Η Μελίνα Νικολαΐδη είναι «το κοριτσάκι» και η μεγαλύτερη fan της Δέσποινας Βανδή

Η Μελίνα Νικολαΐδη είναι «το κοριτσάκι» και η μεγαλύτερη fan της Δέσποινας Βανδή

Η 19χρονη αποθεώνει για ακόμη μια φορά τη μητέρα της και αποδεικνύει πόσο δεμένες είναι.

Την ωραιότερη περίοδο της ζωής της βιώνει εδώ και λίγους μήνες η Μελίνα Νικολαΐδη η οποία έχει μετακομίσει στην Αγγλία από τον Σεπτέμβριο και συγκεκριμένα στο Λονδίνο όπου σπουδάζει υποκριτική. Η 19χρονη αποφάσισε να ακολουθήσει το μεγάλο της όνειρο με τη μαμά Δέσποινα Βανδή να ταξιδεύει συχνά στη βρετανική πρωτεύουσα για χάρη της κόρη της.

Η νεαρή φοιτήτρια μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ Ελλάδας-Αγγλίας για να βλέπει όσο περισσότερο μπορεί την οικογένεια και τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη. Η Μελίνα έχει μεγάλη αδυναμία στη μητέρα της και όλα αυτά τα χρόνια έχουν αναπτύξει μια αξιοζήλευτη σχέση μαμάς-κόρης.

H Μελίνα είναι η μεγαλύτερη fan της Δέσποινας Βανδή

Πριν λίγες ώρες η Μελίνα βγήκε με τις φίλες της στην Βουλιαγμένη και δημοσίευσε μια selfie φωτογραφία σε Instagram-story. Η 19χρονη μοιράζεται καθημερινά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

melina.jpg

Λίγες ώρες αργότερα οι κοπέλες διασκέδασαν σε μαγαζί των νοτίων προαστίων με την Μελίνα να χορεύει στον ρυθμό του νέου τραγουδιού της Δέσποινας Βανδή, «Ya Habibi» και να δημοσιεύει ένα μικρό βίντεο θέλοντας να στηρίξει τη μαμά της.

Η 19χρονη επισκέπτεται συχνά το νυχτερινό κέντρο που τραγουδά η μητέρα της με τις Μέλισσες και περνά χρόνο μαζί της στο καμαρίνι. Μαμά και κόρη πραγματοποιούν συχνά δημόσιες εμφανίσεις και οι κοινές τους φωτογραφίες αποδεικνύουν πόσο αγαπημένες και δεμένες είναι.

https://www.instagram.com/p/Cqf25Rgo0tx

Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή συναντήθηκαν για το χατίρι της Μαρίας Καβογιάννη

Πριν λίγες ώρες η Δέσποινα Βανδή μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο νέο της τραγούδι «Ya Habibi», σε συνεργασία με τους Kings.

«Είναι δύο κόσμοι που συναντιούνται. Είναι κάτι που δεν έχω ξανακάνει και αυτό ήταν το challenge για μένα. Να κάνω κάτι που δεν έχω ξανακάνει», τόνισε η τραγουδίστρια.

Μιλώντας αποκλειστικά στο Queen.gr και την Κατερίνα Μπούσιου η Δέσποινα Βανδή είχε αναφέρει για την κόρη της: «Η Μελίνα από 8 χρονών ήταν καλλιτεχνική φύση και το έβλεπα, γιατί μόνιμα τραγουδούσε. Κάποια στιγμή ήθελε να σπουδάσει στην Νομική, γιατί είναι και δυναμική, αλλά αυτό με τρόμαζε. Ερχόταν σε αντιπαράθεση με την καλλιτεχνική της φύση. Χάρηκα που τελικά πήρε άλλη απόφαση, αβίαστα και μόνη της. Τότε της είπα ότι θα σταθώ δίπλα της και θα την στηρίξω όσο μπορώ. Έτσι οφείλουν να κάνουν οι μάνες».

Και πρόσθεσε: «Είπα ότι το παιδί μου έχει ταλέντο και ευχήθηκα «μακάρι να κάνει αυτό που την εκφράζει». Ποτέ δεν είπα, να μην ακολουθήσει τον δικό μου δρόμο. Και τώρα ήρθε η ώρα να φύγει για την Αγγλία για να σπουδάσει υποκριτική. Της είπα: «Παιδί μου είσαι στην αρχή του ταξιδιού σου. Θα ξετυλίξεις μόνη σου το κουβάρι της ζωής σου και θα το πας όπου θέλεις. Εσύ θα χαράξεις τη διαδρομή σου και αυτό που αγαπάς αυτό και να ακολουθήσεις».

Πηγή κεντρικής: melina.nikolaidi