Όλα οδηγούν στον τόπο της: Περικλής & Ηλίας Μαλέας είναι οι ανιψιοί που η Βανδή έχει σαν παιδιά της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Όλα οδηγούν στον τόπο της: Περικλής & Ηλίας Μαλέας είναι οι ανιψιοί που η Βανδή έχει σαν παιδιά της

Η Δέσποινα ταξίδεψε στην Καβάλα και δεν θα μπορούσε να μην συναντήσει τους δικούς της ανθρώπους Τα πλάνα με τους αγαπημένους της ανιψιούς. 

Ένα μικρό διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις αποφάσισε να κάνει τις επόμενες μέρες η Δέσποινα Βανδή ενόψει Πάσχα. Η δημοφιλής τραγουδίστρια εκμεταλλεύτηκε την παύση των live του J2US αλλά και των εμφανίσεών της σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της πρωτεύουσας για να χαλαρώσει με αγαπημένα πρόσωπα.

Το πρωί της Μεγάλης Τρίτης (11.04) η καλλιτέχνης ταξίδεψε στην πατρίδα της, την Καβάλα, ένα από τα μέρη που προσπαθεί να επισκέπτεται όσο πιο συχνά της το επιτρέπει το επιβαρυμμένο πρόγραμμά της.

Η Δέσποινα Βανδή μάς συστήνει τον ανιψιό της

Η κριτής του J2US έχει καθημερινή παρουσία στο Instagram και μοιράζεται στιγμιότυπα από τη ζωή της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Πριν από μερικές ώρες η Δέσποινα Βανδή δημοσίευσε μια selfie φωτογραφία στην οποία ποζάρει με τον ανιψιό της, Περικλή Μαλέα. Θεία και ανιψιός απόλαυσαν τη βόλτα στην γενέτειρά τους και έβγαλαν την ωραιότερη αναμνηστική φωτογραφία.

anipsios_vandi.webp

Το πραγματικό όνομα της τραγουδίστριας είναι Δέσποινα Μαλέα. Γεννήθηκε στη Γερμανία και είναι παιδί μεταναστών. Αρκετά χρόνια αργότερα μετακόμισε στην Καβάλα και στη συνέχεια στη Θεσσαλονίκη όπου σπούδασε φιλοσοφική.

«Τον πρώτο χρόνο τραγουδούσα κρυφά στην Θεσσαλονίκη και φοβόμουν μήπως το μάθουν οι γονείς μου. Στην αρχή ήμουν η Έλλη Μαρά. Άλλαξα και μικρό και μεγάλο. Μετά είπα να το κόψω το Έλλη γιατί συστηνόμουν αλλιώς, με φώναζαν αλλιώς και γυρνούσα κατά βάση στο Δέσποινα. Είπα να κρατήσω αυτό γιατί δεν ήταν ωραία πράγματα αυτό. Με «βάφτισε» Βανδή ο κύριος Μάτσας, στη Minos. Δεν μου άρεσε πάρα πολύ. Έλεγα «Δέσποινα Βανδή» και μου έλεγαν «Βαρδή; Τον Βαρδή τι τον έχεις;». Τους έλεγα «Βανδή, με νι και δέλτα», είχε αποκαλύψει η τραγουδίστρια στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω».

Η Μελίνα Νικολαΐδη είναι «το κοριτσάκι» και η μεγαλύτερη fan της Δέσποινας Βανδή

Τον Σεπτέμβριο του 2017 η τραγουδίστρια πάντρεψε τον αδερφό του Περικλή, Ηλία, και δημοσίευσε ένα τρυφερό μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

vandi.jpg

«Πριν λίγο είχα τη χαρά και την τιμή να παντρέψω τον αγαπημένο μου ανιψιό Ηλία με το υπέροχο αυτό κορίτσι την Θεοδοσία», είχε γράψει η καλλιτέχνης.

5 Eλληνίδες celebrities που πόζαραν με τα ανίψια τους

  • Φαίη Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά μας είχε συστήσει τον ανιψιό της Ιωσήφ, γνωστός και ως Joex. Ο νεαρός είναι φοιτητής Νομικής, ωστόσο ασχολείται ενεργά με την trap μουσική. Ο Joex έχει κάνει ήδη τα πρώτα βήματά του στο χώρο με το κανάλι του στο Youtube να μετρά δύο τραγούδια με μερικές χιλιάδες προβολές το καθένα.

anipsios_skorda.webp

Η παρουσιάστρια έχει δηλώσει στο παρελθόν πως είναι πολύ περήφανη για τον ανιψιό της, καθώς γράφει μόνος του τα τραγούδια του με τη βοήθεια των φίλων του.

  • Άννα Βίσση

Η Άννα Βίσση έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην ανιψιά της, Βέρα Μπούφη η οποία ασχολείται με το τραγούδι και είχε εμφανιστεί το 2014 στο «The Voice of Greece».

vissi_boufi.jpg

Η μικρή αδερφή της Βέρας, Σοφία Μπούφη ταξιδεύει συχνά στη Νέα Υόρκη, για να δει την ξαδέλφη τους Σοφία Καρβέλα με την οποία έχουν μεγαλώσει μαζί και είναι πολύ αγαπημένες.

https://www.instagram.com/p/CjEiQXeoi0Z
  • Mαρία Κορινθίου

To 2018 η Μαρία Κορινθίου μαζί με τον σύζυγό της Γιάννη Αϊβάζη βάφτισαν την μικρή ανιψιά της ηθοποιού, κόρη του αδερφού της Αντώνη.

korinthioy.jpg

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη, τόπο καταγωγής της μητέρας τους και η μικρή πριγκίπισσα πήρε το όνομα Ίρις-Σοφία.

  • Σίσσυ Χρηστίδου

H παρουσιάστρια έχει 2 ανίψια τα οποία λατρεύει. Πριν μερικά χρόνια ο αδελφός της Γιάννης και η νύφη της Ελίνα, βάφτισαν το γιο τους και του έδωσαν το όνομα του πατέρα Χρηστίδη, κάτι που συγκίνησε ιδιαίτερα την Σίσσυ.

anipsia_sissy.jpg

Η ανιψιά της παρουσιάστριας και αδερφή του νεοφώτιστου.

«Θεόδωρος Χρηστίδης ο 2ος! ❤ Να μας ζήσει αδελφούλη μου», είχε γράψει η παρουσιάστρια στο Instagram δημοσιεύοντας στιγμιότυπα από τη βάπτιση.

  • Καίτη Γαρμπή

Τα πρώτα του βήματα στον χώρο της μουσικής κάνει ο ανιψιός της Καίτης Γαρμπή, Σταύρος.

garbi_anipsios.jpg

Ο νεαρός καλλιτέχνης, που είναι μόλις 23 χρόνων, είναι ο γιος της αδερφής της διάσημης τραγουδίστριας, Λιάνας.

Πηγή κεντρικής: desp1navandi