Η Στέλλα Κατσέ αποχωρεί από το MasterChef ενώ έχουμε ανατροπή με τον Ηλία που χάνει την ασυλία

Κατερίνα Μπούσιου
Η Στέλλα Κατσέ αποχωρεί από το MasterChef ενώ έχουμε ανατροπή με τον Ηλία που χάνει την ασυλία

Οι αποκλειστικές μας πληροφορίες για το θρίλερ με την δοκιμασία στο MasterChef και την επεισοδιακή αποχώρηση που αλλάζει την ισορροπία στην ψυχολογία αλλά και στις σχέσεις των παικτών.

Οι νέοι παίκτες πριν από λίγες ημέρες στο MasterChef είχαν βάλει ως στόχο τους παλιούς παίκτες από άλλους κύκλους. Ο στόχος δεν επετεύχθη και τελικά εκείνοι περνούν σήμερα στην αντεπίθεση δείχνοντας το ταλέντο μα κυρίως τη ψυχραιμία τους.

Ο Ηλίας Καζιόλι θα παίξει έναν καθοριστικό ρόλο και ήδη το κοινό στο Twitter από χθες το βράδυ, του ζητά να διώξει κάποιους από τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση οι οποίοι δεν είναι οι αγαπημένοι των τηλεθεατών. Τελικά ο Ηλίας τα καταφέρνει, με την Στέλλα εκείνη που θα πει το «αντίο» στους κριτές και τους συμπαίκτες της.

https://www.instagram.com/p/Cq5ClZaK6Qx

Ο τυχερός Θοδωρής και το θρίλερ της αποχώρησης

Η σημερινή διαδικασία για τους 4 υποψήφιους προς αποχώρηση στο MasterChef δεν είναι απλή. Θα γίνει σε δύο διαδοχικές φάσεις μέχρι να δούμε ποιος ή ποια απο τους Ηλία , Θοδωρή, Στέλλα και Μότο Μότο (Νίκος Κοντός) θα αποχωρήσει τελικά.

Αρχικά θα υπάρξει όπως και την περασμένη εβδομάδα, μία ενδιάμεση διαδικασία ασυλίας, για να μείνουν από τους 4 οι 3 παίκτες, όπως πάντα.

https://www.instagram.com/p/Cq5ClZaK6Qx

Σε αυτή την διαδικασία ένας θα είναι ο τυχερός και αυτός είναι ο Θοδωρής ή Θόδωρας όπως τον αποκαλούν στο Twitter. Είναι από τους ελάχιστους παίκτες που ενώ δεν διαθέτει και το μεγαλύτερο ταλέντο στην μαγειρική, καταφέρνει να ξεπερνά τα εκάστοτε εμπόδια.

Ο Ηλίας για μία μικρή λεπτομέρεια επί της διαδικασίας (η οποία θα γίνει αντιληπτή) χάνει την ασυλία στο παρά ένα λεπτό.

https://www.instagram.com/p/Cq3sYaHI86A

Έτσι εκείνος μαζί με την Στέλλα και τον Μότο Μότο θα διαγωνιστούν στο πιάτο αντιγραφής το οποίο έχει αρκετούς βαθμούς δυσκολίας.

Αυτή και αν είναι έκπληξη: Μετά τον Ηλία Καζιόλι και η Μαρία Μπέη μπαίνει στο MasterChef

Ηττημένη είναι τελικά η Στέλλα και αυτό θα οδηγήσει στη συνέχεια σε αλυσιδωτές αντιδράσεις και αλλαγή στην ψυχολογία των παικτών. Γιατί είναι η παίκτρια που πυροδοτούσε κόντρες και επηρέαζε τόσο τον Αλέξανδρο όσο και τον Μότο Μότο με τον οποίο είχε κάνει και ένα ωραίο μαγειρικό ντουέτο.

https://www.instagram.com/p/CkkpFm2IqeP

Η παίκτρια μάλλον αδίκησε τον εαυτό της με αυτή την συμπεριφορά, θεωρώντας πως το να κάνει ευθεία επίθεση σε ορισμένους παίκτες ότι θα την ωφελούσε στρατηγικά. Το κοινό ήδη από χθες στα social media εξέφρασε την επιθυμία να είναι εκείνη που θα φύγει.