Για τον Θοδωρή Μισόκαλο η Ελένη Μενεγάκη είναι η Big Sister που πάντα θα προστατεύει

Για τον Θοδωρή Μισόκαλο η Ελένη Μενεγάκη είναι η Big Sister που πάντα θα προστατεύει

Η λατρεία στον 36χρονο Θοδωρή και οι τέλειες φωτογραφίες.  

Η Ελένη Μενεγάκη έχει μια οικογένεια με την ελληνική- παραδοσιακή έννοια του όρου. Μακριά από τα πιο σύγχρονα πρότυπα της πυρηνικής οικογένειας, που αποτελούνται από τους γονείς και τα παιδιά, η παρουσιάστρια ακολουθεί το μοντέλο που οι κοινωνιολόγοι ονομάζουν διευρυμένο. Σύμφωνα με αυτό, οι παππούδες και τα αδέρφια είναι εξίσου μέλη της οικογένειας και παρόντα σε κάθε σημαντική στιγμή. Δεν απέχει δηλαδή και πολύ από αυτό που χαρακτήριζε την ελληνική κοινωνία μέχρι τα 60s-70s, όταν και υπήρξε σταδιακά μια αποστασιοποίηση, κατά τα ευρωπαϊκά πρότυπα.

Η Ελένη Μενεγάκη έκανε το πιο εύστοχο σχόλιο για τον συμμαθητή Λιάγκα και προέβλεψε το μέλλον Παπίλα

Για την Ελένη Μενεγάκη λοιπόν, δεν νοείται να λείπει από κανένα οικογενειακό τραπέζι ή γιορτή, ο μικρότερος αδερφός της Θοδωρής Μισόκαλος. Πρόκειται για ετεροθαλή αδέρφια, αφού η μητέρα της, Ζέτα, παντρεύτηκε ξανά τον αγαπημένο της πατριό, Στέλιο Μισόκαλο, φέρνοντας στον κόσμο τον γιο της με τον δεύτερό της σύζυγο. Η παρουσιάστρια είναι άκρως προστατευτική, στοργική και, κυρίως, παρούσα σε κάθε στιγμή της ζωής του μικρότερου αδερφού της. Γνωρίζει όλες τις συντρόφους του, τα επαγγελματικά του βήματα και γενικότερα ό,τι μπορεί να τον αφορά. Εκείνος από την πλευρά του, της εμπιστεύεται τα πάντα, την ακούει και τη συμβουλεύεται.

Παρόλο που δεν μοιάζουν εμφανισιακά με την τυπική έννοια του όρου, αφού εκείνη είναι ανοιχτόχρωμη και με πιο βόρειο-ευρωπαϊκά χαρακτηριστικά και εκείνος πιο
«μεσογειακός», ταιριάζουν πολύ εξωτερικά, συμπληρώνοντας ο ένας τον άλλον. Όταν
λοιπόν ποζάρουν μαζί για λογαριασμό των social media, όλοι σχολιάζουν αυτή τους τη
χημεία και θαυμάζουν τη μοναδική σχέση και την αγάπη τους. Αποκορύφωμα, είναι οι
λήψεις που έχουμε συγκεντρώσει παρακάτω από το προφίλ της οικοδέσποινας του Mega, μιας και εκείνος διατηρεί τον λογαριασμό του ιδιωτικό.

Φεγγάρι μου, η Νατάσσα Θεοδωρίδου έχει δίκιο: Πώς το αγαπημένο τραγούδι της Μενεγάκη χαντακώθηκε

«Όχι γιατί είναι ο αδελφός μου .. αλλά είναι το καλύτερο παιδί», είχε γράψει
χαρακτηριστικά η «ωραία Ελένη» προκειμένου να του ευχηθεί για τα γενέθλιά του
ποζάροντας στο πλευρό του.

https://www.instagram.com/p/CGvIjyQp1Lq

Με ανάλογο τρόπο του εύχεται και όταν έχει την ονομαστική του εορτή, χωρίς ποτέ να ξεχνά τις ιδιαίτερες αυτές περιστάσεις ενώ επειδή έχουν γενέθλια τον ίδιο μήνα, δεν είναι λίγες οι φορές που σβήνουν μαζί την τούρτα τους.

https://www.instagram.com/p/CGxkEyBJnED

Τα καλοκαίρια δε, ταξιδεύουν μαζί για τον αγαπημένο προορισμό της Ελένης Μενεγάκη, τον επίγειο παράδεισό της, την Άνδρο. Εκεί άλλωστε διατηρεί ο κουμπάρος του Θοδωρή Μισόκαλου την ξενοδοχειακή του μονάδα, με τον οποίο και συνεργάζονται.

https://www.instagram.com/p/CBn7xH5JNyb

Για το τέλος αφήσαμε την ίδια την big sister, να τα πει όλα μόνη της συνοψίζοντάς τα σε μερικές γραμμές μιας σύντομης μα περιεκτικής λεζάντας. Αναρτώντας μια φωτογραφία όπου αναζητά τη θαλπωρή του αδερφού της, παραδέχεται πως και οι πιο δυνατοί, aka τα μεγάλα αδέρφια, κάποτε λυγίζουν.

https://www.instagram.com/p/B7vJnGzpxe4