Τέρμα πια τα μυστικά: Στον Σασμό έχουμε αποκαλύψεις & τον επίλογο του Δημήτρη Αλεξανδρή

Κατερίνα Μπούσιου
Τέρμα πια τα μυστικά: Στον Σασμό έχουμε αποκαλύψεις & τον επίλογο του Δημήτρη Αλεξανδρή

Θα είναι τελικά ο Παύλος αυτός που θα τον σκοτώσει; O Λευτέρης του αποκαλύπτει την πραγματική του ταυτότητα αλλά δεν είναι εκείνος που θα τον τιμωρήσει στον Σασμό για τις παράνομες πράξεις του. 

Τρεις άντρες θα προσπαθήσουν το επόμενο διάστημα στον Σασμό να τιμωρήσουν τον Eυθύμη. Ο ένας όμως από αυτούς θα τα καταφέρει και αν οι υποψίες σου πάνε στον Λευτέρη, ή στον Αντώνη, μπορεί και να κάνεις λάθος.

Μάλλον θα έχουμε ανατροπή στον επίλογο του Δημήτρη Αλεξανδρή ως ρόλος στη σειρά. Αρχικά έχουμε μία μεγάλη αποκάλυψη, καθώς ο Λευτέρης θα του αποκαλύψει την πραγματική του ταυτότητα. Δεν μπορεί όμως ούτε να τον τιμωρήσει αλλά ούτε και να τον σκοτώσει και υπάρχει λόγος για αυτό. Με ποιο τρόπο όμως θα έχουμε δικαίωση;

Όμηρος του Λευτέρη και το σοκ της αποκάλυψης

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης θα κρατήσει την υπόσχεση που έδωσε στην Δανάη Παππά στον Σασμό. Της ζήτησε να περιμένει ένα μήνα μέχρι να της αποκαλύψει όλη την αλήθεια για την πραγματική του ταυτότητα.

Σεναριακά και ημερολογιακά θα περάσει ακριβώς ένα μήνας, μέχρι να δούμε αυτή την στιγμή γιατί προηγείται μία ακόμη αποκάλυψη. Ως Λευτέρης θα έρθει τελικά αντιμέτωπος με τον Ευθύμη, ο οποίος παρεπιπτόντως θα τον σώσει σήμερα από τον Οδυσσέα που ετοιμάζεται να τον δολοφονήσει.

https://www.instagram.com/p/CqsVOUNqSKL

Μετά όμως από κάποια επεισόδια θα δούμε τον Λευτέρη να απαγάγει τον Ευθύμη. Μη σκεφτείς ότι εδώ τέλειωσαν όλα, γιατί σου έχω ανατροπή. Απλά θα του πει όλη την αλήθεια για την πραγματική του ταυτότητα και πως εδώ και χρόνια προσπαθεί να εξαρθρώσει το κύκλωμα λαθρεμπορίου με το οποίο εκείνος συνεργάζεται.

Η Μαρία Πρωτόπαππα άλλαξε το look της & η Μαρίνα του Σασμού είναι μία άλλη με τα νέα της μαλλιά

Ξέρουμε πως ο Ευθύμης δεν είναι ο μεγάλος αρχηγός, όπως και ξέρουμε πως η Αιμιλία τον χρησιμοποιεί για να χτυπά το δεύτερο κύκλωμα εκείνο της νύχτας. Ο Λευτέρης θα συνταχθεί με την εισαγγελέα και θα τον αφήσει ελεύθερο.

https://www.instagram.com/p/Cq4-QCyIT1T

Και τελικά τι θα γίνει; Θα προλάβει ο Αντώνης να συνέλθει, να θυμηθεί πως πήγε να τον σκοτώσει την ημέρα του γάμου και τελικά να είναι εκείνος που θα γράψει τον επίλογο του Ευθύμη; Ή θα προλάβει ο Παύλος όπως υποστηρίζουν κάποια spoilers;

Μπορεί τελικά να εμφανιστεί στο τέλος και ο αρχηγός του κυκλώματος και να τα αλλάξει όλα.

Εκεί θα κριθούν όλα και stay tuned γιατί αυτό θα είναι το μεγαλύτερο plot twist της χρονιάς.