μάρκετ και όλοι χρησιμοποιούμε στο σπίτι όταν θέλουμε κάτι να τσιμπολογήσουμε, οι 14 επίδοξοι σεφ κλήθηκαν να κάνουν γκουρμέ δημιουργίες.

Σε προσωπικό επίπεδο, από χθες είχαμε αλλαγή τακτικής και στρατηγικής στην κλίκα των νέων παικτών καθώς κάποιοι κατάλαβαν ότι είναι αντιπαθείς προς το κοινό. Το Twitter ωστόσο ύμνησε τον απολαυστικό Λεωνίδα Κουτσόπουλο που έκανε σα μικρό παιδί τρώγοντας από τα υλικά των παικτών και για πρώτη φορά δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στον προτεινόμενο προς αποχώρηση Ηλία Καζιόλι ο οποίος έχει το δύσκολο έργο να διώξει 3 από τους πιο αντιπαθητικούς παίκτες του διαγωνισμού.

Η Μαρία Μπέη αποκάλυψε την αλλαγή ψυχολογίας της κλίκας

Ο Γιώργος Πορφύρης έκανε fair play όταν κλήθηκε να μοιράσει πλεονεκτήματα και μεινονεκτήματα στο χθεσινό MasterChef. Στους προηγούμενους νικητές έδωσε 30 λεπτά χρόνο για να μαγειρέψουν και στους ηττημένους 60 λεπτά. Δίκαιο και σωστό.

Είδαμε όμως αρκετούς από τους παίκτες ντεφορμέ. Η Μαρία Μπέη αποκάλυψε πως κάποιοι από τους παίκτες που έλεγαν τα χειρότερα για εκείνη και τον Δημήτρη Μπέλλο, όπως η Πωλίνα, η Στέλλα και ο Μότο Μότο άρχισαν να τους προσεγγίζουν. Αλλά γιατί ήταν πεσμένοι ψυχολογικά;

Πορφύρης feat MasterChef: Οι παίκτες στέλνουν μήνυμα με τραγούδι και χορό στο TikTok

Η αλλαγή χρονικά συνέβη μετά την είσοδο του Στέφανου Χιλά στο παιχνίδι τις προηγούμενες μέρες και οι φανς έκαναν τον σωστό συνειρμό. Οπότε καταλαβαίνεις, πως τους μετέφερε το κλίμα που υπάρχει για εκείνους έξω από το σπίτι. Δηλαδή αρνητικό.

https://www.instagram.com/p/Cq3m8K8oyIj

Νικητής αναδείχθηκε ο Στέφανος και στους προτεινόμενους για αποχώρηση βρέθηκαν ο Θοδωρής, η Στέλλα, ο Μότο Μότο και ο Ηλίας.

Το Twitter μιλά για πρόωρη Ανάσταση και για πρώτη φορά έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον Ηλία για να διώξει κάποιον από τους 3 παίκτες. «Γλέντα τους Ηλία» όπως είπε και η Μαρία Μπέη.

Ο Ηλίας πάντως θα διασωθεί αύριο και ναι, η επιθυμία των τηλεθεατών θα πραγματοποιηθεί.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του χθεσινού επεισοδίου όμως ήταν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Ο θείος Λεωνίδας και αγαπημένος του Twitter δεν σταμάτησε να τσιμπολογά από τα υλικά των παικτών, που ήταν εκτός από ποπ κόρν, τσιπς, σοκολατένια πουράκια και marshmallows, που όλοι μας τα βράδια μπροστά από την τηλεόραση μπαίνουμε στον πειρασμό να τρώμε. Κάποια στιγμή τρόλαρε και ο ίδιος τον εαυτό του μήπως δεν προλάβει να πάει στην τουαλέτα με όσα έφαγε.

«Είσαι ένας από εμάς Λεωνίδα» όπως είπαν οι περισσότεροι που έδιναν και ιντερνετικές συμβουλές στον κριτή του MasterChef να σταματήσει να τρώει. Μα ήταν πραγματικά απολαυστικός.