To Pilates στον 9ο μήνα & τα μαθήματα θηλασμού: Η Ιωάννα Μαλέσκου ετοιμάζεται να γίνει μαμά

To Pilates στον 9ο μήνα & τα μαθήματα θηλασμού: Η Ιωάννα Μαλέσκου ετοιμάζεται να γίνει μαμά

Η πρώτη κοινή φωτογραφία με τον σύζυγό της. H Ιωάννα Μαλέσκου και ο Κωνσταντίνος Δανιάς ετοιμάζονται σε λίγες ημέρες να υποδεχτούν την κόρη τους.  

Τίποτε δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτή την ευχάριστη περίοδο που διανύει αυτούς τους μήνες η Ιωάννα Μαλέσκου που πια έχει μπει στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της, άρα και στην τελική ευθεία για να υποδεχθεί μαζί με τον σύζυγό της Κωνσταντίνο Δανιά την κόρη τους.

Η Ιωάννα μας αποκάλυψε την προετοιμασία που κάνει λίγο πριν γίνει για πρώτη φορά μαμά, τις συνήθειες που δεν έχει διακόψει λόγω της εγκυμοσύνης της και για τα κιλά που έχει πάρει μέχρι τώρα. Τα post της στο Instagram περιγράφουν την ιδιαίτερη καθημερινότητά της.

https://www.instagram.com/p/CqdIGD-oSkb

Η πρώτη φωτό με τον σύζυγό της, τα κιλά της εγκυμοσύνης και η γυμναστική

Πριν από λίγες μέρες η Ιωάννα Μαλέσκου βρέθηκε στην Σπάρτη για να δει τον άντρα της ζωής της Kωνσταντίνο Δανιά που πήρε μέρος σε αγώνα Motocross. Και η τρυφερή της φωτογραφία στο πλευρό του, είναι και το πρώτο κοινό τους στιγμιότυπο, μετά την είδηση πως παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στη Ραφήνα, λίγες ημέρες πριν υποδεχτούν στη ζωή την κόρη τους.

maleskou_danias.jpg

Όπως διαπιστώνουμε, παρόλο που η παρουσιάστρια έχει μπει ήδη στο μήνα της, ταξίδεψε με άνεση. Δεν είναι η μόνη συνήθεια που δεν έχει αφήσει λόγω της εγκυμοσύνης της. Κάνει σταθερά Pilates με ειδικές ασκήσεις που θα την βοηθήσουν στον τοκετό αλλά και θα κρατήσουν το σώμα της σε καλή κατάσταση το επόμενο διάστημα, όταν θα χαίρεται το μωρό της. Η γυμναστική με ειδικές ασκήσεις την περίοδο της εγκυμοσύνης, λειτουργούν ευεργετικά για την μέλλουσα μαμά.

Ιωάννα Μαλέσκου: Η αποκάλυψη για το όνομα της κόρης της και αυτό που της έλειψε στην εγκυμοσύνη

https://www.instagram.com/p/CppMKljIma0

Όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο περιοδικό You Weekly μιλώντας με χιούμορ για την εγκυμοσύνη της: «Έχω πάρει ήδη 13 κιλά στην εγκυμοσύνη που δεν περίμενα να μπουν τόσο εύκολα στο σώμα μου. Δεν έκανα αυστηρή δίαιτα, αλλά το αλάτι και η ζάχαρη έπρεπε άμεσα να περιοριστούν. Άρχισα να σκέφτομαι με χιούμορ ότι είμαι μία μπαλίτσα που κυκλοφορεί, μία φουσκοκοιλίτσα με μαγουλάκια. Είμαι δύο φορές η Ιωάννα που ήμουν».

Η Ιωάννα κάνει ειδική προετοιμασία και για τον θηλασμό και όπως αποκάλυψε με story της στο Instagram καθώς έχει ξεκινήσει ειδικά μαθήματα με τη μαία της.

maleskou_maia.JPG

Και όπως γράφει: «Μαία, η αφανής ηρωίδα στο πλευρό μας σε κάθε στάδιο: Εγκυμοσύνη, τοκετός, λοχεία...Τόσα συναισθήματα σε κάθε συνάντηση, βουρκώνω από συγκίνηση και χαρά».

Photo κεντρικής: Ιnstagram @imaleskou